naimore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) αυτο αλλαξε προσφοτα λεει και μπορεις να βλεπεις σε 2 συσκευες edit: μολις δοκιμασα παντως σε tv και box και δεν με αφησε :S Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από naimore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Λέει αόριστα «2 αθλητικά κανάλια», όχι «το ίδιο αθλητικό κανάλι». Σε επικοινωνία που είχα με COSMOTE tv πριν λίγες μέρες ποτέ δεν μου επιβεβαίωσαν ότι μπορείς να βλέπεις το ίδιο αθλητικό κανάλι μέσω streaming. Off topic τέλος από εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VPoint Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε Λέει αόριστα «2 αθλητικά κανάλια», όχι «το ίδιο αθλητικό κανάλι». Σε επικοινωνία που είχα με COSMOTE tv πριν λίγες μέρες ποτέ δεν μου επιβεβαίωσαν ότι μπορείς να βλέπεις το ίδιο αθλητικό κανάλι μέσω streaming. Off topic τέλος από εμένα. Απ' ότι καταλαβαίνω λοιπόν η απάντηση είναι "όχι, στη cosmote tv δε βλέπεις ταυτόχρονα live αγώνα σε 2 συσκευές σε streaming". Ευχαριστώ και sorry για το off topic Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από VPoint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeopepex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λίγο off topic ακομα... Σε επικοινωνία με Cosmote ήταν απόλυτοι πως μπορείς να παρακολουθείς οποιοδήποτε κανάλι (και το ίδιο) σε 2 συσκευές ταυτόχρονα (δεν έχουν σημασία οι συσκευές τηλεόραση, κινητό, ταμπλετ, box, κτλ) από διαφορετική τοποθεσία (ip) και στην 3η συσκευή κατι μη αθλητικό οσο αφορα την streaming υπηρεσια. Έγινε και η αναφορά του φίλου που ανέφερε πως δοκίμασε να δει ταυτόχρονα τηλεόραση και box και δεν τα κατάφερε και είπαν πως πρέπει να μιλήσει με το τεχνικό τμήμα γιατί θα έπρεπε να μπορεί να βλέπει Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από jeopepex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VPoint Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, jeopepex είπε Λίγο off topic ακομα... Σε επικοινωνία με Cosmote ήταν απόλυτοι πως μπορείς να παρακολουθείς οποιοδήποτε κανάλι (και το ίδιο) σε 2 συσκευές ταυτόχρονα (δεν έχουν σημασία οι συσκευές τηλεόραση, κινητό, ταμπλετ, box, κτλ) από διαφορετική τοποθεσία (ip) και στην 3η συσκευή κατι μη αθλητικό οσο αφορα την streaming υπηρεσια. Έγινε και η αναφορά του φίλου που ανέφερε πως δοκίμασε να δει ταυτόχρονα τηλεόραση και box και δεν τα κατάφερε και είπαν πως πρέπει να μιλήσει με το τεχνικό τμήμα γιατί θα έπρεπε να μπορεί να βλέπει Πωωω μας κατέστρεψες τώρα, πάνω που καταλήξαμε ότι δε γίνεται. Πάντως χθες που περνούσα από Γερμανό και έκανα την ερώτηση μου είπαν κατηγορηματικά όχι. Άντε βρες άκρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Τελικά γίνεται στο cosmote tv να βλέπεις από 2 διαφορετικές τηλεοράσεις και πόλεις μέσω του cosmote app? Γιατί δεν βρήκα κανένα τηλέφωνο που να μην σε χρεώνει να ρωτήσω. Εστειλα αίτημα αλλά δεν απάντησαν. Αν γίνεται θα το τιμήσω μαζί με nova στα 28 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Με τον κωδικό 6.75 έχετε 15% έκπτωση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μου έκανε ανανέωση το πρωί και μου τσίμπησε το 28€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Missionary είπε Με τον κωδικό 6.75 έχετε 15% έκπτωση 15%. Δε βγαίνω λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Πήγε να μου κάνει αυτόματη ανανέωση στις 1050λίρες ενώ περυσι πλήρωσα 375. Δεν είχα τα χρήματα στην ρεβολουτ και το σκεφτομαι αν θα κάνω μιας και ειχα δυο συνδρομες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μου ανανέωσε φετος με 892,5 τουρ. λίρες (1050-15%). Περισυ ανανεωση με 224 τουρ. λίρες! 4x σε λίρες και 3x σε €! Το 1x το έφαγε η πτώση της λίρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Και εμένα το ίδιο έγινε. Συγκεκριμένα μου χρέωσε 892TRL που αντιστοιχεί σε 23.7€ Πέρσι ίδια περίοδο μου είχε χρεώσει 480TRL που αντιστοιχεί σε 17€. Ας μην είμαστε τόσο τραγικοί για 6.7€ ρε παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι το θέμα τα 6 ευρώ σαν οσο το ότι τριπλασιάστηκαν τα χρήματα τα οποία έδινα είναι το θέμα. Όπως και το γεγονός ότι ενώ αρχικά μου είχαν πει ότι η τιμή θα είναι ίδια για τους παλιούς χρήστες τώρα στο customer service μου λένε θα μπορούσατε να είχατε κάνει different arrangements εννοώντας να κάνω άλλη συνδρομή πριν τις 9 Σεπτεμβρίου μιας και οι δύο συνδρομές που είχα ανανεώνονται αργότερα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από alex999 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekUser2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά , εγώ βλέπω από πειρατικά τους αγώνες αν εξαιρέσεις την ποιότητα δεν έχω άλλο θέμα (το delay δεν με ενοχλεί επίσης γιατί βλέπω μόνο εγώ στην γειτονιά για καλή μου τύχη) Λέτε αξίζει να βάλω την EuroLeague Tv για να βλέπω περισσότερους αγώνες και να γλυτώσω τους παραφωνους της νόβα; Πόσο κοστίζει τώρα για τον χρόνο το πακέτο ; Κ τι γνώμη έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε Καλησπέρα παιδιά , εγώ βλέπω από πειρατικά τους αγώνες αν εξαιρέσεις την ποιότητα δεν έχω άλλο θέμα (το delay δεν με ενοχλεί επίσης γιατί βλέπω μόνο εγώ στην γειτονιά για καλή μου τύχη) Λέτε αξίζει να βάλω την EuroLeague Tv για να βλέπω περισσότερους αγώνες και να γλυτώσω τους παραφωνους της νόβα; Πόσο κοστίζει τώρα για τον χρόνο το πακέτο ; Κ τι γνώμη έχετε; Εχω νόβα και ωστόσο βλέπω απο euroleague tv μ ό ν ι μ α. Κλάσεις καλύτερα και πιο εύστοχα όσα λένε,πιο ουδέτεροι ,συνήθως ακούγονται και λίγο περισσότερο οι οπαδοί (μπαίνεις καλύτερα στην ατμόσφαιρα του αγώνα). Τώρα βλέπω είναι στις 1050 λίρες Τουρκίας (χωρίς εκπτωτικό κωδικό) το ετήσιο. Για μένα αν είσαι φαν της, κάνε το. Άλλωστε αναλογικά από Οκτώβρη ως Μάιο που είναι η σεζόν της, βγαίνει περίπου 3€/αγωνιστικός μήνας. Ένας καφές δηλαδή. Όχι και άσχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα