HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Εγώ έτσι βλέπω. Μακράν καλύτερο το cast από κινητό παρά browser στην tv. Μου παίζει ασπαστο σε 65αρα... Σ'ευχαριστω φιλε να'σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 10:33 ΜΜ, KymcoAK550 είπε Όχι γι αυτό πρέπει με το που γραφτείς να πατήσεις ακύρωση συνδρομής. Αυτό έκανα πέρσι, λήγει μεθαύριο και ξαναβάζω vpn κλπ για ανανέωση Εχω κανει κανονικα την διαδικασια κι εκανα τελικα την συνδρομη. Για να κανω ακυρωση συνδρομης και να μην με ξαναχρεωσει μολις ληξει μετα απο εναν χρονο θα πατησω εδω CANCEL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο στο nba? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα , μιας και έβγαλε παλι την έκπτωση 20% ,συνάντησε κανείς πρόβλημα με vpn μέσω Τουρκίας ? Προσπαθώ με το surf shark και μου βγάζει όλη την ώρα connection failed … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, gatoulis said: Καλησπέρα , μιας και έβγαλε παλι την έκπτωση 20% ,συνάντησε κανείς πρόβλημα με vpn μέσω Τουρκίας ? Προσπαθώ με το surf shark και μου βγάζει όλη την ώρα connection failed … Μόλις το έκανα με windscribe, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορείς να stackαρεις 1 έξτρα χρόνο σε ενεργή συνδρομή? Γιατί εμένα λήγει κάπου Δεκέμβρη, αλλά να επωφελουμουν του early bird αγοράζοντας τώρα αν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, gatoulis είπε Καλησπέρα , μιας και έβγαλε παλι την έκπτωση 20% ,συνάντησε κανείς πρόβλημα με vpn μέσω Τουρκίας ? Προσπαθώ με το surf shark και μου βγάζει όλη την ώρα connection failed … Και με Adguard έγινε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Μπορείς να stackαρεις 1 έξτρα χρόνο σε ενεργή συνδρομή? Γιατί εμένα λήγει κάπου Δεκέμβρη, αλλά να επωφελουμουν του early bird αγοράζοντας τώρα αν γίνεται... Αν εννοείς αυτό που έκανα εγώ μάλλον γίνεται.Αλλα η χρέωση θα γίνει μετά τη λήξη του πρώτου χρόνου στις τιμές και την ισοτιμία που θα ισχύει τότε με έκπτωση 20%.Δεν προπληρωνεις το δεύτερο χρόνο.Τωρα αν εκείνες τις μέρες παίζει κανένα καλύτερο promo μπορείς να κάνεις ακύρωση ,αφαιρεση της κάρτας και αγορά ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως προσοχή αν έχετε ήδη συνδρομή, πρέπει να λήξει η άλλη και μετά να κάνετε νέα. Είχα ρωσική και είχα ζητήσει να διακοπεί. Το είχα γυρησει με vpn Τουρκία, και αγόρασα Τουρκία φαινόταν κομπλέ χρεώσεις κτλ. Και χθες αντί να αρχίσει η τουρκική με χρέωσε ανανέωση ρωσικής στην διπλή τιμή... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από eko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, eko13 said: Πάντως προσοχή αν έχετε ήδη συνδρομή, πρέπει να λήξει η άλλη και μετά να κάνετε νέα. Είχα ρωσική και είχα ζητήσει να διακοπεί. Το είχα γυρησει με vpn Τουρκία, και αγόρασα Τουρκία φαινόταν κομπλέ χρεώσεις κτλ. Και χθες αντί να αρχίσει η τουρκική με χρέωσε ανανέωση ρωσικής στην διπλή τιμή... συμφωνα με το φιλο @vagmouk απο πανω, δε χρειαζεται να ληξει, απλα η δικη σου περιπτωση ηταν ιδιαιτερη γιατι αλλαξες χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Αν εννοείς αυτό που έκανα εγώ μάλλον γίνεται.