Προς το περιεχόμενο

Outlook contacts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος όταν κάνω save ένα email address στο outlook contacts να μπορώ να βάζω tags ή κάτι έτσι ώστε όταν πάω να στείλω email σε περίπτωση που δεν θυμάμαι το όνομα αλλά θυμάμαι πχ ότι αυτό το άτομο είναι στο τάδε τμήμα, ή στην τάδε εταιρία να μπορώ να γράφω πχ accounting και να μου βγάζει όσα contacts έχουν το tag accounting.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θέλω να κάνω save το email [email protected], θα ήθελα όταν πάω να του στείλω email, όταν γράψω στο πεδίο To: είτε το brad, είτε το pitt, είτε το accounting, να μου εμφανίζεται το email του. Γίνεται κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
On 05/12/2021 at 13:10, ckrystall said:

Γειά σας,

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος όταν κάνω save ένα email address στο outlook contacts να μπορώ να βάζω tags ή κάτι έτσι ώστε όταν πάω να στείλω email σε περίπτωση που δεν θυμάμαι το όνομα αλλά θυμάμαι πχ ότι αυτό το άτομο είναι στο τάδε τμήμα, ή στην τάδε εταιρία να μπορώ να γράφω πχ accounting και να μου βγάζει όσα contacts έχουν το tag accounting.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θέλω να κάνω save το email [email protected], θα ήθελα όταν πάω να του στείλω email, όταν γράψω στο πεδίο To: είτε το brad, είτε το pitt, είτε το accounting, να μου εμφανίζεται το email του. Γίνεται κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

επισης δεν ξερω αν οταν σωσεις την επαφη μπορεις να βαλεις το accounting εκει.δηλαδη τον κωστα παπαδοπουλο να τον σωσεις σαν κωστα παπαδοπουλο accounting

Δημοσ.

Γειά σου Kostasspil,  αυτό το έχω κάνει, έχω δημιουργήσει πχ κατηγορία accounting αλλά όταν γράφω accounting στο πεδίο To, δεν μου εμφανίζεται το email.

Γειά σου poulinos, το έχω δοκιμάσει και αυτό, εμφανίζεται ότι βάλεις πρώτα στο display, δηλάδη αν στο display γράψω costas papadopoulos accounting, μόνο αν γράψω costas θα εμφανιστεί το email του.

Δημοσ.
4 hours ago, ckrystall said:

όταν γράφω accounting στο πεδίο To, δεν μου εμφανίζεται το email.

Δεν κανεις αυτο οταν  θες να βρεις την επαφη. Δες την εικονα

image.png.001a8b0d79275932c37203b44c297a8d.png

Δημοσ.
On 05/12/2021 at 13:17, ckrystall said:

Γειά σου Kostasspil,  αυτό το έχω κάνει, έχω δημιουργήσει πχ κατηγορία accounting αλλά όταν γράφω accounting στο πεδίο To, δεν μου εμφανίζεται το email.

Γειά σου poulinos, το έχω δοκιμάσει και αυτό, εμφανίζεται ότι βάλεις πρώτα στο display, δηλάδη αν στο display γράψω costas papadopoulos accounting, μόνο αν γράψω costas θα εμφανιστεί το email του.

Μιλαμε για microsoft outlook ή για Outlook(hotmail)?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...