Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, alxnt είπε

Κι εμένα όταν πατάω με περιοχή Τουρκιά . subscription connection failed - please refresh.

Μόνο με ρωσια με βάζει αλλά βγαίνει 28€.

τι κάνουμε τώρα; κανένας άλλος τρόπος... όχι ότι είναι άσχημα και τα 28 αλλά γιατί δε μπαίνει το τούρκικο; με κανένα άλλο τύπου hola vpn παίζει; αν ξέρει κάποιος να μας πει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 minutes ago, ppkontop said:

τι κάνουμε τώρα; κανένας άλλος τρόπος... όχι ότι είναι άσχημα και τα 28 αλλά γιατί δε μπαίνει το τούρκικο; με κανένα άλλο τύπου hola vpn παίζει; αν ξέρει κάποιος να μας πει...

Έχω δοκιμάσει Τουρκία και με windscribe. Πάλι το ίδιο μνμ. Και νομίζω, αν θυμάμαι καλά, δοκίμασα και tunnelnear και το ίδιο.

Κάτσε να δούμε κι αύριο μήπως βρεθεί καμιά λύση.

Εντωμεταξύ με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο pc ούτε Ρωσία, μόνο με το extension μου παίζει.

Θα κάνω κ κάποιες άλλες δοκιμές αύριο.

8 λεπτά πριν, alxnt είπε

Έχω δοκιμάσει Τουρκία και με windscribe. Πάλι το ίδιο μνμ. Και νομίζω, αν θυμάμαι καλά, δοκίμασα και tunnelnear και το ίδιο.

Κάτσε να δούμε κι αύριο μήπως βρεθεί καμιά λύση.

Εντωμεταξύ με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο pc ούτε Ρωσία, μόνο με το extension μου παίζει.

Θα κάνω κ κάποιες άλλες δοκιμές αύριο.

οκ και στείλε αν μπορείς να δούμε τι και πως...

Φέτος ήταν αρκετά πιο δύσκολο από πέρσι. Πρώτα έκανα login στο site της με το mail μου χωρίς vpn, με vpn δεν με άφηνε να μπω. Αφού συνδεθω στη Euroleague βαζω VPN windscribe free και μετά πήγα για τη συνδρομή όπου πέρασε με revolut, δεν έφτιαξα νέο email. Απ όσα θυμάμαι αυτά εκανα. 

• Like 1

Εγω ειχα NordVPN που εβγαζε απευθειας VPN Error. Μετα εβαλα το Windscribe free που προχωρουσε ενα βημα παραπανω την παραγγελια αλλα απο εκει και περα εβγαζε Connection Failed. Σε εκεινο το σημειο αλλαξα παλι τη συνδεση απο Windscribe σε NordVPN και δουλεψε. (Πληρωμη με Revolut)

• Like 1

Πριν 2 μερες με winscribe pro επαιξε μια χαρα παντως. Πληρωμη με revolut digital, η single use δεν περναγε γιατι εκανε πρωτα μια προεγκριση και μετα την κανονικη πληρωμη.

χτες δεν ξερω τι πατησα, αλλα με πηγε στη πληρωμη με windscribe Τουρκιας αλλα δεν ειχα λεφτα στη καρτα....σημερα που εχω λεφτα στη καρτα δεν με προχωραει

6 hours ago, taskon said:

Φέτος ήταν αρκετά πιο δύσκολο από πέρσι. Πρώτα έκανα login στο site της με το mail μου χωρίς vpn, με vpn δεν με άφηνε να μπω. Αφού συνδεθω στη Euroleague βαζω VPN windscribe free και μετά πήγα για τη συνδρομή όπου πέρασε με revolut, δεν έφτιαξα νέο email. Απ όσα θυμάμαι αυτά εκανα. 

Πήγα να το κάνω έτσι και μπήκα πρώτα χωρίς vpn. Όταν είχα κάνει login άνοιξα hola αλλά όσα refresh και να έκανα δεν άλλαζε η τιμή. Όλα τα site βλέπανε περιοχή τουρκία. Γυρνάω σε windscribe και στο refresh το loading γυρνάει ατέρμονα. Στο refresh "connection failed"...

Κατάφερα και συνδέθηκα και έβαλα την έκπτωση σε τουρκικές λίρες , έκτοτε δεν με βάζει το άτιμο. Ελπιζω να με χρεώσει σε λίρες και οχι σε ευρώ που μου βγάζει τώρα. Για καλο κ για κακό αφησα 20€ στον λογαριασμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, lancias1 είπε

εγω δοκιμασα windscribe κ cyberghost, chrome κ internet exlporer ,διαγραφη ιστορικου....δεν μπορω να καταλαβω πως ακρυβως το μπλοκαρουν

πρεπει να εχουν μαζεψει τις ip των vpns γιατι αν επιλεξω Αγγλια απο το windscribe κανει login κανονικα και δειχνει την αγγλικη λιρα. Αρα δεν μπλοκαρουν το procedure.

1 λεπτό πριν, gatoulis είπε

Κατάφερα και συνδέθηκα και έβαλα την έκπτωση σε τουρκικές λίρες , έκτοτε δεν με βάζει το άτιμο. Ελπιζω να με χρεώσει σε λίρες και οχι σε ευρώ που μου βγάζει τώρα. Για καλο κ για κακό αφησα 20€ στον λογαριασμό. 

αν βλεπεις €, ευρώ θα σε χρεωσει.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1

Επειδή αφορά και αλλά μέλη έστειλα μειλ στο support κ μου απάντησαν:

You will be billed in the currency you were billed last year: ₺

Let us know if we can be of further assistance. 

Best Regards,

Nada
EuroLeague TV Support

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...