Αλλα η χρέωση θα γίνει μετά τη λήξη του πρώτου χρόνου στις τιμές και την ισοτιμία που θα ισχύει τότε με έκπτωση 20%.Δεν προπληρωνεις το δεύτερο χρόνο.Τωρα αν εκείνες τις μέρες παίζει κανένα καλύτερο promo μπορείς να κάνεις ακύρωση ,αφαιρεση της κάρτας και αγορά ξανά. Τι εννοείς να κάνεις ακύρωση; Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό...Εμένα ανανεώθηκε αυτόματα γιατί την είχα ξεχάσει και έστειλα mail να την ακυρώσουν και ανοιξα και dispute μετά στο Paypal και δεν έγινε τιποτα. To αναφέρει και στους όρους, αν ακυρώσεις αφού κάνεις ανανέωση ή συνδρομή τότε η ακύρωση θα ισχύσει μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμένη διάρκεια (billing period το αναφέρει) η οποία θα είναι σε ενα χρόνο αν κάνεις τη χρονιαία συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Aν κατάλαβα καλά , για όσους σαν και εμένα είχαμε κάνει την πατέντα πέρισυ - θα πρέπει να κάνουμε νέο account με νέο mail γιατί πχ σε μένα.μου γύρισε ευρώπη και μου ζήταγε 90 ευρώ σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimis_pj είπε Τι εννοείς να κάνεις ακύρωση; Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό...Εμένα ανανεώθηκε αυτόματα γιατί την είχα ξεχάσει και έστειλα mail να την ακυρώσουν και ανοιξα και dispute μετά στο Paypal και δεν έγινε τιποτα. To αναφέρει και στους όρους, αν ακυρώσεις αφού κάνεις ανανέωση ή συνδρομή τότε η ακύρωση θα ισχύσει μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμένη διάρκεια (billing period το αναφέρει) η οποία θα είναι σε ενα χρόνο αν κάνεις τη χρονιαία συνδρομή. Όπως φαίνεται και καταλαβαίνω από το screenshot που ανέβασα η συνδρομή μου θα ανανεωθεί με μειωμένη τιμή 20% το δεύτερο χρόνο και αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος.Τώρα αν εννοεί κάτι άλλο ο ποιητής....για καλό και για κακό έχω βάλει revolut και εκείνες τις μέρες θα έχω μέσα κάνα 20ρικο για να απορριφθεί η συναλλαγή αν πάνε να τραβήξουν με Ελληνικές τιμές.Τα βήματα που έκανα είναι να ακυρώσω τη συνδρομή μου και να αφαιρέσω την κάρτα.Μετά επέλεξα την επανέναρξη της συνδρομής , έβαλα τρόπο πληρωμής , καταχώρησα τον εκπτωτικό κωδικό και το αποτέλεσμα είναι να ανανεωθεί για δεύτερο χρόνο με μειωμένη τιμή.Δεν χρεώθηκα κάτι για τη δεύτερη χρονιά.Αυτό λογικά θα γίνει στις 31/12 που θα γίνει η ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, modechristo_13 said: Aν κατάλαβα καλά , για όσους σαν και εμένα είχαμε κάνει την πατέντα πέρισυ - θα πρέπει να κάνουμε νέο account με νέο mail γιατί πχ σε μένα.μου γύρισε ευρώπη και μου ζήταγε 90 ευρώ σωστα? Όχι δεν χρειάζεται , στην ανανέωση θα σε χρεώσει σε τουρκικές λίρες αλλά τώρα στην δείχνει σε ευρώ την συνδρομή γιατί συνδέεσαι από Ελλάδα. Επίσης μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ισχύει η παλιά τιμή των 280 λιρων για τους υφιστάμενους πελάτες και όχι η καινούρια των 600 λιρων. Εμένα ανανεώθηκε σήμερα η συνδρομή αυτόματα με 224 λίρες( είχα περασει και τον κωδικό ELBIRD) δηλαδή 7.77€... Εγώ για να είμαι σίγουρος επειδή ήξερα ότι θα ανανεωθεί σήμερα η συνδρομή , είχα αφήσει μόνο 25€ στην κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα