zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tamiya είπε Καλημέρα Zacharis, μπορείς να μου προτείνεις ένα οικονομικό laptop 12,5 ιντσών για web browsing, Netflix και εφαρμογές του Office με μπάτζετ στα 200€? Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Δεν παραπληροφορούμε καθόλου! Μακριά και αλάργα από τα αρχαία σκουπίδια! Έχω στήσει δεκάδες τέτοια «αρχαία σκουπίδια» για λογαριασμό φίλων ή πελατών με το ποιό παλιό να κλείνει φέτος τα 9 χρόνια. (τρέχει ακόμα win XP και το έχει off grid μόνο για δακτυλογράφηση) Δεν έχει χαλάσει κανένα ακόμα. Επίσης, τα σοβαρά καταστήματα που τα πουλάνε τα δίνουν με 1 χρόνο εγγύηση με κάποιους να προσφέρουν επέκταση στα 3 χρόνια. Για φουρνισμένα μισοχαλασμάνα ή εντελώς διαλυμένα μηχανήματα φαίνεται μάλλον περίεργη τόση εμπιστοσύνη που δείχνουν στο προϊόν τους. Αν θες να προσφέρεις κάτι στην συζήτηση παρέθεσε σοβαρά επιχειρήματα και όχι σοφιστείες που άκουσες από κάποιον φορτηγατζή. 2
zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Έχω στήσει δεκάδες τέτοια «αρχαία σκουπίδια» για λογαριασμό φίλων ή πελατών... ... Oh...
GATE123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω εγώ ένα στις αγγελίες αν ενδιαφέρεσαι στα 200€ και αν θες σου κάνω και υπεύθυνη δήλωση καλής λειτουργίας για τρείς μήνες. Καλύτερο από αυτά που βλέπεις. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα