SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Ρε παιδια κανετε λες και προκειται για λιρες Αγγλιας. 2 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ms13 said: Σε άλλο ή και σε άλλο; Γιατί εφόσον δεν ισχύουν οι 375 της ανανέωσης το επόμενο καλύτερο θα ήταν οι 420 με το 30%, αν ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί παραπάνω από μια φορά. Στο email του ενός λογαριασμού μου ήρθε (με τη λήξη του Φ4 2024) και τον χρησιμοποίησα σε δεύτερο (έναν παλιό, ανενεργό του 2016, που είχα πάρει όταν ήμουν εκτός Ευρώπης). Επεξ/σία 28 Αυγούστου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Τελικά πρόσθεσα μια δεύτερη κάρτα revolut και έτσι έγινε η πληρωμή άμεσα.600 λίρες 15.90 ευρώ Δεν είναι το περσυνό 10ευρω αλλα Δε το λες και άσχημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου και εγω περσυ πληρωσα 375 λιρες, ανανεωνει 4/9, αν ειναι να μου ανανεωσει αυτοματα με 600, οσο κ η νεα συνδρομη τωρα, μια χαρα θα ειμαι, να μην αλλαζω εμαιλ παλι ( τα εχω καψει ολα τα alias του outlook!!)... αλλα το 1000αρικο δεν το πληρωνω, θα κανω νεο με 600. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Απο ποτε αλλαζει η νεα συνδρομη? Εμενα λήγει 19/9/24. Προλαβαινω ή να κανω νεο? Τωρα μου βγαζει 599,99 λίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4ever Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Επιβεβαιώνω κ γω. Εγινε σήμερα αυτόματη ανανέωση συνδρομής από 300 λίρες (πέρσι) σε 599,99 λίρες φέτος. Καλή σεζόν να έχουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Για να το κλείσουμε : φέτος η ταριφα για νέους και κάποιους παλιούς, είναι 600 λίρες Τουρκίας. Εάν κάποιος έχει και εκπτωτικό κουπόνι, γλυτώνει και κατιτίς παραπάνω. Αυταααα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperLuigis Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Εγω που ειχα ξεκινησει την ετησια δεκεμβρη που κανει καθε χρονο -50%, ανανεωνω καθε χρονο μιση τιμη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, SuperLuigis είπε Εγω που ειχα ξεκινησει την ετησια δεκεμβρη που κανει καθε χρονο -50%, ανανεωνω καθε χρονο μιση τιμη. Εσύ είσαι ο καλύτερος και παρακαλα να συνεχίσει το έργο με το ίδιο βιολί!!! Επεξ/σία 31 Αυγούστου από nk9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 6 hours ago, SuperLuigis said: Εγω που ειχα ξεκινησει την ετησια δεκεμβρη που κανει καθε χρονο -50%, ανανεωνω καθε χρονο μιση τιμη. και σε εμενα το ιδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα , Ξεχάστηκα και επειδή δεν είχα αλλάξει την κάρτα έφαγα άκυρο προφανώς. Αλλάξα την κάρτα έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια γιατί για λίγο δεν έβαλα το σωστό ποσό και έφαγα declined στην revolut. Tώρα πλέον την φόρτωσα σωστά θα τα τραβήξει αυτόματα? Πάντως βλέπω πλέον δεν μου γράφει 600 τούρκικες λίρες αλλά 90 ευρώ. Τι να κάνω να περιμένω μήπως τα τραβήξει από revolut η να μπω με vpn για να αλλάξει το νόμισμα; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από modechristo_13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos82 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ακυρωσε και μπες με vpn γιατι σε ειδε Ελλαδα και σου εβαλε τοσα...και απο private browser. εγω αναγκαστηκα κι εκανα νεο username γιατι το παλιο δεν εκανε reactivate με τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, kyriakos82 είπε Ακυρωσε και μπες με vpn γιατι σε ειδε Ελλαδα και σου εβαλε τοσα...και απο private browser. εγω αναγκαστηκα κι εκανα νεο username γιατι το παλιο δεν εκανε reactivate με τιποτα καλησπέρα ναι αυτό θα δοκιμάσω γιατί και πέρυσι κάτι τέτοιο είχε γίνει δεν τα τράβηξε και μετά μου τα γύρισε σε ελλάδα και άνοιξα καινούργιο account. Aλλά τώρα θα δοκιμάσω ξανά από vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου κομπλέ πλήρωσα και εγώ ανανέωση με 600 λίρες άντε και του χρόνου. Καλή euroleague να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, Αυτο με τη νεα τιμή απο πότε ξεκινα? Ειναι σιγουρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα