Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, fysikos είπε

Μπορεις την στιγμή που εσυ θα βλεπεις euroleague στην τηλεοραση, να βλεπει καποιος στο σπιτι cosmote sports στο tablet ή σε αλλη τηλεόραση μεσω app σε tvbox?

Γιατι να μην μπορεις, διαφορετικες υπηρεσιες ειναι, φυσικα και μπορεις, αρκει να 'πλερω' και τα 2, εεε 😋

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 hours ago, fysikos said:

Μπορεις την στιγμή που εσυ θα βλεπεις euroleague στην τηλεοραση, να βλεπει καποιος στο σπιτι cosmote sports στο tablet ή σε αλλη τηλεόραση μεσω app σε tvbox?

Αν εννοείς μέσω Cosmote , η cosmote επιτρέπει πλέον ταυτόχρονη θέαση σε τρεις συσκευές αλλά μόνο σε δύο από αυτές αθλητικά κανάλια.

Οπότε ναι μπορείς να βλέπεις euroleague στην τηλεόραση και κάποιος άλλος να βλέπεις cosmote sports σε οποιοδήποτε μέρος με την ίδια συνδρομή , δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο σπίτι σου. Επίσης ένας τρίτος μπορεί ταυτόχρονα να βλέπει cosmotecinema ή Μega, Ant1 κλπ.

Έστειλα μήνυμα στη πλατφόρμα και μου είπαν ότι η ανανέωση στη νέα τιμή έγινε από τις 5/9 και όχι από τις 9/9 και ότι σε όσους προσπάθησε να τραβήξει τα λεφτά και δεν είχαμε το απαραίτητο ποσό θα πρέπει να προσθέσουμε τόσα όσα απαιτούνται για να φτάσει το υπόλοιπο στη νέα τιμή. Fuck!

Εμενα ειναι στην αυτοματη ανανεωση για 8/12 και μου δειχνει 600λιρες

Να φανταστω θα μεινει αυτη η τιμη μεχρι τοτε? και μεχρι τοτε θα ισχυει το περσυνο pass?

• Confused 1

Στις 9/9/2024 στις 9:30 ΠΜ, ilias87 είπε

Αν εννοείς μέσω Cosmote , η cosmote επιτρέπει πλέον ταυτόχρονη θέαση σε τρεις συσκευές αλλά μόνο σε δύο από αυτές αθλητικά κανάλια.

Οπότε ναι μπορείς να βλέπεις euroleague στην τηλεόραση και κάποιος άλλος να βλέπεις cosmote sports σε οποιοδήποτε μέρος με την ίδια συνδρομή , δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο σπίτι σου. Επίσης ένας τρίτος μπορεί ταυτόχρονα να βλέπει cosmotecinema ή Μega, Ant1 κλπ.

Aπο αθλητικά κανάλια μπορείς να βλέπεις πχ στην τv κ σε ένα κινητό τα ίδια?

12 hours ago, PETRITIS13 said:

Aπο αθλητικά κανάλια μπορείς να βλέπεις πχ στην τv κ σε ένα κινητό τα ίδια?

Τα ίδια ή και διαφορετικά δεν έχει σημασία. Το τι βλέπει η μία συσκευή είναι ανεξάρτητο από το τι βλέπει η άλλη.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μοιραστείς και την συνδρομή σου με κάποιον άλλο. Να δίνετε από 15 ευρω τον μήνα το κάθε άτομο και να βλέπετε από μία συσκευή ο καθένας ότι θέλετε. Ετσι βγαίνει πολύ οικονομικά για να έχεις τα πάντα όλα από αθλητικα.

6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σε σχεση με τη νοβα τι καθυστερηση εχει ?

Την ίδια περίπου και πάντα μιλώντας για Νόβα μέσω ίντερνετ κι όχι με δορυφορικό πιάτο.

• Like 1

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Ρωταω γιατι αν ειναι να ακους τους διπλα να πανηγυριζουν και εσυ να εισαι 1 λεπτο πισω δεν εχει νοημα 

Δεν είναι 1 λεπτό είναι 10-15 δευτερόλεπτα,αλλά και πάλι θα ακούς τους δίπλα.

Εγώ ευτυχώς έχω ήσυχη γειτονιά από πανηγύρια και δεν τρώω spoilers 

• Haha 1

2 ώρες πριν, ilias87 είπε

Τα ίδια ή και διαφορετικά δεν έχει σημασία. Το τι βλέπει η μία συσκευή είναι ανεξάρτητο από το τι βλέπει η άλλη.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μοιραστείς και την συνδρομή σου με κάποιον άλλο. Να δίνετε από 15 ευρω τον μήνα το κάθε άτομο και να βλέπετε από μία συσκευή ο καθένας ότι θέλετε. Ετσι βγαίνει πολύ οικονομικά για να έχεις τα πάντα όλα από αθλητικα.

Μπορούν δηλ να βλέπουν 2 φίλοι live έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από τις τηλεοράσεις των σπιτιών τους χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στην ίδια IP;;;

Με εκπλήσσει αυτό που λέτε, νόμιζα ήταν μπλοκαρισμένο

13 λεπτά πριν, VPoint είπε

Μπορούν δηλ να βλέπουν 2 φίλοι live έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από τις τηλεοράσεις των σπιτιών τους χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στην ίδια IP;;;

Στη Nova σίγουρα ισχύει το δοκίμασα.

Στην μια τηλεόραση κατέβασα την εφαρμογή Eon από το smart menu της και στην άλλη τηλεόραση του πεθερού μου,ενώ είναι κι εκείνη Smart,θέλει να μπεις από boxaki.

Σου δίνει η Nova δωρεαν ένα android box δικό της.

1 ώρα πριν, VPoint είπε

1 ώρα πριν, Fronimitis είπε

Στη Nova σίγουρα ισχύει το δοκίμασα.

Στην μια τηλεόραση κατέβασα την εφαρμογή Eon από το smart menu της και στην άλλη τηλεόραση του πεθερού μου,ενώ είναι κι εκείνη Smart,θέλει να μπεις από boxaki.

Σου δίνει η Nova δωρεαν ένα android box δικό της.

Επιβεβαιώνω και εγώ, έτσι ήταν και για δύο χρόνια που το είχα, έτσι παρέμεινε και τώρα που το ξανά έβαλα το EON TV. Ο πατέρας μου έχει το μποξάκι που σου δίνει η nova, εγώ έχω κατεβάσει σε άλλο σπίτι την εφαρμογή της EON στην samsung TV (σε αφήνει και σε chromecast αντι για TV) και οι δύο βλέπουμε ταυτόχρονα αθλητικά από διαφορετικά σπίτια. Μόλις πάει να συνδεθεί 3η συσκευή (πχ κινητό) πετάει εμένα από τη smart tv ή δεν βάζει το κινητό, το μποξάκι δεν το κόβει ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, VPoint said:

Μέχρι τώρα στην Cosmote tv επιτρεπόταν οι ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές ανεξαρτήτως ips και προγράμματος αλλά μόνο μία μπορούσε να δει αθλητικά.

Μετά την συμφωνία με την Nova , επιπτρέπεται πάλι οι ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές αλλά οι δύο μπορούν να δουν αθλητικά. Δηλαδή οι 2 στις 3 είναι σαν να έχουν full pack κανονικά.

image.png.14807f622d0a93296b3c40bcd5eeb256.png

Επεξ/σία από ilias87
  • Like 1

@ilias87

Άλλο ρωτάνε τα παιδιά, αν μπορείς πχ να βλέπουν το COSMOTE sport 1 δυο συσκευές ταυτόχρονα. Η απάντηση μέσω streaming είναι όχι, ενώ μέσω δορυφόρου πρέπει να πληρώνεις τις add on συσκευές (5€). 

Η eon tv έχει άλλη πολιτική που μπορείς μα βλέπεις τον ίδιο αγώνα σε 2 ταυτόχρονες συσκευές  

Το θέμα μας είναι το euroleague tv pass βέβαια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...