Missionary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Κοίταξε επειδή όλοι μας εδώ δίνουμε 15-25€ το χρόνο δεν πολύ γκρινιάζουμε, τέτοια λεφτά θα έδινες στην Nova για ένα μήνα και όχι για ένα χρόνο. Αλλά το προβλήματα που αναφέρει ο @itheodo είναι υπαρκτά και αν έδινα 90€ το χρόνο για να βλέπω μόνο Euroleague, ε θα γκρίνιαζα φουλ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι δεν γκρινιάζουμε; Εδώ κάποιοι έλεγαν πριν 15-20 ημέρες ότι η τουρκική συνδρομή κόστιζε 15€ περίπου και έψαχναν/περίμεναν κάνα κουπόνι ξέρω γω κλπ κλπ. Στην τελική μπορούν να βρουν μια στοιχηματική, να δουν όλο ματς δωρεάν και βούβα και να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Υπαρκτά μπορεί να είναι. Σε μένα προσωπικά και στα 4 ματς του F4, με γραμμή 24αρα (πραγματική 16Mbps), δεν κόλλησε ούτε μια φορά και παρόλο που είχα έτοιμα και τα δεδομένα, για παν ενδεχόμενο. Ίσως έδωσαν μεγαλύτερη "χωρητικότητα", ίσως κάτι έφτιαξαν. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εγώ πάντως, είχα ολόκληρη τη σαιζόν αγοράσμένη στα 600-20%=480tl, έβλεπα όλους τους αγώνες της ομάδας μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε σε καθυστέρηση ήχου, ούτε σε ποιότητα. Οκ, μπορεί να μην ήταν 4κ που λέει ο λόγος, αλλά ήταν πολύ καλή για να βλέπεις άνετα και καθαρά. (ναι, θα ήθελα να ήταν και καλύτερη, αλλά δεν με ενοχλεί και όπως ήταν ήδη) Και το βασικότερο, άκουγα αντικειμενική περιγραφή, χωρίς υπερβολές και χωρίς σλούκι λουκ και βελούδινα σφυριά!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ageloskalp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Έχω και novasports και euroleague TV και είδα σχεδόν όλους τους αγώνες από το euroleague TV. Μόνο 2-3 αγώνες που είχε βαλθεί να μου ρίχνει την εικόνα σε χαμηλή ανάλυση "αναγκάστηκα" να το γυρίσω στη Nova. Πριν από κάθε αγώνα κάνω ένα ρεσέτ στο ρούτερ και δεν έχω κανένα θέμα ανάλυσης. Το μεγάλο μείον είναι τα κρίσιμα σουτ και οι "προ-πανηγυρισμοί" της γειτονιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, ageloskalp είπε Έχω και novasports και euroleague TV και είδα σχεδόν όλους τους αγώνες από το euroleague TV. Μόνο 2-3 αγώνες που είχε βαλθεί να μου ρίχνει την εικόνα σε χαμηλή ανάλυση "αναγκάστηκα" να το γυρίσω στη Nova. Πριν από κάθε αγώνα κάνω ένα ρεσέτ στο ρούτερ και δεν έχω κανένα θέμα ανάλυσης. Το μεγάλο μείον είναι τα κρίσιμα σουτ και οι "προ-πανηγυρισμοί" της γειτονιάς... Συζήτησε το μαζί τους σε ανθρώπινο επίπεδο . Πες τους πως δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζουν έτσι βραδιάτικα. Ας περιμένουν 5 δευτερόλεπτα για να μην χαλάνε την έκπληξη σε όσους υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει 😛😂😂 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Πέρα απο την πλάκα, είναι άκρως εκνευριστικό αυτό. Μου χαλάει όλη την διάθεση, σκέψου να παίζεται το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, εσύ να βλέπεις να γίνεται επαναφορά και να ακούς απο έξω πανιγυρισμούς ή βρισίδια. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά, εάν είναι εκνευριστικό, αγοράζετε πακέτο αθλητικών από πΟΤΕ και Γova και ξενοιάζετε. Η λύση είναι απλή. Απλώς θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Πώς δεν το σκεφτήκαμε αυτό..! 2 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Παιδιά, εάν είναι εκνευριστικό, αγοράζετε πακέτο αθλητικών από πΟΤΕ και Γova και ξενοιάζετε. Η λύση είναι απλή. Απλώς θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω. Υπάρχει καλύτερη! Μέσω στοιχηματικής, πιο γρήγορα κι από Νόβα ή COSMOTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Ηταν σήμερα η ημερομηνία της ετήσιας ανανέωσης αλλα δεν ειχα στην κάρτα τα 16€ που πήγε να μου τραβήξει. Φόρτισα την κάρτα πριν λίγο αλλά πότε θα κάνει εκ νέου προσπάθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Επειδή το είχα απορία κ εγώ, αν μπεις στο account σου, δε σου δίνει τη δυνατότητα, κάποιο κουμπί, να κάνεις μόνος σου την ανανέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Snip είπε Επειδή το είχα απορία κ εγώ, αν μπεις στο account σου, δε σου δίνει τη δυνατότητα, κάποιο κουμπί, να κάνεις μόνος σου την ανανέωση; Και εγώ το ίδιο επαθα,τελικά τα τράβηξαν 5 μέρες μετά περίπου χωρίς να κάνω κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Για να παραμείνω εκτός θέματος..ισχύει οτι έγινε νωρίτερα η αύξηση στα 29€? Ούτε με VPN τουρκίας και παλιό λογαριασμό δεν βγαινει στ 16€ πλεόν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Είτε με καινούριο λογαριασμό που δοκίμασα,είτε με τον παλιό η τιμή δεν πάει 600 λίρες. Είδα ότι θα ανανεωνόταν στις 31 Αυγούστου στις 600 αλλά δεν είχα λεφτά στη revolut. Την έχει ακόμα active αλλά δεν βλέπω να γίνεται ανανέωση στις 600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 3:05 ΜΜ, itheodo είπε Προσωπικά και ως συνδρομητής Cosmote TV, φέτος θα δω τους αγώνες από τα κανάλια Novasports. Συμφωνώ ότι η αγγλική περιγραφή είναι καλύτερη, συμφωνώ ότι οι περιγραφές τις Nova δεν αντέχονται (όχι όλες, κάποιες με τον Αυγουλή είναι αρκετά καλές), αλλά και η Euroleague TV έχει τα δικά της προβλήματα. Κυριότερο αυτό του streaming, ειδικά σε σημαντικούς αγώνες. Πέρσι ουκ ολίγες φορές θέλησα να σπάσω την τηλεόραση, ακόμα και στο Final 4. Άλλες φορές υπάρχει θέμα με την ένταση του ήχου και κυρίως όσον αφορά το ratio περιγραφής - φυσικού ήχου. Επίσης τους κρατάω μανιάτικο όταν επί Covid και με τη διακοπή των αγώνων λίγο πριν το τέλος της regular season με ταλαιπώρησαν αφάνταστα για να μου επιστρέψουν ένα πολύ μικρό μέρος της συνδρομής πολλούς μήνες αργότερα. Τότε μάλιστα είχα πληρώσει ευρωπαική συνδρομή και όχι τούρκικη. Τουλάχιστον από λάθος τους μου κέρασαν την περσινή σαιζόν και δεν πλήρωσα ούτε σεντ. Ακόμα και αυτό το λάθος, άσχετα που τελικά ήταν προς όφελός μου, καταλαβαίνεις πολλά για το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχουν. Οπότε φέτος Nova και βλέπουμε. Μπορεις την στιγμή που εσυ θα βλεπεις euroleague στην τηλεοραση, να βλεπει καποιος στο σπιτι cosmote sports στο tablet ή σε αλλη τηλεόραση μεσω app σε tvbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα