nk9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, biovaggoulas είπε Το αφήνω κάθε χρόνο ενεργό χωρίς ακύρωση, κι απλά μπαίνω τέτοιες μέρες και βάζω τον κωδικό early bird. Πέρυσι τον ξέχασα. 7.75 € λοιπόν. Τη βγάλαμε τη σεζόν και φέτος.... Ακριβώς. Ούτε ακυρώσεις, ούτε ενεργοποιήσεις εκ νέου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε εμένα που λήγει 25/9 δεν μπορώ να κάνω renew νωρίτερα?😇 Όχι μόνο την ημέρα που λήγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biovaggoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε εμένα που λήγει 25/9 δεν μπορώ να κάνω renew νωρίτερα?😇 Εσύ μπορείς πολύ απλά να αφήσεις ενεργοποιημένη τη συνδρομή και θα σου ξανατραβηξουν τα ίδια χρήματα με πέρσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeKaLoUdiS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Εσύ μπορείς πολύ απλά να αφήσεις ενεργοποιημένη τη συνδρομή και θα σου ξανατραβηξουν τα ίδια χρήματα με πέρσι. Είναι σίγουρο ομως αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 16/9/2023 στις 9:42 ΠΜ, Jorvik είπε καλα νεα. κριμα που το φοβηθηκα και ακυρωσα την συνδρομη μου προχτες. Μολις εστειλα εμαιλ οτι την ακυρωσα κατα λαθος. για να δουμε αν θα μου την ξανα ανοιξουν ή μπα. Στο εμαιλ το λεει παντως : Didn't mean to cancel or want to keep your access? Please contact euroleagu [email protected] to renew. Σου απάντησαν ; 22 ώρες πριν, alxnt είπε Το δοκίμασα χτες και όταν προχώρησα έλεγε οτι δεν έχω καταχωρίσει τρόπο πληρωμής(επειδή είχα κάνει cancel πέρσι). Όταν πήγα να βάλω δε με άφησε. Δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω κάρτα. Η περιοχή που έχει καταχωρηθεί στο λογαριασμό μου είναι Τουρκία. Ίσως πρέπει να το αλλάξω για να περάσει. Να φανταστω ειχες αφαιρεσει περισυ και την κάρτα ; 1 ώρα πριν, DeKaLoUdiS είπε Είναι σίγουρο ομως αυτό? Σιγουρος εκτος εταιρειας δεν μπορει να ειναι κανενας. Για αυτο ειπαμε κρατηστε λιγα χρηματα μέσα στην κάρτα. Οχι πανω απο πχ 25€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω και ενημερώνω. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη χρήση VPN Ατυχώς πριν 10 μέρες έκανα και εγώ cancel τη συνδρομή και remove την κάρτα φοβούμενος την αυτόματη χρέωση. Συνεπώς τώρα που έληξε η συνδρομή δεν μου δίνει δυνατότητα για επαναγορά με τις 224 λίρες που είχε πληρωθεί πέρσι και επι της οσίας ήταν μια κανονική κλοπή !! Πλέον η μόνη δυνατή επιλογή είναι το ετήσιο με 600 λίρες. Λοιπόν τώρα για όσους ενδιαφέρονται μπορεί να πληρωθεί το ετήσιο με 480 λίρες με την έκπτωση. Ήδη το έλεγξα και η χρέωση στην κάρτα της alpha bank στο online banking με το exchange rate είναι 17 ευρώ. Μόλις το ολοκλήρωσα με χρήση urban VPN extension στο firefox. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις το έκανα κι εγώ (urban VPN extension στο firefox). Για σιγουριά έφτιαξα καινούριο λογαριασμό και χρησιμοποίησα άλλη κάρτα (payzy). Όλα οκ, 1 έτος - 480 λίρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, runner69 said: Να φανταστω ειχες αφαιρεσει περισυ και την κάρτα ; Ναι, δυστυχώς τελικά. Το extension του urban δε λειτουργεί(something went wrong) και το desktop app παρόλο που συνδέεται, όταν λογκαρω μου βγάζει 90€... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Φίλος προσπάθησε με windscribe αλλά γιοκ. Τα κατάφερε με urban. Αλλά όπως έγραψαν και αλλοι, 480 πήγε το έργο. Άργησε κι αυτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μπήκα τελικά. Βάζω κάρτα τούρκικη και λέει "card not used for renewal". Βάζω ελληνική και λέει τα ίδια... WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, alxnt είπε Μπήκα τελικά. Βάζω κάρτα τούρκικη και λέει "card not used for renewal". Βάζω ελληνική και λέει τα ίδια... WTF? Κι εμένα το ίδιο μου έκανε. Έφτιαξα νέο λογαριασμό και έβαλα άλλη κάρτα και δούλεψε κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, vasilis_ts said: Κι εμένα το ίδιο μου έκανε. Έφτιαξα νέο λογαριασμό και έβαλα άλλη κάρτα και δούλεψε κανονικά. Αυτό έκανα κι εγώ τελικά. UPDATE: Δεν είμαι σίγουρος οτι έχει ενεργοποιηθεί... Replay αγώνα όμως βλέπω κανονικά. https://ibb.co/j6c1bPn https://ibb.co/j8DxKSB Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από alxnt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα και το Urban vpn μου βγάζει connection failed. Oh well... Απλά δεν θα πάρουν χρήματα από εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, alxnt είπε Αυτό έκανα κι εγώ τελικά. UPDATE: Δεν είμαι σίγουρος οτι έχει ενεργοποιηθεί... Replay αγώνα όμως βλέπω κανονικά. https://ibb.co/j6c1bPn https://ibb.co/j8DxKSB Δεν φαινεσαι ενεργος. Θα επρεπε να δειχνει καποιο current subscription 23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εμένα και το Urban vpn μου βγάζει connection failed. Oh well... Απλά δεν θα πάρουν χρήματα από εμένα. και εγω που το δοκιμασα δεν εδειχνε να επιτρεπει τη συνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Casperak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Με urban vpn κ συνδρομή που μετά ακύρωνεις χωρίς χρέωση, μπήκα Τουρκία και μέσω Firefox έπαιξε κανονικά, 16,86€ χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα