JDimi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Συμφωνώ πολύ καλύτερος ο σχολιασμός απο τις μεταδώσεις στα ελληνικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ο σχολιασμός της Euroleague TV τα σπάει!! Πολλά χρόνια τώρα δε το αλλάζω με τίποτα (της Nova είναι τραγικοί οι σχολιασμοί)!! Άπταιστα τα Αγγλικά τους, κατανοήσιμα, μπαίνουν πολλές φορές στο πάθος των οπαδών και πορώνονται, και πραγματικά σχολιασμός στο τι βλέπεις και όχι παπαρολογίες αριστερά-δεξιά..!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ακόμα και με τη αύξηση στη τιμή, μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ κανάλι σε όλους τους τομείς. Για τη Nova μπορώ κάπως να το καταλάβω μόνο φέτος που μπήκε στη Cosmote. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος δεύτερες σκέψεις. Ειδικά με τους τραγικούς και συνάμα άσχετους δικούς μας σχολιαστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Πάντως, για όποιον το οικονομικό (μεταξύ μας τρελή αύξηση από 224 λίρες σε 1000 τόσες λίρες) είναι ένα θέμα...υπάρχει η λύση της δωρεάν παρακολούθησης ... όχι μόνο από διάφορα sites, αλλά αν έχεις λογαριασμό σε μία στοιχηματική ....μια χαρά βλέπεις και τζάμπα... και χωρίς να κάνεις δοκιμές επί δοκιμών για αλλαγή vpn, για να καταφέρεις να κάνεις τη συνδρομή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου ψαχνω την πιο οικονομικη και ευχρηστη λυση για τον πατερα μου να βλεπει αθλητικα η αλλα! Εχετε καποια προταση ποσο θα στοιχισει ο εξοπλισμος + η συνδρομη συνολικα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekUser2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, mitch.dask είπε Εχω νόβα και ωστόσο βλέπω απο euroleague tv μ ό ν ι μ α. Κλάσεις καλύτερα και πιο εύστοχα όσα λένε,πιο ουδέτεροι ,συνήθως ακούγονται και λίγο περισσότερο οι οπαδοί (μπαίνεις καλύτερα στην ατμόσφαιρα του αγώνα). Τώρα βλέπω είναι στις 1050 λίρες Τουρκίας (χωρίς εκπτωτικό κωδικό) το ετήσιο. Για μένα αν είσαι φαν της, κάνε το. Άλλωστε αναλογικά από Οκτώβρη ως Μάιο που είναι η σεζόν της, βγαίνει περίπου 3€/αγωνιστικός μήνας. Ένας καφές δηλαδή. Όχι και άσχημα! ακομα και τωρα που ανεβηκε ειναι κομπλε τιμη θεωρω , απλα δεν εχω ιδεα για το πως το συννδεω και πως θα το πληρωσω , εγω συνδδεω το λαπτοπ στη ν τηλεοραση κ τα βλεπω ή μονο απο τολαπτοπ οποτε χρησιμοποιω μια συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PedroG said: ψαχνω την πιο οικονομικη και ευχρηστη λυση για τον πατερα μου να βλεπει αθλητικα η αλλα! Εχετε καποια προταση ποσο θα στοιχισει ο εξοπλισμος + η συνδρομη συνολικα??? Η φθηνότερη επιλογή, σήμερα, είναι η ετήσια συνδρομή στη Euroleague TV. Εγγραφή μέσω Τουρκίας μέσω κάποιου VPN service που έχει τουρκικό server. Η χρήση VPN δεν θα απαιτηθεί σε οποιαδήποτε άλλη μελλοντική περίσταση (π.χ. κατά τη θέαση αγώνων). ∼23,47€ με εφαρμογή του εκπτωτικού κωδικού "6.75" (-15%). Απαραίτητη η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γλώσσα περιγραφής αγώνων: Αγγλική (αποκλειστικά). Συμβατές συσκευές: PC/ TV/ smartphones. Edit: Το διάβασα κάπως βιαστικά. Η παραπάνω λύση καλύπτει αποκλειστικά αγώνες μπάσκετ της Euroleague και του Eurocup. Στην περίπτωσή σου (εικάζω ότι) χρειάζεσαι κάτι άλλο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από dim_plo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, history είπε Πάντως, για όποιον το οικονομικό (μεταξύ μας τρελή αύξηση από 224 λίρες σε 1000 τόσες λίρες) είναι ένα θέμα...υπάρχει η λύση της δωρεάν παρακολούθησης ... όχι μόνο από διάφορα sites, αλλά αν έχεις λογαριασμό σε μία στοιχηματική ....μια χαρά βλέπεις και τζάμπα... και χωρίς να κάνεις δοκιμές επί δοκιμών για αλλαγή vpn, για να καταφέρεις να κάνεις τη συνδρομή. Ναι και δεν ξεχωρίζεις την μπάλα από το pixel 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dim_plo είπε Η φθηνότερη επιλογή, σήμερα, είναι η ετήσια συνδρομή στη Euroleague TV. Εγγραφή μέσω Τουρκίας μέσω κάποιου VPN service που έχει τουρκικό server. Η χρήση VPN δεν θα απαιτηθεί σε οποιαδήποτε άλλη μελλοντική περίσταση (π.χ. κατά τη θέαση αγώνων). ∼23,47€ με εφαρμογή του εκπτωτικού κωδικού "6.75" (-15%). Απαραίτητη η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γλώσσα περιγραφής αγώνων: Αγγλική (αποκλειστικά). Συμβατές συσκευές: PC/ TV/ smartphones. Edit: Το διάβασα κάπως βιαστικά. Η παραπάνω λύση καλύπτει αποκλειστικά αγώνες μπάσκετ της Euroleague και του Eurocup. Στην περίπτωσή σου (εικάζω ότι) χρειάζεσαι κάτι άλλο. Έτσι αναλυτικά οπως τα έγραψες,περίμενα παρακάτω να διαβάσω κ "Όροι κ προϋποθέσεις" Παίξτε Υπεύθυνα.....! 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μεγαλο συν οτι η Euroleague TV εχει app που μπορεις να χρησιμοποιησεις αν εχεις Smart TV, tv box, αλλα και σε tablet, smartphone etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekUser2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου δεν εχει καλη ποιοτητα η EL Tv ? 25αρα γραμμη εχω κ βλεπω στα πειρατικα οσο παει η ποιοτητα του σαιτ , φυσικα δνε ειναι τελεια αλλα οχι κακη , την μπαλα την ξεχωριζςι ανετα χααχαχαχα , οσοι εχετε πειτε γνωμη για την αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε ακομα και τωρα που ανεβηκε ειναι κομπλε τιμη θεωρω , απλα δεν εχω ιδεα για το πως το συννδεω και πως θα το πληρωσω , εγω συνδδεω το λαπτοπ στη ν τηλεοραση κ τα βλεπω ή μονο απο τολαπτοπ οποτε χρησιμοποιω μια συσκευη τίποτα δεν είναι, ακολουθείς τα βήματα που έγραψε παραπάνω ο συμφορουμιτης,και είτε βάζεις το app της στην τηλεόραση σου (αν είναι smart), ή συνεχίζεις και συνδέεις το λάπτοπ. Βλέπεις κανονικά, χωρίς vpn! Στην πληρωμή πρόσεξε μόνο αν έχεις revolut, και πληρώσεις από εκεί,να μπεις να αποκλείσεις μελλοντικές πληρωμές της euroleague, ώστε να μην ξεχάσεις ως του χρόνου και σου κάνει ανανέωση αυτόματα όταν λήξει ο ένας χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε δεν εχει καλη ποιοτητα η EL Tv ? 25αρα γραμμη εχω κ βλεπω στα πειρατικα οσο παει η ποιοτητα του σαιτ , φυσικα δνε ειναι τελεια αλλα οχι κακη , την μπαλα την ξεχωριζςι ανετα χααχαχαχα , οσοι εχετε πειτε γνωμη για την αναλυση μιά χαρά είναι η ποιότητα. Οκ, δεν είναι 4Κ (που λέει ο λόγος) αλλά βλέπεις πολύ καθαρά. Εγώ είμαι με 100άρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μια χαρα ειναι η ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lancias1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου παιδια εχουμε κανενα free vpn για τουρκια?που να γινεται η δουλεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα