Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, gatoulis said:

Είσαι τυχερός τότε γιατί εγώ παρόλο  που έχω παλιά συνδρομή μου βγάζει ότι θα ανανεωθεί αυτόματα σε τιμή 599 μείον  το 20%.

Και έμενα όταν συνδεόμουν με τούρκικο vpn τις προηγούμενες ημέρες μου έβγαζε τιμή 599 και αυτό περίμενα να χρεωθώ.

Αλλά μου είχαν στείλει email στις 23/08 ότι οι νέες τιμές θα ισχύσουν από 22/09, και όπως φάνηκε ίσχυσε η παλιά τιμή.

Οπότε αν η συνδρομή σου ανανεώνεται πριν τις 22/09 μάλλον θα χρεωθείς την παλιά τιμή.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/12/2021 στις 7:46 ΜΜ, Everest είπε

Μακράν εφαρμογή αντί για τον browser προσωπικά, κάτι γινόταν πέρυσι όλη τη σεζόν και στον browser είχα συνήθως μέτρια ανάλυση ενώ στο κινητό κομπλέ.

Υπάρχει εφαρμογή σε νεότερες  τηλεοράσεις Samsung.

• Like 1

Καλημέρα, απ' ότι παρατήρησα έχει ανέβει η ετήσια συνδρομή από 375 λίρες σε 599. Να διευκρινίσω δεν είμαι υφιστάμενος πελάτης απλά παρακολουθούσα την τιμή τις προηγούμενες ημέρες και χθες είδα ότι ανέβηκε. Υπάρχει κανένα κουπόνι που να ρίχνει την τιμή (εκτός του EARLY BIRD 20%). Συνήθως προς Νοέμβριο (Black Friday) και Δεκέμβριο βγάζουν μεγαλύτερες εκπτώσεις και προσφορές. Βέβαια και πάλι στα 16,70 ευρώ που βγαίνει η τούρκικη συνδρομή σε σχέση με την ελληνική νομίζω ότι πάλι συμφέρει.

13 ώρες πριν, ilias87 είπε

Όχι δεν χρειάζεται , στην ανανέωση θα σε χρεώσει σε τουρκικές λίρες αλλά τώρα στην δείχνει σε ευρώ την συνδρομή γιατί συνδέεσαι από Ελλάδα.

Επίσης μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ισχύει η παλιά τιμή των 280 λιρων για τους υφιστάμενους πελάτες και όχι η καινούρια των 600 λιρων.

Εμένα ανανεώθηκε σήμερα η συνδρομή αυτόματα με 224 λίρες( είχα περασει και τον κωδικό ELBIRD) δηλαδή 7.77€...

Εγώ για να είμαι σίγουρος επειδή ήξερα ότι θα ανανεωθεί σήμερα η συνδρομή , είχα αφήσει μόνο 25€ στην κάρτα.

α οκ γιατί άκουσα τον σωτήρη που πρώτεινα για νέο account και έτσι και έκανα.

σωπα μωρε, πληρωσαμε κανα χρονο νοβα, πολλα ειναι, ειδικα αν πληρωνεις (και)  cosmote tv,

εδω μιλαμε βλεπεις ευρωλιγκα με ενα 10αρικακι για ολο το χρονο!! τι συγκρινεις;;;;

Κοίταξε προσωπικά επειδή θέλω να ακούω και ρεπορτάζ, και όχι στα αγγλικά, θέλω να βλέπω και άλλα αθλήματα κλπ για εμένα συμφέρει που το κατέβασε η νόβα στα 25 όλο το πακέτο ενώ από πάντα που την θυμάμαι είχε το ίδιο πακέτο γύρω στα 50-60.

Αλλα γούστο του καπέλο του ο καθένας ότι θέλει, μια πρόταση έκανα.

επειδη εχω να χρησιμοποιησω το πακετο της euroleague 2-3 χρονι..τι κανουμε ? free VPN κ συνδεση μεσω τουρκιας για αγορα απο εκει 17 ευρω για ολο το χρονο?ειναι μονο τοσο?

4 ώρες πριν, lancias1 είπε

επειδη εχω να χρησιμοποιησω το πακετο της euroleague 2-3 χρονι..τι κανουμε ? free VPN κ συνδεση μεσω τουρκιας για αγορα απο εκει 17 ευρω για ολο το χρονο?ειναι μονο τοσο?

Ακριβώς έτσι το κάνω τα τελευταία 3 χρόνια.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη για την σεζόν που ξεκινά αλλά λογικά θα είναι ΟΚ.

Φέτος υπερδιπλασιάστηκε η τιμή στις 480 λίρες με το κουπόνι ELBIRD.

Μπαίνεις με VPN στο account σου, αγοράζεις με Revolut ή Paypal το annual pass στα 17€ περίπου.

Μετά δεν χρειάζεται VPN για να βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς φέτος διπλασίασαν τις τιμές... Το είχαν πει βέβαια αλλά νομίζω το κάνανε κάποιες μέρες νωρίτερα! 

Όσοι προλάβαμε το κάναμε καμιά δεκαπενταριά μέρες νωρίτερα με την παλιά τιμή. (10.60 όλη η σεζόν) 

Σε όσους πάντως ενδιαφέρονται και πάλι βγαίνει γύρω στα 17 ευρώ με τον κωδικο. που σε σύγκριση με τα 25 με 30 της μοβα το ΜΗΝΑ, Άμα σε ενδιαφέρει κυρίως το μπάσκετ Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης, Που και πάλι καλά είναι, προσωπικά προτιμώ την αγγλική περιγραφή παρά την Ελληνική που δεν είναι και καθόλου αντικειμενικη ειδικά στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, και επειδή έχω μάτια και βλέπω τι γίνεται Δεν μπορώ να ακούω αυτά που λένε μερικές φορές! 

Πάντως εγώ αυτό που κάνω 5 χρόνια τώρα, είναι κάθε φορά αρχές Σεπτέμβρη μόλις βγαίνει το -20%, φτιάχνω νέο e-mail και νέο λογαριασμό euroleague TV με VPN Τουρκίας (έχετε στο νου ότι θέλει αρκετές προσπάθειες και να δοκιμάσεις διαφορα free VPN, Γιατί προφανώς τα κάνουν blacklist επειδή τα χρησιμοποιούν πολλοί, αλλά κάποια στιγμή θα παίξει) , και αμέσως μόλις το κάνω και είναι ok πηγαίνω από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και ακυρώνω την συνδρομή για να μην ανανεωθεί και να μην έχω στο μυαλό μου μη γίνει κάτι αυτόματα του χρόνου. Και έτσι είμαι ήσυχος και του χρόνου καλά να είμαστε πάω και κάνω πάλι το ίδιο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Και φυσικά τουλάχιστον μέχρι στιγμής παίζει κανονικά χωρίς VPN για να δεις! Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν αλλά τουλάχιστον 5 χρόνια που το κάνω εγώ δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα! 

Επίσης τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει και την εφαρμογή που υπάρχει στις περισσότερες τηλεοράσεις και βλέπεις μία χαρά! 

Επεξ/σία από Skywalker21
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πληρωμη πρεπει να γινει οπωσδηπoτε με revolut η paypal? Δεν γινεται με καρτα Ελληνικης τραπεζας?

Επεξ/σία από vasilis_ts

21 hours ago, ppkontop said:

Με Ηοla λέει internet connection failed... έχει κάποιος ιδέα;

Κι εμένα όταν πατάω με περιοχή Τουρκιά . subscription connection failed - please refresh.

Μόνο με ρωσια με βάζει αλλά βγαίνει 28€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...