Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

εχει κανεις εμπειρια απο αλλαγη μπαταριας σε iphone 11 στην document? Μιλω για τηλεφωνο εκτος εγγυησης κ χωρις χαρτια

ευχαριστω πολυ,

Γιαννης

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, josuts είπε

Καλησπερα παιδια,

εχει κανεις εμπειρια απο αλλαγη μπαταριας σε iphone 11 στην document? Μιλω για τηλεφωνο εκτος εγγυησης κ χωρις χαρτια

ευχαριστω πολυ,

Γιαννης

Η εγγύηση γιατί να έχει σχέση όπως και τα χαρτιά; 
89€ ζητάνε. Θέλουν και χαρτιά και εγγύηση;

Δημοσ.

ρωτω διοτι παλιοτερα τους ειχα ρωτησει για ενα 6 πλας που ειχα κ μου ζητουσα χαρτια ενω τους ειπα οτι το εχω παρει απο αγγελια κ ηταν εκτος εγγυησης.

κ ετσι δεν το πηγα σε αυτους κ το πηγα στην i system

Δημοσ.

Ίσως να σου ζήτησαν για να δουν αν είναι επιλέξιμο για το πρόγραμμα αντικατάστασης που έτρεχε τότε. Γενικά μόνο το ΙΜΕΙ ζητάνε και η δουλεία που κάνουν είναι σοβαρή, έχω αλλάξει σε 2 συσκευές εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Την περασμένη εβδομάδα με ρώτησε μια φίλη που να αλλάξει μπαταρία σε ένα 6s που έχει, της είπα στη document γιατι όποτε τους χρειάστηκα(έντος εγγύησης) ηταν άριστοι. Λοιπόν τους κάλεσε και της είπαν οτι πρεπει να κρατήσουν το τηλέφωνο μία εβδομάδα!!!

Μου το έιπε και της έιπα να καλέσει isystem...εκει της είπαν οτι σε 1,5 ώρα θα ειναι έτοιμο...όπως και έγινε

• Confused 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Την περασμένη εβδομάδα με ρώτησε μια φίλη που να αλλάξει μπαταρία σε ένα 6s που έχει, της είπα στη document γιατι όποτε τους χρειάστηκα(έντος εγγύησης) ηταν άριστοι. Λοιπόν τους κάλεσε και της είπαν οτι πρεπει να κρατήσουν το τηλέφωνο μία εβδομάδα!!!

Μου το έιπε και της έιπα να καλέσει isystem...εκει της είπαν οτι σε 1,5 ώρα θα ειναι έτοιμο...όπως και έγινε

Στην i-system ειχα αλλαξει σε 2 παλιοτερα μοντελα χωρις προβλημα.Απλα σημερα μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμες μπαταριες για το 11αρι κ αναμενουν.Οποτε κ καλεσα την document κ ειπαν οτι εχουν.Να πω οτι το 11αρι ειναι εκτος εγγυησης κ αγορασμενο απο μελος εδω.Το παρελαβα το πρωι κ αφου το τσεκαρα πριν βαλω σιμ κλπ εκανα την αιτηση απο το σαιτ τους κ τους μιλησα κ στο τηλεφωνο.Μετα απο 1 ωρα ελαβα σχετικο μαιλ με τις οδηγιες τους κ αμεσα το πηγα για αποστολη στην speedex.Ελπιζω ολα να πανε καλα κ θα ενημερωσω το νημα ξανα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα αφού η ερώτηση μου είναι σχετική:

Ποιο κατάστημα προτείνετε για αλλαγή μπαταρίας (αυθεντική) ενός iPhone Xs με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος?

Ευχαριστώ 😉

Δημοσ.
Στις 17/12/2021 στις 6:23 ΜΜ, lon-zet είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα αφού η ερώτηση μου είναι σχετική:

Ποιο κατάστημα προτείνετε για αλλαγή μπαταρίας (αυθεντική) ενός iPhone Xs με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος?

Ευχαριστώ 😉

Σε αυθεντική το κόστος είναι ίδιο στα εξουσιοδοτημένα. Σε όλα τα υπόλοιπα Άι Σέρβις δεν υπάρχουν/έχουν αυθεντικές μπαταρίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...