rhtoras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Άχρηστο τελειως. Τώρα θα έρθει η Φιμπα και θα τελειώσουμε μια και καλή με αυτή τη διοργάνωση. 2
Maktheo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο. Απο το support μας ειπαν απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα Χθες και σημερα υφίσταται το πρόβλημα Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Maktheo
agnostos99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μιας και το ζωντανεψες το θέμα, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κανενας κωδικός για μηνιαία/τριμηνιαία συνδρομή? Επίσης αν κάνεις τωρα ετήσια συνδρομή καλύπτεις μεχρι του χρόνου Γενάρη ή μέχρι τέλος τωρινής σεζόν? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από agnostos99
Snip Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Για κουπονι, δεν ξέρω, αλλά η συνδρομή είναι ημερολογιακή και όχι ανά σεζόν. Την κάνεις σήμερα και την έχεις μέχρι του χρόνου στις 29\1. Εμένα δε με κάνει login από το pc. Από κινητό μπαίνω. Από τηλεόραση δεν έχω δοκιμάσει. 1
nk9 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Maktheo είπε Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο. Απο το support μας ειπαν απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα Χθες και σημερα υφίσταται το πρόβλημα Κανένα πρόβλημα μέσω εφαρμογής σε google tv. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από nk9 1
d3ath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Προσπαθούσα χτες να κάνω συνδρομή με vpn από τουρκία όπως διάβαζα από σχόλια εδώ ,εβαζα και εκπτωτικό κωδικό ShotClock30 και έβγαινε 735 λίρες Τουρκίας ετήσια αλλά στο τέλος έβαζα ελληνική κάρτα γτ δεν εχω ρεβολουτ και εβγαζε 0$ να πληρώσω και εριξα ακυρο. Ξερει κανεις τι παιζει γιατι 0 και γιατι δολαρια!? δεν γινεται με ελληνικες καρτες?
medidia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Maktheo είπε Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο. Απο το support μας ειπαν απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα Χθες και σημερα υφίσταται το πρόβλημα Είχα πρόβλημα σε Apple TV την προηγούμενη εβδομάδα που το ειχαν trial για επιλεγμένους χρήστες. Σκάναρα το qrcode και εβγαζε μήνυμα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το login στο web.
Socratis_g Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Maktheo είπε Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο. Απο το support μας ειπαν απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα Χθες και σημερα υφίσταται το πρόβλημα χθες το βράδυ και εμένα είχε πρόβλημα σε samsung tv. σκαναρα το qr αλλά εμενε στην οθόνη Loading. Μπήκα χειροκίνητα μετά στο site, euroligue tv login, εβαλα το Pin που εδινε η tv και μπήκε αμέσως.
alex999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Υπάρχει κωδικός 30% αυτή τη στιγμή ELTV30 σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται, μου το έβγαλε στο fantasy
Maktheo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Τελικα με pin προχωρησε σε εμενα, με qr code δεν εκανε τιποτα Στον φιλο μου ουτε ετσι ουτε αλλιως.. μου εδωσε μετα username/password και τον εκανα login εγω με το pin απομακρυσμενα απο το κινητό μου.. ενω εσβησε και cache/cookies κτλ απο τις δικες συσκευές (smartphone/ pc) δεν τον εβαζε με τιποτα..
kotsonatos04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Επιβεβαιώνω ότι με qr code σε tv box δεν συνδεόταν ενώ με pin συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Με cosmote TV box, κανένα πρόβλημα εχθές (ούτε και παλιότερα).
kotsonatos04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μου ήρθε το ακόλουθο email: Dear EuroLeague TV customers, We’re experiencing a technical issue that may prevent some users using Browsers from login into ELTV. You can still watch without issues by using a web browser in Incognito/Private Mode (eg: Chrome Incognito) or following this link: https://euroleague.tv/home Our team is working urgently to resolve this at the moment. In the meantime, if you experience any issues, please use Incognito/Private Modeto enjoy ELTV without interruptions tonight. If you need any assistance, our support team is here to help via the e-mail: [email protected] Thanks for your patience and continued support!
Despotas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Και έγω έλαβα το ίδιο μήνυμα σήμερα παρότι δεν είχα κανένα πρόβλημα στα χθεσινά παιχνίδια με browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα