HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ποιο VPN να βαλω σαν pugin σε pc για να κανω την διαδικασια? To hola που εβαζα παλιοτερα οποτε το ειχα χρειαστει το εχουν αφαιρεσει απο τις επεκτασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποιο VPN να βαλω σαν pugin σε pc για να κανω την διαδικασια? To hola που εβαζα παλιοτερα οποτε το ειχα χρειαστει το εχουν αφαιρεσει απο τις επεκτασεις. απο free vpn το tunnelbear νομιζω ειναι το πιο αξιοπιστο. Το hola μου κολλαει πολλες φορες. Αν και εγω το εχω σα software οχι plugin, αλλα οποτε θελω να μπω βουλγαρια για stake.com ή αγορες σαν το euroleague.tv παιζει απροβληματιστα. Το μονο "κακό" είναι οτι έχεις limit στα monthly mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Tronis20 είπε απο free vpn το tunnelbear νομιζω ειναι το πιο αξιοπιστο. Το hola μου κολλαει πολλες φορες. Αν και εγω το εχω σα software οχι plugin, αλλα οποτε θελω να μπω βουλγαρια για stake.com ή αγορες σαν το euroleague.tv παιζει απροβληματιστα. Το μονο "κακό" είναι οτι έχεις limit στα monthly mb. To tunnelbear θελει account για να δουλεψει και δεν θελω να φτιαξω account. Δεν υπαρχει καποιο που να δουλευει κατευθειαν χωρις να χρειαστει να κανω account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 εγω μεσω Veepn κι Ρωσια chrome add on 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρακάτω η διαδικασία όπως δούλεψε σε μένα τέλος Σεπτεμβρίου. Κατεβάζετε Hola VPN και το εγκαθιστάτε https://hola.org/ Οποιοδήποτε VPN κάνει λογικά, εξάλλου είναι δωρεάν το account στα περισσότερα. Μετά επιλέγετε να συνδεθεί με Τουρκία και αφού γίνει, μπαίνετε στο: https://tv.euroleague.net/ Κάνετε subscribe για νέο account και βάζετε τα στοιχεία σας με χώρα Ελλάδα. Επιλέγετε το annual pass και βάζετε το κουπόνι DEC50 για το 50%. Μετά επιλέγετε πληρωμή είτε Paypal είτε κάρτα και τέλος. Κάνετε logout μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και από εδώ και στο εξής μπαίνετε χωρίς VPN. Στο δικό μου Android box (Zidoo Z9X) δεν δουλεύει η εφαρμογή της Euroleague αλλά βλέπω μια χαρά μέσω browser. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Despotas είπε Κατεβάζετε Hola VPN και το εγκαθιστάτε https://hola.org/ Γνωριζεις αν υπαρχει καποιο extension να το βαλω κατευθειαν στον browser και να κανω την διαδικασια? 2 ώρες πριν, LosPoulos93 είπε εγω μεσω Veepn κι Ρωσια chrome add on Απο Ρωσια η απο Τουρκια μπαινουμε. Το Veepn μπορω να το βαλω κατευθειαν στις επεκτασεις χωρις να χρειαζεται να κανω λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Γνωριζεις αν υπαρχει καποιο extension να το βαλω κατευθειαν στον browser και να κανω την διαδικασια? Για δοκίμασε αυτό: https://www.urban-vpn.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Για δοκίμασε αυτό: https://www.urban-vpn.com/ ok θα το τσεκαρω μολις μπορεσω. @DownUNDERgroundok το εβαλα σαν επεκταση και μπηκα κανονικα στο Τουρκικο Παταω για sign up σαν πρωτο βημα οπως εγραψε ο despotas παραπανω και μου πεταει συνεχεια Connection Failed. Κανω κατι λαθος η να φταιει το VPN? Θα ξαναπροσπαθησω παντως. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 windscribe vpn και πιστωτική πειραιώς, πέρασε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldiar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ έκανα account στο euroleaguetv.net με χώρα Τουρκία. Έβαλα tunnelbear με χώρα Βουλγαρία. Μπήκα στο euroleaguetv.net και μου έβγαλε ετήσιο πρό έκπτωσης 32€ πάτησα απάνω και αμέσως μου το γύρισε σε λίρες Τουρκίας 280 πρό έκπτωσης έκανα λογκιν και με το κουπόνι πήγε στις 140. Πλήρωσα με revolut και μέχρι ώρας δεν έχω φάει ακύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, simaras είπε Τα ίδια και εδώ. Κάνεις τα ίδια βήματα, αλλά κατέβασε το VPN Unlimited και συνδέσου με Τουρκία και θα παίξει Πριν λίγο το έκανα και έβαλα ετήσια συνδρομή στα 9 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, HERTHAN είπε Απο το app παιζει απροβληματιστα με cast στην τηλεοραση? Δεν διαβαζω και τα καλυτερα σχολια για το app βεβαια. Αν καποιος το χρησιμοποιει να μας το πει για να μην πεταξουμε τσαμπα 9 ευρω και σπασουμε κινητο και tv μαζι. Μακράν εφαρμογή αντί για τον browser προσωπικά, κάτι γινόταν πέρυσι όλη τη σεζόν και στον browser είχα συνήθως μέτρια ανάλυση ενώ στο κινητό κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Everest είπε Μακράν εφαρμογή αντί για τον browser προσωπικά, κάτι γινόταν πέρυσι όλη τη σεζόν και στον browser είχα συνήθως μέτρια ανάλυση ενώ στο κινητό κομπλέ. Ευχαριστω Ever. Με cast στην tv το εχεις δοκιμασει φανταζομαι σωστα?Ηταν οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Κάνεις τα ίδια βήματα, αλλά κατέβασε το VPN Unlimited και συνδέσου με Τουρκία και θα παίξει Πριν λίγο το έκανα και έβαλα ετήσια συνδρομή στα 9 ευρώ Φίλε μου ευχαριστώ .Εβαλα το vpn που ειπες και έγινε κανονικά η διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biovaggoulas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ευχαριστω Ever. Με cast στην tv το εχεις δοκιμασει φανταζομαι σωστα?Ηταν οκ? Εγώ έτσι βλέπω. Μακράν καλύτερο το cast από κινητό παρά browser στην tv. Μου παίζει ασπαστο σε 65αρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα