Mixalhsp80 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχει δοκμάσει κανείς πρόσφατα να κάνει αγορά μέσω Τουρκιάς; Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικά vpn, απο κινητό και pc και δε μπορώ να προχωρήσω. Το κόψανε; EDIT: Δοκίμασα με άλλο vpn και πέρασε η πληρωμή. Επεξ/σία 20 Απριλίου από Mixalhsp80
eko13 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 7:09 ΜΜ, Mixalhsp80 είπε Έχει δοκμάσει κανείς πρόσφατα να κάνει αγορά μέσω Τουρκιάς; Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικά vpn, απο κινητό και pc και δε μπορώ να προχωρήσω. Το κόψανε; EDIT: Δοκίμασα με άλλο vpn και πέρασε η πληρωμή. Φιλε με ποιο vpn τα καταφερες? Με τρια που δοκιμασα εγω μου το απορριπτει. Εχει πακετο τωρα με 6 ευρω ως το τελος.
hayatogr Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Surfsark vpn turkey + opera browser . Το έκανα προχθές
Mixalhsp80 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 40 λεπτά πριν, eko13 είπε Φιλε με ποιο vpn τα καταφερες? Με τρια που δοκιμασα εγω μου το απορριπτει. Εχει πακετο τωρα με 6 ευρω ως το τελος. Με VPN.lat.
eko13 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Με καρτα πληρωσατε ή paypal? Με paypal ακομα και με τα δυο τελευταια δεν μου το περασε. Surfshark περιεργως με χωρα Τουρκια, βγαζει ΙΡ Ολλανδιας!
nikosgnr Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Βάλε Revolut. Τα στοιχεία απο τη φυσική κάρτα όμως. Περιέργως η Virtual δεν περνάει.
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 25 eur Turkey / 1year We have processed your EuroLeagueTV payment Thank you for being a EuroLeagueTV member. Your payment confirmation and membership details are below. To update any information, please visit your Account page on EuroLeagueTV. --- Membership Information ---
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Πήγε η Τουρκία 25€; Πού βαδίζουμε ρε παιδιά; Σε αχαρτογράφητα νερά.
dim_plo Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 9 minutes ago, ballin95 said: Μπορεί να μπει από 2 συσκευές ταυτόχρονα? Όχι. Ο δεύτερος θα "πετάει" εκτός τον πρώτο θεατή. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 29 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πήγε η Τουρκία 25€; Πού βαδίζουμε ρε παιδιά; Σε αχαρτογράφητα νερά. Ολόκληρο έτος οτσν τον μηνα ελλαδα εχει 14.99
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 hours ago, APPLEGEEK said: Ολόκληρο έτος οτσν τον μηνα ελλαδα εχει 14.99 Γνωρίζω. Ψώνισα με 11.50€ (είχα μια έκπτωση 30% βέβαια) τον Αύγουστο, από Τουρκία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα