Προς το περιεχόμενο

Καμμένα pixel εντός DOA

toni31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα ένα LG μόνιτορ συγκεκριμένα το 24MK430H-B. Το μόνιτορ διαφημίζει 3χρόνια 0 pixel εγγύηση αλλά καθώς το παρέλαβα διαπίστωσα καμμένα pixel. Επικοινώνησα με LG οι οποίοι μου είπαν να το δει εξουσιοδοτημένο service τους. Στο service ο άνθρωπος μου είπε, ότι αφού είναι μέσα σε DOA 7 ημερών μάλλον θα πάει για αντικατάσταση. Μετά από 2 ημέρες και αφού κίνησε τις διαδικασίες για προώθηση, με πήρε τηλ. λέγοντας μου ότι η LG δεν εγκρίνει την αντικατάσταση αλλά την επισκευή. Ξαναμιλάω με LG και μου λέει θα το εξετάσουμε. Τι μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, toni31 είπε

Αγόρασα ένα LG μόνιτορ συγκεκριμένα το 24MK430H-B. Το μόνιτορ διαφημίζει 3χρόνια 0 pixel εγγύηση αλλά καθώς το παρέλαβα διαπίστωσα καμμένα pixel. Επικοινώνησα με LG οι οποίοι μου είπαν να το δει εξουσιοδοτημένο service τους. Στο service ο άνθρωπος μου είπε, ότι αφού είναι μέσα σε DOA 7 ημερών μάλλον θα πάει για αντικατάσταση. Μετά από 2 ημέρες και αφού κίνησε τις διαδικασίες για προώθηση, με πήρε τηλ. λέγοντας μου ότι η LG δεν εγκρίνει την αντικατάσταση αλλά την επισκευή. Ξαναμιλάω με LG και μου λέει θα το εξετάσουμε. Τι μπορώ να κάνω?

Αν δεν στην αλλάξουν, υπαναχώρηση αγοράς και την βάζουν στον πάτο τους.

Δικαίωμά σου και αυτό.

• Like 1

6 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Αν δεν στην αλλάξουν, υπαναχώρηση αγοράς και την βάζουν στον πάτο τους.

Δικαίωμά σου και αυτό.

Η υπαναχώρηση είναι 14 ημέρες από την αγορά

2 λεπτά πριν, toni31 είπε

Η υπαναχώρηση είναι 14 ημέρες από την αγορά

εάν εσύ την απέστειλες για έλεγχο εντός των 14 κάνεις αυτό που γράφει ο Sheogorath

εάν καθυστέρησες και η ημερομηνία που την ΕΣΤΕΙΛΕΣ (όχι παρέλαβαν) είναι μετά τις 14 ημέρες λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να σε προστατεύσει το DOA policy.

καλό είναι να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιντερνετική αγορά από απόσταση ή συναλλαγή στο κατάστημα; Ημερομηνία αγοράς και ημερομηνία που την άφησες για έλεγχο (είτε την ημερομηνία που έφυγε από τα χέρια σου μέσω μεταφορικής είτε την ημερομηνία που την άφησες στο κατάστημα)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά (internet) MediaMarkt Ημερομηνία απόδειξης 25/11, παραλαβή 26/11. Επικοινωνία με LG (όχι με κατάστημα) 30/11, παραλαβή από τεχνικό 1/12, ενημέρωση μου από τεχνικό 3/12. 

Επεξ/σία από toni31

είσαι εντός DOA και υπαναχώρησης.

μπορείς να κινηθείς και με τους 2 τρόπους. με την υπαναχώρηση ως προτιμότερη λύση αν δεις οτι στο παίζουν δύσκολοι.

• Like 2

Τελικά επικοινώνησαν και μου προσέφεραν αντικατάσταση. Επειδή το μόνιτορ μου είπαν δεν υπάρχει, μου πρότειναν την αντικατάσταση με ένα νεότερο ίδιων χαρακτηριστικών το οποίο είναι το 24ΜP500. Το παρέλαβα εντός 3 εργάσιμων ημερών και όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...