Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα , πρόσφατα αγορά ένα ps3 super slim από ένα παιδί του ινσομνια και έχει και το GTA v μαζί ενώ λειτουργεί κανονικά όπου και αν πάω μέχρι τώρα , μόλις φτάνω σε μια γέφυρα κολλάει και δεν μπορώ ούτε να βγω από το παιχνίδι και να μπω στο μενού το ps3  πρέπει να το σβήνω . Μόνο στην γέφυρα κολλάει , εκεί που είναι και η αποστολή με το γιοτ. 

Μου είπε ένας φίλος να σβήσω το save game και να το παίξω από την αρχή αλλά πάλι τα ίδια έκανε.

Έχω κάνει το τελευταίο update

Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ 

IMG_20211205_174714.jpg

Επεξ/σία από Oliver93
Δημοσ.

Θα ακουστεί χαζό, αλλά αφού έκανες ήδη το ένα βήμα, έσβησες τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι και το ξαναπέρασες, μήπως να κοιτούσες το δισκάκι αν παίζεις από το δισκάκι?

Δημοσ.

Εννοείς αν έχει γρατσουνιές ;

10 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Θα ακουστεί χαζό, αλλά αφού έκανες ήδη το ένα βήμα, έσβησες τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι και το ξαναπέρασες, μήπως να κοιτούσες το δισκάκι αν παίζεις από το δισκάκι?

Εννοείς άμα έχει γρατσουνιές ;; Το cd είναι σε πολύ κατάσταση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Oliver93 είπε

Εννοείς αν έχει γρατσουνιές ;

Εννοείς άμα έχει γρατσουνιές ;; Το cd είναι σε πολύ κατάσταση 

Άμα δοκίμασες να καθαρίσεις τα πάντα από το παιχνίδι μέσα στο PS3 (Saves, cache κτλ) τότε μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ. Ανεξαρτήτου κατάστασης, εγώ θα του έκανα έναν καθαρισμό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UncleKim είπε

Άμα δοκίμασες να καθαρίσεις τα πάντα από το παιχνίδι μέσα στο PS3 (Saves, cache κτλ) τότε μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ. Ανεξαρτήτου κατάστασης, εγώ θα του έκανα έναν καθαρισμό 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αν και τα έχω κάνει ήδη μια φορά θα το ξανακάνω , υπάρχει περίπτωση να φταίει η κονσόλα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oliver93 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αν και τα έχω κάνει ήδη μια φορά θα το ξανακάνω , υπάρχει περίπτωση να φταίει η κονσόλα ;

Στο ιδιο σημείο, αφού έκανες και εκκαθάριση κτλ, λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Μπορείς να βρεις δανεικό ένα άλλο δισκάκι GTA?

Στο κάνει μόνο σε αυτο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Στο ιδιο σημείο, αφού έκανες και εκκαθάριση κτλ, λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Μπορείς να βρεις δανεικό ένα άλλο δισκάκι GTA?

Στο κάνει μόνο σε αυτο?

Ναι ναι μόνο εκεί μου κολλάει , είτε κάνω την αποστολή είτε πάω βόλτα χωρίς να κάνω την αποστολή . Έχω ενημερώσει έναν φίλο μηπως μου δανείσει το δικό του δισκάκι μήπως φταίει αυτό 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου ακουστει περιεργο αλλα ειχα τεραστια θεματα με το GTAV. Μου κολλουσε συγκεκριμενα σε μια αποστολη και ενα συγκεκριμενο σημειο παντα. Μετα την αλλαγη σκληρου δισκου και αλλαγης thermal paste ( ναι,γινεται να freez-αρει απο την θερμοκρασια το PS3) εστρωσε και το επαιξα κανονικα

Δημοσ.

Το GTAV επειδη εχει μεγαλη συμπιεση ενδεχεται να εχει προβλημα ακομα και με την πιο μικρη γρατζουνιτσα.
Εχω 5 δισκακια τα οποια δειχνουν κομπλε,δοκιμασα καθε ενα για να περασω μεσω multiman το παιχνιδι στο δισκο,και ολα εβγαζαν read error.
Αυτο σε 2 κονσολες,και οι 2 super slim,και παλι ειχα αντιμετωπισε παλιοτερα προβλημα σε super slim.

Εγω θα δοκιμαζα αρχικα να καθαρισω το ματι,καθως ειναι πανευκολο στο super slim.
Μετα θα δοκιμαζα αλλο δισκακι με τα ιδια saves και στο τελος λιγο πιο "technical" ,θα ηλεγχα τον σκληρο μεσω του hdd sentinel,σε καποιο pc.

Στο τελος,οταν ολα εχουν αποτυχει,παμε σε αλλαγη παστας και rebuild database μεσω safe mode.

• Like 2
Δημοσ.

Σε σλιμ μολις εφαγα και εγώ κόλλημα στο medal of honor και στο medal of honor Frontline. Μιλάμε για το φριζάρισμα.  Εν το μεταξύ χθες επαιζα και κολλούσε και λεω μπαγκ είναι και συνέχιζα, συνέχεια από τσεκ ποιντ και αν κολλούσε πχ την ώρα που έσκυβα ξανά μανά αντε και από την αρχή... Έλεος!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/12/2021 στις 1:34 ΠΜ, Eddy_Gordo είπε

Σε σλιμ μολις εφαγα και εγώ κόλλημα στο medal of honor και στο medal of honor Frontline. Μιλάμε για το φριζάρισμα.  Εν το μεταξύ χθες επαιζα και κολλούσε και λεω μπαγκ είναι και συνέχιζα, συνέχεια από τσεκ ποιντ και αν κολλούσε πχ την ώρα που έσκυβα ξανά μανά αντε και από την αρχή... Έλεος!

Εντιτ,  το καθάρισα με υγρό για οθόνες και ένα πανάκι και έστρωσε, δεν ξερω τι και πως αλλά συνέβη και να πω ότι είχε δαχτυλιές κλπ δεν ειχε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...