tamiya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, ψάχνω ένα οικονομικό laptop 12,5 ιντσών για web browsing, Netflix και εφαρμογές του Office. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω και θα ήθελα τις γνώμες σας. https://www.cosmodatastock.gr/product/357337/ipologistes-laptops/foriti-ipologistes/refurbished-notebooks/lenovo-thinkpad-x230i-othoni-12-5-intel-core-i3-3is-genias-3xxx-4gb-ram-240gb-ssd-choris-optiko-disko-webcam-windows-10-home https://www.cosmodatastock.gr/product/351664/ipologistes-laptops/foriti-ipologistes/refurbished-notebooks/dell-latitude-e6230-othoni-12-5-intel-core-i5-3is-genias-3xxx-4gb-ram-320gb-hdd-choris-optiko-disko-choris-webcam-windows-7-professional Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tamiya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, john9 είπε Με 4gb ram θα σέρνεται φίλε Thnx για την απάντηση. Θα προσθέσω μνήμη... Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τί γνώμη έχεις;
tamiya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, john9 είπε κομπλέ φίλε Ποιο από τα δύο θα έπαιρνες;
john9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Το πρωτο λογω core i5 αλλα οπωσδηποτε βαλε ssd 1
tamiya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, john9 είπε Το πρωτο λογω core i5 αλλα οπωσδηποτε βαλε ssd Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Έχω ήδη έναν SSD σε αναμονή
john9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Αλλα 4 gb ram και έναν ssd και είσαι μια χαρά
nickol-us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπαίνεις εδώ μήπως έχουν να σου προτείνουν καμιά εναλλακτική της προκοπής; Θα δώσεις 230 και θα μπεις σε περιπέτειες. Αν έχει 2x2gb μνήμες ουσιαστικά θα ψάχνεις να τις πουλήσεις και να πάρεις 2x4gb. Βάλε βγάλε σκληρούς κτλ... για ένα λάπτοπ με τόσο κακή οθόνη χαμηλής ανάλυσης... Από τα 2 παραπάνω κανένα δεν με συγκινεί. Ίσως να ήταν προτιμότερο να κοιτάξεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη ή να φέρεις κανένα κινεζο-λάπτοπ απ'εξω φτηνό και έτοιμο με 8gb ram, ips fullhd και καινούργιο ssd. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από nickol-us
dpolal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tamiya είπε Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Έχω ήδη έναν SSD σε αναμονή To Lenovo έχει ήδη SSD 240Gb και ενσωματωμένη κάμερα. Για web browsing, Netflix και εφαρμογές του Office θα είσαι μια χαρά και με τον i3 και με τα 4GB RAM που φοράει, εκτός και αν είσαι από αυτούς που ανοίγουν τον chrome και φορτώνουν 70-80 tabs ταυτόχρονα. Το έχω δώσει σε πελάτη εδώ και 1,5 χρόνο τώρα και λειτουργεί μια χαρά, εννοείτε ότι η οθόνη είναι μικρή και δε βολεύει για να το δουλεύεις με αυτή συνέχεια. Το DELL φαίνεται να υπερτερεί μόνο σε επεξεργαστή αλλά υπάρχει περίπτωση να φοράει κάποιο low voltage μοντέλο οπότε θα είνα και αυτό με 2c/4t. Kαι έτσι να μην είναι, δηλαδή να έχει 4c/4t, για την δουλειά που το θές δε νομίζω ότι θα καταλάβεις διαφορές. Δεν διαθέτει κάμερα, οπότε αν την χρειαστείς δεν την έχεις και δεν μπαίνει ε κτων υστέρων ενώ πρέπει να του προσθέσεις και τον SSD, άρα επιπλέον έξοδα. Επίσης είναι και λίγο ποιό ακριβό. Από τα 2 φαίνεται ποιό ολοκληρωμένο το Lenovo. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από dpolal 1
JDROGAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Το Lenovo Thinkpad το εχω απο το 2017 μαλιστα εχω το Χ230Τ που ειναι με περιστρεφομενη touch screen και πενα. Με i5 3320m 8gb ram,2 ssd,φωτιζομενο πληκτρολογιο κλπ.με windows 10 pro. Για μενα φοβερο value,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και κανει τα παντα χωρις προβλημα. Δουλευει ολες τις καθημερινες εργασιες,youtube,netflix,webex,office χωρις θεμα.Εξαιρετικη αυτονομια να προσθεσω. Το εχω παρει απο εξωτερικο δεν εχει παρουσιασει ποτε τιποτα. Αναβαθμιζει και σε i5,i7 εαν θελεις και 16gb ram. https://www.lenovo.com/gb/en/laptops/thinkpad/x-series/x230/ Γενικοτερα ειναι σκυλια να ξερεις τα thinkpad.
zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μακρυά από τα ανακατασκευασμένα σκουπίδια! Πρόκειται συνήθως για χιλιοδουλεμένα παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται από εξωτερικό ως επί το πλείστον με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές (έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει σε παλέτες τέτοια...κελεπούρια από Αγγλία και Γερμανία στην Ελλάδα της κρίσης μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας) με σχεδόν μηδενικό κόστος, επισκευάζονται όπως όπως (π.χ. φούρνισμα μητρικών κλπ) στην Ελλάδα -με ότι αυτό συνεπάγεται- και πλασάρονται με το...πιασάρικο όνομα refurbished!
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Μακρυά από τα ανακατασκευασμένα σκουπίδια! Πρόκειται συνήθως για χιλιοδουλεμένα παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται από εξωτερικό ως επί το πλείστον με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές (έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει σε παλέτες τέτοια...κελεπούρια από Αγγλία και Γερμανία στην Ελλάδα της κρίσης μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας) με σχεδόν μηδενικό κόστος, επισκευάζονται όπως όπως (π.χ. φούρνισμα μητρικών κλπ) στην Ελλάδα -με ότι αυτό συνεπάγεται- και πλασάρονται με το...πιασάρικο όνομα refurbished! Καλύτερα να μην παραπληροφορούμε με ανοησίες από φορτηγατζήδες κλπ συναφή επαγγέλματα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dpolal είπε Καλύτερα να μην παραπληροφορούμε με ανοησίες από φορτηγατζήδες κλπ συναφή επαγγέλματα. Δεν παραπληροφορούμε καθόλου! Μακριά και αλάργα από τα αρχαία σκουπίδια! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από zacharis1955
tamiya Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Δεν παραπληροφορούμε καθόλου! Μακριά και αλάργα από τα αρχαία σκουπίδια! Καλημέρα Zacharis, μπορείς να μου προτείνεις ένα οικονομικό laptop 12,5 ιντσών για web browsing, Netflix και εφαρμογές του Office με μπάτζετ στα 200€?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα