Cristina_B Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Billi the Kid είπε Ακόμα δεν το έβγαλαν και αρχίσανε τα λάθη. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας αλλά στα Αγγλικά έχουμε αρχηγεία Ελληνικής Αστυνομίας... Θα το βλέπει ο ξένος αστυνομικός και θα ρωτάει πόσα αρχηγεία έχουμε. Ετυμολογικά headquarters θα λέγαμε. Το εκλαμβάνεις είτε ως "εδρεύω- έδρα" είτε ως αρχηγείο. Αν έλεγε headquarter θα εννοούσε ένα γραφείο και όχι ας πούμε ένα κτίριο. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 2 1
great Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 ΕΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ !!!! ενα ταμα εχω κανει στη ζωη μου και αυτο ειναι να μην υπάρχει η Α4 ταυτοτητα! τωρα κατι σαχλαμαρες για 5G και privacy και αν χασω το κινητο, αν δεν εχω κινητο ειναι στην κατηγορια "αντε απο εδώ" αν και σιγουρα θα αργησει, 20 χρονια το παλευουμε νομιζω, τουλαχιστον να βγει σε μεγεθος πιστωτικης πρωτας και στο κινητο θα ερθει, ο Πιερρακης ειναι απο τα καλυτερ χαρτια που εχουν περάσει.
JonnyBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Να απευθυνθούμε στον "Καθηγητή". Αυτός θα ξέρει τι να κάνουμε.😁
trabakoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, mAs_81 είπε Κααααλα…θα βγει πάλι η εκκλησία με τα λάβαρα και ούτε το 2030 δε θα δούμε καινούργιες ταυτότητες δεν νομιζω. η επισημη εκκλησια ειναι το πιο πιστο σκυλακι στης κυβερνησης 1
jadawin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, peiraiask είπε φακελωμα. Θα μπορουν να δουν που δουλευεις, πως σερφαρεις, που μετακινεισαι, πολιτικες θεσεις, εμβολια, ενσημα, σπουδες, ιχ, ακινητα, φορους κλπ Καλη φαση Αν κανεις κατι παρανομο η χρωστας, τσουπ προστιμο Ησυχασα τωρα Ουδεις δεν θα απολυσει η αδικησει φτωχο κ αδυναμον Μα, αυτό γίνεται ήδη. Και έχεις δίκιο, ούτε εμένα μου αρέσει. Η ψηφιοποίηση των ταυτοτήτων τι θα αλλάξει; Ταυτότητες υπάρχουν εδώ και δεκάδες χρόνια.
LinHuliov Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Φανταστειτε τι έχει να γινει με τους "αρνητες ταυτοτητας"... Εδω τα εμβόλια τους δεν έκαναν θα κανουν καινουρια ταυτοτητα; 3 1
mikesf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, gbras είπε Δυστυχως ομως εκσυγχρονιζει την γραφειοκρατια.. Γεγονός, αλλά τα ράφια που πιάνουν σκόνη σαπίζουν και πέφτουν. Ενίοτε με μια μικρή βοήθεια.
chrisxkar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Αν αυτη η καρτα που απεικονιζεται ειναι η ταυτοτητα εχω να πω οτι ο χασαπης της γειτονιας και τα σουπερμαρκετ πιο ποιοτικες καρτες μελους βγαζουν
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επιτέλους! Στο εξωτερικό (ακόμα και εντός ΕΕ) οι ταυτότητες μας δεν περνάνε για πολλά πολύ απλά γιατί πλαστοποιούνται πολύ εύκολα και η διαδικασία έκδοσης τους έχει αρκετά κενά που εκμεταλλεύονται κάποιοι για να τις παρέχουν σε διάφορα άτομα για παράνομες δραστηριότητες. Πχ έναν απλό λογαριασμό τράπεζας να θες να ανοίξεις έξω (και ενώ δέχονται ταυτότητες απο άλλα κράτη της ΕΕ) απο εσένα που είσαι έλληνας ζητάνε διαβατήριο... Υ.Γ Ελπίζω δηλαδή να αλλάξει γιατί δεν μου φαίνεται τόσο ασφαλής η νεα ταυτότητα κρίνοντας απο την φωτογραφία δεν βλέπω καν υδατογράφημα... ελπίζω να έχει τσιπ και υδατογράφημα καθώς και ό,τι άλλες προδιαγραφές ασφαλείας τόσο στην ίδια την ταυτότητα όσο στην διαδικασία έκδοσης κτλ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Dr_Pepper 1
Chrisman95 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Σχέδιο Ελλάδα 2.0 με τις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες να τρέχουν ακόμα Windows XP, this should be good 😄
pcos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 και το smartphone θα περασει σε τσιπακι και το τσιπακι σε εμβολιο κλπ κλπ κλπ
Innersense Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Όλα καλά, μια απορία μόνο. Γιατί 656.500 ψηφιακών υπογραφών και όχι 666.666 έτσι για να γίνει λίγος ντόρος; 1 1
crossmo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, BlueBlade είπε Δίπλωμα οδήγησης ρε συ. Έχει ακριβώς την ίδια αξία σε θέμα ταυτοποίησης. Προσωπικά την ταυτότητα την έχω παρατημένη σε ένα συρτάρι. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις την χρησιμοποιώ (αεροπορικό ταξίδι πχ). Για όλα τα άλλα δίπλωμα και είσαι κομπλέ. Για τράπεζες και εταιρίες κινητής ή άλλες ιδιωτικές εταιρίες το δίπλωμα οδήγησης δεν γίνεται αποδεκτό, οπότε τη χρειάζεσαι ακόμη. Μιλάς μόνο για δημόσιο ή αστυνομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα