Tsamjunior Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Προς ενημέρωση, μου είχαν στείλει μέιλ ότι από 09/09 θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στις 1100 λίρες Τουρκίας, αλλά είδα ότι τελικά για κάποιο περίεργο λόγο μου την ανανέωσαν σήμερα στις 600 λίρες αυτόματα. Πέρυσι είχα αγοράσει την συνδρομή κάπου 300 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Tsamjunior είπε Προς ενημέρωση, μου είχαν στείλει μέιλ ότι από 09/09 θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στις 1100 λίρες Τουρκίας, αλλά είδα ότι τελικά για κάποιο περίεργο λόγο μου την ανανέωσαν σήμερα στις 600 λίρες αυτόματα. Πέρυσι είχα αγοράσει την συνδρομή κάπου 300 λίρες. Εάν σήμερα έληγε η συνδρομή σου, ορθά στην χρέωσαν. Αυτή είναι η τρέχουσα τιμή (600). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Χθες πηγα να κανω μια ακομα (3η μεσα σε λίγες μερες) συνδρομή για έναν φίλο και εφαγα ακυρο με vpn Lat οσες φορες και αν προσπαθησα, ισως το πηραν γραμμή και το κόψανε.. Κατέβασα αλλο και εκανα δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsamjunior Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, nk9 είπε Εάν σήμερα έληγε η συνδρομή σου, ορθά στην χρέωσαν. Αυτή είναι η τρέχουσα τιμή (600). Ναι σήμερα έληγε, απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί είχαν στείλει μέιλ ότι στις 09/09 θα αυξηθεί η συνδρομή μου στις 1050 λίρες. Συγκεκριμένα μου έστειλαν αυτό: EuroLeague TV aboneliğinizin ücreti 09/09/2024 tarihinden itibaren ₺1049.99 olarak artacaktır. Το οποίο σύμφωνα με το google translate σημαίνει: Η τιμή της συνδρομής σας στην EuroLeague TV θα αυξηθεί σε 1049,99 ₺ από τις 09/09/2024 Υπάρχει περίπτωση να μου τραβήξουν και άλλα σε 4 μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tsamjunior είπε Ναι σήμερα έληγε, απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί είχαν στείλει μέιλ ότι στις 09/09 θα αυξηθεί η συνδρομή μου στις 1050 λίρες. Συγκεκριμένα μου έστειλαν αυτό: EuroLeague TV aboneliğinizin ücreti 09/09/2024 tarihinden itibaren ₺1049.99 olarak artacaktır. Το οποίο σύμφωνα με το google translate σημαίνει: Η τιμή της συνδρομής σας στην EuroLeague TV θα αυξηθεί σε 1049,99 ₺ από τις 09/09/2024 Υπάρχει περίπτωση να μου τραβήξουν και άλλα σε 4 μέρες; Το mail είναι σαφές. Σε όσους η ανανέωση είναι από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η συνδρομη τους θα χρεωθεί τη νέα τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα φώτα σας! Ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσα πέρυσι λήγει στις 12/09, οπότε είπα να τον κάψω και να κάνω ανανέωση απο παλαιότερο λογαριασμό. Συνδέθηκα με VPN (windscribe) και μου έβγαλε τιμή ανανέωσης 1050 λίρες. Αποσυνδέθηκα και πήγα να κάνω νέα εγγραφή με νέο e-mail και πάλι η τιμή της ετήσιας συνδρομής μου βγαίνει 1050 λίρες. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου ηρθε πιο νωρις η αυξηση. οποιος προλαβε προλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, e-tic said: Τα φώτα σας! Ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσα πέρυσι λήγει στις 12/09, οπότε είπα να τον κάψω και να κάνω ανανέωση απο παλαιότερο λογαριασμό. Συνδέθηκα με VPN (windscribe) και μου έβγαλε τιμή ανανέωσης 1050 λίρες. Αποσυνδέθηκα και πήγα να κάνω νέα εγγραφή με νέο e-mail και πάλι η τιμή της ετήσιας συνδρομής μου βγαίνει 1050 λίρες. Καμιά ιδέα; Σε 2 λογαριασμούς, ο ένας λήγει σε κάτι μέρες και ο άλλος προσφάτως ανανεωμένος, μου δείχνει 600 λίρες. Windscribe premium έχεις και σου δίνει Τουρκία; Σε μένα η Τουρκία είναι premium. Είτε addon στο ff, είτε desktop app. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maple Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1049.99 βγάζει πλέον 😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, alxnt said: Σε 2 λογαριασμούς, ο ένας λήγει σε κάτι μέρες και ο άλλος προσφάτως ανανεωμένος, μου δείχνει 600 λίρες. Windscribe premium έχεις και σου δίνει Τουρκία; Σε μένα η Τουρκία είναι premium. Είτε addon στο ff, είτε desktop app. Ναι, windscribe premium έχω και δοκίμασα και με την εφαρμογή και με το addon του ff. Στον λογαριασμό που λήγει στις 12/09 μου λέει annual pass 600 λίρες αλλά δεν μπορώ να κάνω ανανέωση απο τώρα. Άραγε αν το αφήσω να ανανεωθεί αυτόματα θα μου τραβήξει 600 ή 1050 λίρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, e-tic είπε Τα φώτα σας! Ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσα πέρυσι λήγει στις 12/09, οπότε είπα να τον κάψω και να κάνω ανανέωση απο παλαιότερο λογαριασμό. Συνδέθηκα με VPN (windscribe) και μου έβγαλε τιμή ανανέωσης 1050 λίρες. Αποσυνδέθηκα και πήγα να κάνω νέα εγγραφή με νέο e-mail και πάλι η τιμή της ετήσιας συνδρομής μου βγαίνει 1050 λίρες. Καμιά ιδέα; Προφανώς την πατήσαμε. Η αύξηση εφαρμόστηκε πριν από τις 9/9. Οπότε περιμένουμε το earlybird για ένα 20% off. Εκτός αν έχει να προτείνει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itheodo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Προσωπικά και ως συνδρομητής Cosmote TV, φέτος θα δω τους αγώνες από τα κανάλια Novasports. Συμφωνώ ότι η αγγλική περιγραφή είναι καλύτερη, συμφωνώ ότι οι περιγραφές τις Nova δεν αντέχονται (όχι όλες, κάποιες με τον Αυγουλή είναι αρκετά καλές), αλλά και η Euroleague TV έχει τα δικά της προβλήματα. Κυριότερο αυτό του streaming, ειδικά σε σημαντικούς αγώνες. Πέρσι ουκ ολίγες φορές θέλησα να σπάσω την τηλεόραση, ακόμα και στο Final 4. Άλλες φορές υπάρχει θέμα με την ένταση του ήχου και κυρίως όσον αφορά το ratio περιγραφής - φυσικού ήχου. Επίσης τους κρατάω μανιάτικο όταν επί Covid και με τη διακοπή των αγώνων λίγο πριν το τέλος της regular season με ταλαιπώρησαν αφάνταστα για να μου επιστρέψουν ένα πολύ μικρό μέρος της συνδρομής πολλούς μήνες αργότερα. Τότε μάλιστα είχα πληρώσει ευρωπαική συνδρομή και όχι τούρκικη. Τουλάχιστον από λάθος τους μου κέρασαν την περσινή σαιζόν και δεν πλήρωσα ούτε σεντ. Ακόμα και αυτό το λάθος, άσχετα που τελικά ήταν προς όφελός μου, καταλαβαίνεις πολλά για το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχουν. Οπότε φέτος Nova και βλέπουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Το μεγάλο πρόβλημα είναι η καθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων, αν γείτονας έχει δορυφορική, ακούς τα ΑααααουοΑααααΩωωωωω και περιμένεις σα μακακας να δεις την φάση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λογικό δεν είναι; Το μεν (Euroleague) streamάρει, ο άλλος (γοva) μεταδίδει απευθείας σήμα από τη διοργανώτρια (Euroleague). Άλλη μπιζνα η μεν (λιανική), άλλη η άλλη (b2b). Αλλά δεν έχω καταλάβει το εξής εν τέλει : θέλουμε τέλεια μετάδοση, θέλουμε να περιμένουμε μπας και πληρώσουμε 5€ για έναν χρόνο (γιατί όχι και τσάμπα άλλωστε;), θέλουμε να μην έχει lag. Τελικά τι άλλο θέλουμε; Ξεχνάω κάτι; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, netgeo said: Το μεγάλο πρόβλημα είναι η καθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων, αν γείτονας έχει δορυφορική, ακούς τα ΑααααουοΑααααΩωωωωω και περιμένεις σα μακακας να δεις την φάση... + η χαλια ποιοτητα. Δε σε αφηνει καν να διαλεξεις χειροκινητα επισης. Στην τηλεοραση αυτο δεν ειναι τοσο εμφανες, οσο οταν εισαι στον υπολογιστη,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα