Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Billi the Kid είπε

Ακόμα δεν το έβγαλαν και αρχίσανε τα λάθη.

Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας αλλά στα Αγγλικά έχουμε αρχηγεία Ελληνικής Αστυνομίας...

Θα το βλέπει ο ξένος αστυνομικός και θα ρωτάει πόσα αρχηγεία έχουμε.

Ετυμολογικά headquarters θα λέγαμε. Το εκλαμβάνεις είτε ως "εδρεύω- έδρα" είτε ως αρχηγείο.
Αν έλεγε headquarter θα εννοούσε ένα γραφείο και όχι ας πούμε ένα κτίριο.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ !!!!

ενα ταμα εχω κανει στη ζωη μου και αυτο ειναι να μην υπάρχει η Α4 ταυτοτητα!

τωρα κατι σαχλαμαρες για 5G και privacy και αν χασω το κινητο, αν δεν εχω κινητο ειναι στην κατηγορια "αντε απο εδώ"

αν και σιγουρα θα αργησει, 20 χρονια το παλευουμε νομιζω, τουλαχιστον να βγει σε μεγεθος πιστωτικης πρωτας και στο κινητο θα ερθει, ο Πιερρακης ειναι απο τα καλυτερ χαρτια που εχουν περάσει. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Κααααλα…θα βγει πάλι η εκκλησία με τα λάβαρα και ούτε το 2030 δε θα δούμε καινούργιες ταυτότητες 

δεν νομιζω. η επισημη εκκλησια ειναι το πιο πιστο σκυλακι στης κυβερνησης

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, peiraiask είπε

φακελωμα. Θα μπορουν να δουν που δουλευεις, πως σερφαρεις, που μετακινεισαι, πολιτικες θεσεις, εμβολια, ενσημα, σπουδες,  ιχ,  ακινητα, φορους κλπ

Καλη φαση

Αν κανεις κατι παρανομο η χρωστας, τσουπ προστιμο

Ησυχασα τωρα

Ουδεις δεν θα απολυσει η αδικησει φτωχο κ αδυναμον

Μα, αυτό γίνεται ήδη. Και έχεις δίκιο, ούτε εμένα μου αρέσει. Η ψηφιοποίηση των ταυτοτήτων τι θα αλλάξει; Ταυτότητες υπάρχουν εδώ και δεκάδες χρόνια.

Δημοσ.

Φανταστειτε τι έχει να γινει με τους "αρνητες ταυτοτητας"... Εδω τα εμβόλια τους δεν έκαναν θα κανουν καινουρια ταυτοτητα; 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gbras είπε

Δυστυχως ομως εκσυγχρονιζει την γραφειοκρατια..

Γεγονός, αλλά τα ράφια που πιάνουν σκόνη σαπίζουν και πέφτουν. Ενίοτε με μια μικρή βοήθεια.

Δημοσ.

Αν αυτη η καρτα που απεικονιζεται ειναι η ταυτοτητα εχω να πω οτι ο χασαπης της γειτονιας και τα σουπερμαρκετ πιο ποιοτικες καρτες μελους βγαζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους! Στο εξωτερικό (ακόμα και εντός ΕΕ) οι ταυτότητες μας δεν περνάνε για πολλά πολύ απλά γιατί πλαστοποιούνται πολύ εύκολα και η διαδικασία έκδοσης τους έχει αρκετά κενά που εκμεταλλεύονται κάποιοι για να τις παρέχουν σε διάφορα άτομα για παράνομες δραστηριότητες. 

Πχ έναν απλό λογαριασμό τράπεζας να θες να ανοίξεις έξω (και ενώ δέχονται ταυτότητες απο άλλα κράτη της ΕΕ) απο εσένα που είσαι έλληνας ζητάνε διαβατήριο... 

Υ.Γ Ελπίζω δηλαδή να αλλάξει γιατί δεν μου φαίνεται τόσο ασφαλής η νεα ταυτότητα κρίνοντας απο την φωτογραφία δεν βλέπω καν υδατογράφημα... ελπίζω να έχει τσιπ και υδατογράφημα καθώς και ό,τι άλλες προδιαγραφές ασφαλείας τόσο στην ίδια την ταυτότητα όσο στην διαδικασία έκδοσης κτλ. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Δίπλωμα οδήγησης ρε συ. Έχει ακριβώς την ίδια αξία σε θέμα ταυτοποίησης.

Προσωπικά την ταυτότητα την έχω παρατημένη σε ένα συρτάρι. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις την χρησιμοποιώ (αεροπορικό ταξίδι πχ). Για όλα τα άλλα δίπλωμα και είσαι κομπλέ.

Για τράπεζες και εταιρίες κινητής ή άλλες ιδιωτικές εταιρίες το δίπλωμα οδήγησης δεν γίνεται αποδεκτό, οπότε τη χρειάζεσαι ακόμη. Μιλάς μόνο για δημόσιο ή αστυνομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...