vounisios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας. πως μπορω να μπαινω στα WIN 10, χωρις PIN (το οποιο εχω τωρα), & χωρις κωδικο ? την βοηθεια σας θα ηθελα.ευχαριστω.
1ns0mn1a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 autologin.reg Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DefaultUserName"="username" "DefaultPassword"="password" "AutoAdminLogon"="1"
hp8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, vounisios είπε πως μπορω να μπαινω στα WIN 10, χωρις PIN (το οποιο εχω τωρα), & χωρις κωδικο ? Δες εδω
vounisios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε autologin.reg Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DefaultUserName"="username" "DefaultPassword"="password" "AutoAdminLogon"="1" Μπαινοντας στη Registry, φτανω μεχρι το Winlogon......Μετα κολαω κυριολεκτικα...δεν ξερω πως να φτιαξω ή να προσθεσω τα αλλα τρια, δηλαδη το: DefaultUserName & τα αλλα δυο απο κατω & αν χρειαζεται να βαζω & τα εισαγωγικα στην αρχη & στο τελος...τη βοηθεια σας, Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί δεν ακολουθείς τις οδηγίες που σου έδωσε ο hp8;
vounisios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ενταξει φιλοι μου. το εφτιαξα.σας ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα