alxnt Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, archi said: εγώ την έχω βγάλει κ μετά την ξανά έβαλα,σε 2 λογαριασμούς κ δεν είχα πρόβλημα,δοκιμασε από υπολογιστή αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Απο υπολογιστή το κάνω και με private browser. Θα ξαναδοκιμάσω. Το έκανες απευθείας όταν την έβγαλες; Είχε λήξει η συνδρομή, θυμάσαι; Τελικά παίζει. Άλλαξα vpn και βγάζει τα πεδία κανονικά. Ψιλιάστηκα οτι φταίει το vpn για όταν εκανε το load για να προσθέσεις κάρτα μου έβγαζε κάποιες φορές "captcha failed" και σκέφτηκα οτι κάτι το κόβει. Άρα μια χαρά και τώρα περιμένουμε early bird. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, alxnt είπε Απο υπολογιστή το κάνω και με private browser. Θα ξαναδοκιμάσω. Το έκανες απευθείας όταν την έβγαλες; Είχε λήξει η συνδρομή, θυμάσαι; Τελικά παίζει. Άλλαξα vpn και βγάζει τα πεδία κανονικά. Ψιλιάστηκα οτι φταίει το vpn για όταν εκανε το load για να προσθέσεις κάρτα μου έβγαζε κάποιες φορές "captcha failed" και σκέφτηκα οτι κάτι το κόβει. Άρα μια χαρά και τώρα περιμένουμε early bird. εγώ το έχω αφήσει για αυτόματη ανανέωση ,26 του μήνα θα γνωρίζουμε τότε τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maple Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Αν κάποιος βλέπει έναν αγώνα από το σπίτι και ταυτόχρονα και κάποιος άλλος από το κινητό από άλλη IP, με τον ίδιο λογαριασμό, θα δούν και οι δύο ή θα φάει άκυρο ο ένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα βλέπει ΜΟΝΟ αυτός που μπήκε τελευταίος και ο πρώτος θα φάει άκυρο ανεξάρτητου συσκευής, IP κτλπ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από Sherlock_7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Μπορει καποιος να γραψει ποσο εχει σε Τουρκια το euroleague TV, εμενα μου ηρθε ανανεωση ₺1049.99 που ειναι 28 ευρω. Οσο πληρωνα με το ρωσικο τα τελευταια χρονια, αν και περσι πρωτη φορα τουρκικο πληρωσα 23. Το surfshark βγαζει σφαλμα για του Τουρκια οποτε δεν μπορω να τσεκαρω αν συμφερει να κανω, νεο λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Sherlock_7 said: Θα βλέπει ΜΟΝΟ αυτός που μπήκε τελευταίος και ο πρώτος θα φάει άκυρο ανεξάρτητου συσκευής, IP κτλπ. Φαντάζομαι ότι μάλλον ακολουθεί τη λογική "κάπου το έβλεπα και μετά μετακινήθηκα" (π.χ. έβλεπα στο κινητό/tablet/οπουδήποτε εκτός σπιτιού, αλλά μετά γύρισα σπίτι και το έβαλα στη smart TV). 7 minutes ago, eko13 said: Μπορει καποιος να γραψει ποσο εχει σε Τουρκια το euroleague TV 600£ (δηλ. κάτι τύπου 16€) Επεξ/σία 25 Αυγούστου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μπήκα στο λογαριασμό μου και ενώ έλεγε ανανέωση με 300 λιρες τώρα πήγε 375 λίρες. Για να δούμε τι θα τραβήξει από revolut γιατί σήμερα 26 Αυγούστου θα γίνει η αυτόματη ανανέωση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alan boy είπε Μπήκα στο λογαριασμό μου και ενώ έλεγε ανανέωση με 300 λιρες τώρα πήγε 375 λίρες. Για να δούμε τι θα τραβήξει από revolut γιατί σήμερα 26 Αυγούστου θα γίνει η αυτόματη ανανέωση αναμένουμε ενημέρωση Επεξ/σία 26 Αυγούστου από modechristo_13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου αναμενουμε με αγωνια ειμαι σε αναμενα καρβουνα. αμα το κανει στις 375 λιρες που λεει σε εμενα, ειναι κατω απο 10 ευρω. ουτε που θα περιμενω εκπτωτικο κουπονι (βεβαια αμα βγει καλοδεχουμενο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Εμείς που έχουμε κάνει συνδρομή χρόνου τον Ιανουάριο, έχουμε τρόπο να κάνουμε απλά αννανέωση με τη νέα τιμή (γιατί μου έστειλαν ότι από 9/9 θα αλλάξει σε 1049tr) ή θα πρέπει να κάνουμε άλλον λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Επειδή είμαι νέος σε αυτό,οταν μπαίνω κανονικά στο site μου λέει 90€ για ένα χρόνο..Άμα μπω με opera πχ που έχει vpn,θα λέει αλλά λεφτά?Απλά κάνω εγγραφη με vpn κ μόλις πληρώσω,μπαίνω κανονικά χωρίς vpn?Μπορώ να βλέπω μόνο μέσω pc ή κινητού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioSemi Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Επειδή είμαι νέος σε αυτό,οταν μπαίνω κανονικά στο site μου λέει 90€ για ένα χρόνο..Άμα μπω με opera πχ που έχει vpn,θα λέει αλλά λεφτά?Απλά κάνω εγγραφη με vpn κ μόλις πληρώσω,μπαίνω κανονικά χωρίς vpn?Μπορώ να βλέπω μόνο μέσω pc ή κινητού? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Πριν από λίγη ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου κ σε μένα τελικά χρέωσε 600 λίρες αντί 375 που μου είχαν πει στο support.ειχα αφήσει αυτόματη ανανέωση.ουτε το support δεν ξέρει τι του γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, archi είπε κ σε μένα τελικά χρέωσε 600 λίρες αντί 375 που μου είχαν πει στο support.ειχα αφήσει αυτόματη ανανέωση.ουτε το support δεν ξέρει τι του γίνεται. Στείλε τους ένα μήνυμα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από Sherlock_7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα