Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άχρηστο τελειως. Τώρα θα έρθει η Φιμπα και θα τελειώσουμε μια και καλή με αυτή τη διοργάνωση.

• Haha 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? 

Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο.

Απο το support μας ειπαν απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα

Χθες και σημερα υφίσταται το πρόβλημα 

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το ζωντανεψες το θέμα, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κανενας κωδικός για μηνιαία/τριμηνιαία συνδρομή? Επίσης αν κάνεις τωρα ετήσια συνδρομή καλύπτεις μεχρι του χρόνου Γενάρη ή μέχρι τέλος τωρινής σεζόν?

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Για κουπονι, δεν ξέρω, αλλά η συνδρομή είναι ημερολογιακή και όχι ανά σεζόν. Την κάνεις σήμερα και την έχεις μέχρι του χρόνου στις 29\1.

Εμένα δε με κάνει login από το pc. Από κινητό μπαίνω. Από τηλεόραση δεν έχω δοκιμάσει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Maktheo είπε

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζει κάνεις αλλος πρόβλημα αυτες τις μερες με το log in σε τηλεοράσεις? 

Και εγω και ενας φιλος ενώ μπαινουμε απο κινητο/pc απο την τηλεόραση δεν κανει log in για κανέναν λογο.

Κανένα πρόβλημα μέσω εφαρμογής σε google tv.

Επεξ/σία από nk9
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπαθούσα χτες να κάνω συνδρομή με vpn από τουρκία όπως διάβαζα από σχόλια εδώ ,εβαζα και εκπτωτικό κωδικό ShotClock30 και έβγαινε 735 λίρες Τουρκίας ετήσια αλλά στο τέλος έβαζα ελληνική κάρτα γτ δεν εχω ρεβολουτ και εβγαζε 0$ να πληρώσω και εριξα ακυρο. Ξερει κανεις τι παιζει γιατι 0 και γιατι δολαρια!? δεν γινεται με ελληνικες καρτες?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Maktheo είπε

Καλησπέρα

Είχα πρόβλημα σε Apple TV την προηγούμενη εβδομάδα που το ειχαν trial για επιλεγμένους χρήστες. Σκάναρα το qrcode και εβγαζε μήνυμα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το login στο web.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Maktheo είπε

Καλησπέρα

χθες το βράδυ και εμένα είχε πρόβλημα σε samsung tv. σκαναρα το qr αλλά εμενε στην οθόνη Loading. Μπήκα χειροκίνητα μετά στο site, euroligue tv login, εβαλα το Pin που εδινε η tv και μπήκε αμέσως. 

Δημοσ.

Τελικα με pin προχωρησε σε εμενα, με qr code δεν εκανε τιποτα

Στον φιλο μου ουτε ετσι ουτε αλλιως.. μου εδωσε μετα username/password και τον εκανα login εγω με το pin απομακρυσμενα απο το κινητό μου.. ενω εσβησε και cache/cookies κτλ απο τις δικες συσκευές  (smartphone/ pc) δεν τον εβαζε με τιποτα..

Δημοσ.

Μου ήρθε το ακόλουθο email:

Dear EuroLeague TV customers,

We’re experiencing a technical issue that may prevent some users using Browsers from login into ELTV. You can still watch without issues by using a web browser in Incognito/Private Mode (eg: Chrome Incognito) or following this link: https://euroleague.tv/home 

Our team is working urgently to resolve this at the moment.

In the meantime, if you experience any issues, please use Incognito/Private Modeto enjoy ELTV without interruptions tonight. If you need any assistance, our support team is here to help via the e-mail: [email protected]

Thanks for your patience and continued support!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...