Poexania Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με Bluetooth γενικως ... με ενδιαφέρει κυρίως να συνδέσω ενα xbox one controller στο pc αλλα είχα πρόβλημα και με σετ ασύρματο mouse πληκτρολογιο όπως επίσης και με τα gold ακουστικά του pc4 (αυτά αν τους έκανα 3-4 ρισέτ από τον αντάπτορα τους κάποια στιγμή μου έκαναν τη χάρη και έφτιαχναν) Το controller προσπαθω να το συνδεσω με ενα Loginilk bluetooth adapter (δεν εχω την εκδοση του controller για pc που έχει το δικό του αντάπτορα μέσα γιατί είχα αυτό το logilink ήδη και σκέφτηκα να γλιτώσω λεφτα) και σε οποιαδήποτε απόσταση πάνω απο 30-40 ποντους το σήμα χάνεται ακόμα και έχοντας οπτική επαφή. Σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα "θόρυβο" στο σπιτι αλλα τα gamepads του Playstation δουλευουν μια χαρα στο playstation επίσης ο αντάπτορας αυτός με το controller μου έχουν δοκιμαστεί σε άλλο pc και είναι οκ. Υπάρχει κάποια περίπτωση να μου δημιουργεί το πρόβλημα η motherboard; Τα usb slot ξερω γω; Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ; Για την ιστορία η mb είναι αυτη https://www.asus.com/supportonly/PRIME B350M-A/HelpDesk_download/ Έχω κάνει τα bios update και ολα και επίσης εχω εγκατεστημενους τους πιο προσφατους driver απο το site Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Να μου δημιουργεί πρόβλημα το router παίζει; Τι άλλο μπορεί να φταίει; Οτιδήποτε troubleshoot έχω δει στο internet δεν με βοήθησε ... α εχω κάνει και επανεγκατάσταση windows (για άλλο λόγο βέβαια) αλλα πάλι τίποτα σκέφτομαι να παρω το γνήσιο adapter για xbox one αλλα ειναι πανακριβο ... μαλλον επειδη οτι εχει απομεινει στοκ Να πω οτι μέχρι πρόσφατα το χρησιμοποιούσα με καλώδιο αλλα πλέον το βύσμα τα έχει ψιλοπαίξει και αμα κουνήσει χάνει επαφη Να πω οτι τωρα μολις δοκιμασα και το laptop μου στο δωματιο μου και λειτουργει μια χαρα το bluetooth αρα κατι παιζει με το pc και εχει τοσο ασθενες σημα Αυτα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Poexania
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να συμπέσουν τα κανάλια του wifi με του ΒΤ.Περίεργο μου φαίνεται αλλά κοιτα το https://sortatechy.com/spot-and-fix-bluetooth-interference-with-wifi/
Poexania Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μπα τα εχω κλεισει και τελειως και τιποτα και το 2.4 και το 5 τι να πω εχω απογοητευτει εχω παρα πολυ καιρο αυτο το προβλημα, με οδηγει να πιστεψω οτι εχει να κανει με το mb
gianniz_k Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Πάρε μια φτηνή επέκταση usb να φέρνεις το bluetooth receiver κοντά σου
slr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Οι usb3 επίσης πολλές φορές δημιουργούν παρεμβολές. Απομάκρυνε το όσο μπορείς από αυτές.
Poexania Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, slr είπε Οι usb3 επίσης πολλές φορές δημιουργούν παρεμβολές. Απομάκρυνε το όσο μπορείς από αυτές. Καποια στιγμη θα αλλαξω mb, θα δοκιμασω να παρω μια προεκταση οπως λεει ο φιλος απο πανω... παντως σε ενα Usb hub που το βαζω δεν βελτιωνεται η κατασταση... αν ηξερα οτι θα λυνονταν το προβλημα με τον επισημο transmitter θα τον αγοραζα σιγουρα... αλλα φοβαμαι να δωσω τα χρηματα και να μην εχω αποτελεσμα 17 ώρες πριν, gianniz_k είπε Πάρε μια φτηνή επέκταση usb να φέρνεις το bluetooth receiver κοντά σου Ναι οκ το εχω σκεφτει και αυτο, απλα σε ενα usb hub που βαζω τον transmitter δεν εχει μεγαλη διαφορα ... παντως θα παρω επεκταση μπας και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα