Προς το περιεχόμενο

tp-link extenter + router+ synology

klamia71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή δεν εχω σταθερο ιντερνετ χρησιμοποιώ το ιντερνετ του κινητού το οποιο το παιρνει ενα tP-link extenter και το μοιάζει σε wifi kai ethernet. μεσω ethernet εχω συνδέσει το tp-link με ενα παλιο router της vodafone το οποίο εχω κανει αν συμπεριφέρεται σαν switch . πανω στο Swich εχω συνδέσει μεσω ethernet την android τηλεόραση μου και ενα synology.

H τηλεοραση παιρνει κανονικα internet . Ο synology Ομως δεν παίρνει Internet. και δεν μπορω να τον δω ουτε μεσω στον υπολογιστή μου . εξαφανισμένος.

τι παίζει?

Picture2.png.db22d3ba01b54740ea7e531699607c6f.png

Screenshot 2021-12-05 183343.png

Επεξ/σία από klamia71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, nikthanos είπε

αν αντί της συσκευής vodafone βάλεις ένα απλό switch παίζει ο synology ή πάλι έχει πρόβλημα?

αν ειχα ενα απλο switch θα το εβαζα κατευθείαν δε θα με το router ....🤣🤣

το Synology πως προσπαθεις να το δεις; εχεις στατικη ip και αν ναι ποια;

επισης δοκιμασε να το συνδεσεις απεθειας στην ethernet του tplink και σκαναρε μετα το δικτυο να δεις αν πηρε Ip.

11 ώρες πριν, klamia71 είπε

αν ειχα ενα απλο switch θα το εβαζα κατευθείαν δε θα με το router ....🤣🤣

έχεις τα δίκια σου, αλλά και ο synology για να βγει στον έξω κόσμο μου φαίνεται πρέπει να ανοίξεις κάποιες πόρτες udp, κάτι τέτοιο. αν το μηχανάκι της βόνταφον εχει ρυθμιστεί ως απλό switch και δε σε κόβει, τότε στο μηχάνημα που σου "δίνει" ίντερνετ θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Βαλε προσωρινα το pc στο vodafone switch να ειναι μαζι με το synology και δες αν το βλέπεις με στο παρακατω λινκ.

https://find.synology.com

Το ψάχνει τοπικά και λογικά θα στο εμφανίσει. Αλλιως κατέβασε το synology assistant να το βρεί με την mac address

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...