Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός TREATS και έχετε 3 φορές έκπτωση 1.8€ για προϊόν καφέ. Ισχύει μέχρι 12/12

IMG_20211206_083518.jpg

Επεξ/σία από stelaras12
  • Like 10
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zero13cool είπε

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για πελάτες cosmote. 🙁

Το δοκίμασες και δε σε αφήνει ε;

Δημοσ.

Παιδιά κανένας γνωστός σας κοντινός δεν έχει cosmote? Η πάρτε και ένα cosmote να χετε…βλέπετε ότι χρειάζεται….😀

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hiphone2020 είπε

Παιδιά κανένας γνωστός σας κοντινός δεν έχει cosmote? Η πάρτε και ένα cosmote να χετε…βλέπετε ότι χρειάζεται….😀

Κακο.. Πολυ κακο !

Εμας μας συμφερει ο ανταγωνισμος. Τα αποτελεσματα τα ζεις - τα ζουμε.. Κουπονια, τζαμπα φαγητο κτλ.

Θες καφε κ δε σου κανει το κουπονι, λογο cosmote , λογο περιοχης (στην εργασια μου, λογο διεθυνσης , μονο efood), κτλ παρε απο efood, απο delivera κτλ.

Ολοι κερδισμενοι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, unique798 είπε

Κακο.. Πολυ κακο !

Εμας μας συμφερει ο ανταγωνισμος. Τα αποτελεσματα τα ζεις - τα ζουμε.. Κουπονια, τζαμπα φαγητο κτλ.

Θες καφε κ δε σου κανει το κουπονι, λογο cosmote , λογο περιοχης (στην εργασια μου, λογο διεθυνσης , μονο efood), κτλ παρε απο efood, απο delivera κτλ.

Ολοι κερδισμενοι.

Εννοείται πως όλοι πρέπει να ναι κερδισμένοι…Εγω προσωπικά έχω και Vodafone και COSMOTE….Επίσης ,χρησιμοποιώ  και EFOOD και wolt,  όπως προανέφερες δεν έχει παντού box…επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές στο ίδιο κατάστημα μέσω efood και μέσω box δεν έχουν ακριβώς τον ίδιο κατάλογο λείπουν κάποια πράγματα είτε από το ένα είτε από το άλλο….

Επεξ/σία από hiphone2020
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, hiphone2020 είπε

επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές στο ίδιο κατάστημα μέσω efood και μέσω box δεν έχουν ακριβώς τον ίδιο κατάλογο λείπουν κάποια πράγματα είτε από το ένα είτε από το άλλο….

και κάποιες φορές έχουν και διαφορετικές τιμές

Δημοσ.

το δώρο όντως αφορά Cosmote. Δεν είναι δώρο του BOX. Ουσιαστικά το βρίσκεις εντός της εφαρμογής Cosmote/What's app (Cosmote ID) οπότε μόνο από εκεί ενεργοποιείται, μαζί με το δωρεάν Cosmote TV entertainment για  ένα μήνα και τα 1500' προς όλους.

Άσχετο φυσικά ότι σε μας φτάνουν αυτές οι προσφορές μέσω του insomnia.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και αν πάρεις τον δωρεάν καφέ σου στελνουν εξτρα κουπονι 1€ για την επόμενη παραγγελία σου που ισχύει μέχρι την επόμενη μέρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hiphone2020 είπε

Η πάρτε και ένα cosmote να χετε…βλέπετε ότι χρειάζεται….😀

Ναι και να πληρώνεις 10€ ανανέωση κάθε 2 ή 3 μήνες, δε ξέρω πόσο είναι.

Το έχασες το κέρδος. Ό,τι σου δίνουν, τους το δίνεις πίσω

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...