JohnnypR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μια κυριακάτικη σκέψη που όλο και κάποιος θα έχει απάντηση. Πόσο νόμιμη είναι η διανομή του efood και όσων χρησιμοποιούν το μηχανάκι του ντελιβερά? Ή απορία μου είναι η εξής: Πώς μπορεί κάποιος να κάνει μεταφορά για λογαριασμό τρίτου με το δικό του ιχ μέσο? Δεν θέλει άδεια μεταφορέα ή κουριερ? Δεν θα έπρεπε να ναι της εταιρίας το όχημα? Μπορώ να πάω σαν εξωτερικός συνεργάτης να αναλαμβάνω εργολαβία διανομές, χωρίς άδεια μεταφορέα?
Bitbit Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 φίλε μου δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά εμένα μου τη δίνει που πλέον για το κάθε τι χρειάζεται και άδεια. Και φυσικά να πληρώσεις. Ένα τοιχάκι να κάνεις στην αυλή σου και θέλει άδεια. 1 1
marmagia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Τυπικά οι διανομείς του efood δεν είναι υπάλληλοι της εταιρίας; Είχαν πει ότι θα γίνουν freelancers αλλά τελικά το πήραν πίσω
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 23 minutes ago, marmagia said: Τυπικά οι διανομείς του efood δεν είναι υπάλληλοι της εταιρίας; Είχαν πει ότι θα γίνουν freelancers αλλά τελικά το πήραν πίσω Απλά έκατσε η σκόνη, δεν άλλαξε κάτι
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, marmagia είπε Τυπικά οι διανομείς του efood δεν είναι υπάλληλοι της εταιρίας; Είχαν πει ότι θα γίνουν freelancers αλλά τελικά το πήραν πίσω Είναι και υπάλληλοι και freelancers. Εγώ είμαι freelancer.
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) μπλοκάκι ή τίτλο χρήσης έως 10κ έσοδα αν είσαι freelancer αλλιώς πρόσληψη σαν υπαλλήλος τους με αρχικό μισθό κτλ Άδεια μεταφορέα αν δεν κάνω σοβαρο λάθος ειναξ για φορτηγά λεωφορεία. δεν υπάρχει άδεια κούριερ/μεταφορέα/ντελιβερυ όταν χρησιμοποιούν ιδιωτικό μηχανάκι πηρώνουν ένα ποσοστό/πόσο βάση ενσήμων Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από kage
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, kage είπε μπλοκάκι ή τίτλο χρήσης έως 10κ έσοδα αν είσαι freelancer αλλιώς πρόσληψη σαν υπαλλήλος τους με αρχικό μισθό κτλ Όχι. Τίτλος κτήσης μέχρι 10Κ, μπλοκάκι όσο θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα