archi Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Στείλε τους ένα μήνυμα. το έκανα ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μπλέξαμε σε σπείρα με σπουργίτια μάγκες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αρα. Με νεο λογαριασμο ποσα χρεωνει; μεχρι 9 σεπτεμβρη; παλι 600 λιρες; καλα ειναι 16 ευεω δε λεω. Αν ειχαμε και ενα κουπονακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Ξυπνησαν κι οι Τουρκοι,ευτυχως ειχα ακυρωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Τελικά από 300 μου ζήτησε 600 λίρες Και τώρα γράφει 600 Δεν είχα όμως μέσα τόσα και απέτυχε η αγορά Άρα τι κάνουμε; Ανανέωση με 600 λίρες; ή περιμένουμε για κάτι καλύτερο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αυτό που καταλαβαίνω διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα είναι ότι οι ανανεώσεις γίνονται με την τρέχουσα τιμή δηλαδή 600 λίρες ασχέτως αν κάποιος πλήρωσε περισι 300 λίρες. Συνεπώς σε όσους ανανεώνουν μετά την 9/9/2024 που θα αυξηθεί η τιμή, η ανανέωση θα γίνει με την αύξηση και όχι με την τρέχουσα τιμή των 600 λιρών. Άρα θεωρώ ότι είναι καλύτερα να γίνει cancel η τρέχουσα συνδρομή και να αγοραστεί νέα συνδρομή με άλλο email πριν τις 9 Σεπτεμβρίου..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μου ήρθε email ότι η συνδρομή θα πάει 1050 λίρες. Αν κάνω ανανέωση τώρα με τις 600 ειναι δυνατό να μου ζητήσουν αλλά μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μου τραβηξε και εμενα τις 600 λιρες. Κριμα που δεν επαιζε προμο κωδικος. Δε βαριεσαι... Επεξ/σία 27 Αυγούστου από burnin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Τι μπορώ να κάνω για να γίνει η πληρωμή των 600 λιρών; Εχτές που ήταν η αυτόματη ανανέωση δεν είχα χρήματα στη ρεβολουτ όμως έβαλα τώρα 20 ευρώ. Αλλά ποτέ θα τα τραβήξει; στο σαΐτ της ευρωλιγκ λέει ότι θα γίνει ανανέωση στις 26 Αυγούστου Αλλά αυτό πέρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Συνηθως στις επομενες 4 μερες μαξ, τα ξανατραβανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά , Άρα καταλαβαίνω πως η αυτόματη ανανέωση είναι 600 λίρες άρα περίπου 15,85 ευρώ που ανέφερε προηγουμένως ο φίλος? Εχω ακόμα κάποιες μέρες αν δεν αλλάξει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Κατ' εμέ, μην περιμένετε και πολύ για να γλιτώσετε 2-3-4 ευρώ. Πολύ κακό για το τίποτα. Ούτε πλουσιότερος ούτε φτωχότερος γίνεται κάποιος για τόσα λίγα χρήματα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Έκανα και εγω "νεα" συνδρομη στις 600 λιρες, 480 ηταν η παλια οπότε δεν εξιζε καν ο κόπος για 1-2€ Η "νεα" συνδρομή βέβαια ηταν ενας παλιος λογαριασμός που δημιουργήθηκε χωρις vpn, απο Ελλαδα, και μάλιστα ειχε πληρωθεί ενα subscription για το f4 του '23 σε ευρώ.. Τωρα με vpn, τα έβγαλε ολα σε λίρες, ενώ αυτη η παλια πληρωμή του f4 φαίνεται σε € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 11 hours ago, Maktheo said: Η "νεα" συνδρομή βέβαια ηταν ενας παλιος λογαριασμός που δημιουργήθηκε χωρις vpn, απο Ελλαδα, και μάλιστα ειχε πληρωθεί ενα subscription για το f4 του '23 σε ευρώ.. Τωρα με vpn, τα έβγαλε ολα σε λίρες, ενώ αυτη η παλια πληρωμή του f4 φαίνεται σε € Τα ίδια ακριβώς και εγώ (απλώς το F4 ήταν το φετινό). ________ Ο κωδικός έκπτωσης που μου δόθηκε πάντως (το 30%), χρησιμοποιήθηκε σε άλλο λογαριασμό και λειτούργησε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 hours ago, MauroPaltoudias said: Ο κωδικός έκπτωσης που μου δόθηκε πάντως (το 30%), χρησιμοποιήθηκε σε άλλο λογαριασμό και λειτούργησε κανονικά. Σε άλλο ή και σε άλλο; Γιατί εφόσον δεν ισχύουν οι 375 της ανανέωσης το επόμενο καλύτερο θα ήταν οι 420 με το 30%, αν ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί παραπάνω από μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα