headbanger Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) όταν πάρεις την απόφαση όλα γίνονται. Από ειδικότητες, τα πάντα. Εγώ ασχολούμαι με τον κλάδο του ΙΤ, ο αδερφός μου που ήρθε ενα χρόνο μετά, έκατσε έβγαλε όλα τα διπλώματα όσο δούλευε σερβιτόρος, μετά οδηγός για 6-7 χρόνια να μάθει τους ρυθμούς εδώ και τώρα έχει δικιά του εταιρεία. Γενικά από τα 10+ χρόνια μου στα ξένα, υπάρχουν άνθρωποι που απλά θα κλαίνε την μοίρα τους κάθε μέρα και θα τους λείπουν τα μπουζούκια και ο φραπές (γενικολογώ επίτηδες) και άλλοι που δημιουργούν ότι καλύτερο μπορούν με ότι τους παρέχεται. Μην ανήκεις στην 1η κατηγορία και η ζωή και εργασία στο εξωτερικό μια χαρά είναι. 16 ώρες πριν, elenipapserres είπε Δηλαδη η αδερφη μου που τελειωσε λογιστρια σε ΤΕΙ και εχει ΜΒΑ απο την ΑΣΟΕΕ, αν παει στο Εξωτερικο δεν θα μπορει να βρει δουλεια με αυτα τα πτυχια? Δεν θα μπορε να δουλεψει ως λογιστρια? ΑΝΑΛΟΓΑ. παράδειγμα στον Καναδά πρέπει να περάσει το αντίστοιχο τεστ εδώ. το ότι έχει πτυχίο στα Σέρρας δεν λέει τίποτα σε ένα άλλο κράτος Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από headbanger 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα