Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2022 στις 11:59 ΠΜ, The_Nionios είπε

Όσο για το ποιος ενδιαφέρεται να ξέρει που μετακινούμαι, που σερφάρω, τα like Και τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, συγγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά ενδιαφέρονται εκατομμύρια εταιρείες στον κόσμο που αγοράζουν πληροφορίες για εμένα και δισεκατομμύρια άλλους χρήστες από το Facebook, τo Instagram, το LinkedIn κλπ.. Για αυτούς που θέλουν να πουλήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε εμένα, τους είμαι πολύ σημαντικός, γιατί ξέρουν κατά 99% ότι ενδιαφέρομαι για το προϊόν που θα μου διαφημίσουν, επειδή εγώ ο ίδιος το έχω αναζητήσει.

Δε μου χαλας κατι, αλλα πως προκυπτει ενα ενδιαφερον απο εκατομμυρια εταιριες για το που μετακινηθηκες προχτες το μεσημερι ή για το  πολιτικο σχολιο που ποσταρες  τη ταδε μερα? πως σχετιζονται αυτες οι καταγραφες με τα προϊοντα και τις υπηρεσιες που θελουν να σου πουλησουν? αλλο προϊον δηλαδη θα διαφημισουν σε σενα που μετακινηθηκες το πρωϊ στη Καπνικαρεα και  αλλο σε μενα που μετακινηθηκα στη Πλακα?

Προχτες αναζητησα στο skroutz λεκανες τουλετας, αρα να περιμενω τωρα τις εταιριες να με γεμισουν με διαφημισεις απο τις λεκανες τους?

Επεξ/σία από rus
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από 27 Ιουλίου στο κινητό η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκγς αποκάλυψε σήμερα ότι από τον Ιούλιο οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να τα επιδεικνύουν. Αρκεί να έχουν μαζί το κινητό τους!

Το απόγευμα της 27ης Ιουλίου η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης θα είναι γεγονός, είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης στο ΟΤ FORUM 2- δίνοντας όχι μόνο ημερομηνία αλλά και ώρα.

Αυτός είναι ο προγραμματισμός και ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί απολύτως, είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, εξηγώντας ότι η χρήση θα είναι τόσο εύκολη όσο ήταν και αυτή με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Ο κ. Πιερρακάκης εξήγησε, παράλληλα, ότι προς το παρόν ξεκινάμε με την ταυτότητα και το δίπλωμα που είναι εθνικά έγγραφα - γιατί το διαβατήριο είναι διεθνές έγγραφο και κατ’ επέκταση η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη.

Άλλωστε, «δεν μας τιμά η ταυτότητα που έχουμε» είπε γελώντας ο υπουργός, προσθέτοντας ότι είναι από τις χειρότερες της Ευρώπης αισθητικά και λειτουργικά.

Όμως και δεν θα μασήσω τα λόγια μου υπολείπεται και σε θέματα ασφάλειας, πρόσθεσε τέλος ο υπουργός.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

τωρα εψαχνα το θεμα αυτο για να το κανω ποστ

ομως εχω μια απορια. Εδω που διαβασα πιο αναλυτικα https://www.newsauto.gr/news/oristiko-pote-afinete-to-diploma-ke-tin-taftotita-sto-spiti/

λεει κλασικη παραγραφο για ταυτοτητα αλλα στην νεα εφαρμογη που λεει οτι θα βγει ΔΕΝ αναφερει ταυτοτητα μεσα.

Το διπλωμα να σου πω ειναι ηδη σε μεγεθος καρτας το θεμα ειναι να γλυτωσουμε απο το Α4 !

Εχει καποιος καποια αλλη πηγη που να λεει ξεκαθαρα για ταυτότητα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, great είπε

αλλα στην νεα εφαρμογη που λεει οτι θα βγει ΔΕΝ αναφερει ταυτοτητα μεσα.

Το διπλωμα να σου πω ειναι ηδη σε μεγεθος καρτας το θεμα ειναι να γλυτωσουμε απο το Α4 !

Η εφαρμογή Car wallet περιλαμβάνει ότι αφορά το αυτοκίνητο. Η ταυτότητα είναι άσχετη με αυτό. Θα την έχεις ψηφιακά στο κινητό απλά όχι στο car wallet

-Δίπλωμα Οδήγησης

-Άδεια Κυκλοφορίας Οχήματος

-Τέλη Κυκλοφορίας

-Πιστοποιητικό ΚΤΕΟ

-Αντίγραφο Ασφαλιστικού Συμβολαίου οχήματος,

-Ιστορικό Συντήρησης Οχήματος, κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Η εφαρμογή Car wallet περιλαμβάνει ότι αφορά το αυτοκίνητο. Η ταυτότητα είναι άσχετη με αυτό. Θα την έχεις ψηφιακά στο κινητό απλά όχι στο car wallet

-Δίπλωμα Οδήγησης

-Άδεια Κυκλοφορίας Οχήματος

-Τέλη Κυκλοφορίας

-Πιστοποιητικό ΚΤΕΟ

-Αντίγραφο Ασφαλιστικού Συμβολαίου οχήματος,

-Ιστορικό Συντήρησης Οχήματος, κλπ.

απλα επειδη λεει οτι η νεα εφαρμογη θα λεγετε car wallet και δεν λεει κατι αλλο για την ταυτοτητα.

Απορια εχω βεβαια τι θα γινεται. Θα υπαρχουν barcode scanners πανω τους ? δηλαδη εγω που θα την εχω στο apple watch θα μου σκαναρει το QR και θα το βγαζει ? παρα πολυ ενδιαφερον και ΖΗΤΩ και ΚΑΤΩ Η Α4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, great είπε

Απορια εχω βεβαια τι θα γινεται. Θα υπαρχουν barcode scanners πανω τους ? δηλαδη εγω που θα την εχω στο apple watch θα μου σκαναρει το QR και θα το βγαζει ? παρα πολυ ενδιαφερον και ΖΗΤΩ και ΚΑΤΩ Η Α4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα ντε. Πιθανόν να είναι το ίδιο με το covid free wallet

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...