Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους....θέλω κάποιες απόψεις για Σμαρτ τβ....γνωρίζω ότι για καλή Σμαρτ πρέπει να αποφύγω f&u arielli turbox ktlp....ποια μάρκα εσείς προτείνετε πλέον είχα μια philips smart πλέον βλέπω αρχίζει να τα περί αποσυνδέεται από το wifi κάποιες φορές δεν ανοίγει κτλπ.....από την μια σκεφτούμε να πάρω μια απλή 50αρα turbox  fu arielli( είχα τιμιοτατη εικόνα για τα λεφτά) και πάνω να βάλω xiaomi mi box s για νετφλιξ κτλπ.....η να πάω σε ακριβές Σόνυ σαμσουνγ lg ktlp τι προτείνετε?  Αν πάρω απλή τβ που πλέον χωρίς Σμαρτ δεν βγαίνουν δεν ξέρω κατά πόσο θα τρώει κοληματα....για αυτό λέω για το μποξακι

Λένε οι καλές 4κ και uhd ξέρω ότι δεν νομίζω να έχουμε στην ελληνική τηλεόραση τέτοιες αναλυσεις

Επεξ/σία από e1995kati
Δημοσ.
Στις 6/12/2021 στις 12:03 ΠΜ, e1995kati είπε

Καλησπέρα σε όλους....θέλω κάποιες απόψεις για Σμαρτ τβ....γνωρίζω ότι για καλή Σμαρτ πρέπει να αποφύγω f&u arielli turbox ktlp....ποια μάρκα εσείς προτείνετε πλέον είχα μια philips smart πλέον βλέπω αρχίζει να τα περί αποσυνδέεται από το wifi κάποιες φορές δεν ανοίγει κτλπ.....από την μια σκεφτούμε να πάρω μια απλή 50αρα turbox  fu arielli( είχα τιμιοτατη εικόνα για τα λεφτά) και πάνω να βάλω xiaomi mi box s για νετφλιξ κτλπ.....η να πάω σε ακριβές Σόνυ σαμσουνγ lg ktlp τι προτείνετε?  Αν πάρω απλή τβ που πλέον χωρίς Σμαρτ δεν βγαίνουν δεν ξέρω κατά πόσο θα τρώει κοληματα....για αυτό λέω για το μποξακι

Λένε οι καλές 4κ και uhd ξέρω ότι δεν νομίζω να έχουμε στην ελληνική τηλεόραση τέτοιες αναλυσεις

η καλή smart τηλεόραση δεν πάει μόνο με την μάρκα, αν δεν πάει και καθόλου με την μάρκα
αλλά πάει με το λειτουργικό της τηλεόρασης και το dhipset

αν θες πραγματικό smart λειτουργικό πας σε Android TV που θα τρέχει και Android app και μάλλον θα έχει και καλύτερη υποτήριξη (αν κρίνω πχ ότι τα android apps γίνονται sideload και ότι Sony Android τηλεοράσεις του 2016 εξακολουθούν να παίρνουν update)

Δημοσ.
Στις 6/12/2021 στις 12:03 ΠΜ, e1995kati είπε

Προσοπικά έχω την samsung 50ru7400 είναι μοντέλο του 19,έχει αρκετά καλή εικόνα αλλά είμαι απογοητευμένος από το ui που ειναί της tizen διότι τις περισσότερες φορές κάνει κολλήματα είτε σε πλοήγηση στο menu ή στις φωνητικές εντολές.Αλλίως από εικόνα και ήχο είναι αρκετά καλή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostaspro1 είπε

Αμα θες tvbox παρε xiaomi mi box s

Και γιατί όχι fire stick 4k. Έχει κάτι καλύτερο το κινέζικο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει εταιρεία σαν Grundig. Vestel απο Τουρκία είναι ο κατασκευαστής. Μην περιμένεις την ποιότητα Grundig την Γερμανική που ήξερες παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Κατέληξα σε hisense 50a7100f εκ πρώτης απόψεος καλή εικόνα γρήγορο youtube kai netflix είδα και βίντεο 4k uhd όλα κομπλέ απ αντοχή δεν ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...