kotsonatos04 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Είχα ένα προπέρσινο account ανενεργό, με 600 TL για ετήσιο, δεν περίμενα και πλήρωσα. Για 2-3 ευρώ, δεν κάθομαι να περιμένω και να τραβήξω ότ τράβηξα πέρσι με λογαριασμό συγγενή που δοκίμασα ότι vpn υπήρχε για να το καταφέρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumvian Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το έκανα και εγώ, νέο account πρώτη φορά, ένα απλό vpn, 16€ βγήκε πληρωμή με revolut το πήρε με την μία. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από dumvian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 6:52 ΜΜ, alan boy είπε 26 Αυγούστου Ωραία ευχαριστώ εμένα έιναι αρχες του επόμενου μήνα οπότε θα αναμένω πληροφόρηση από το forum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) πως βλεπω ποτε ληγει η συνδρομη μου?? χαθηκα απο την εφαρμογη ή απο pc..? Επεξ/σία 21 Αυγούστου από ALXIOA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Από το PC καλύτερα, κάνεις login και μετά πατάς Subscriptions αριστερά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Με την έκπτωση από το φ4 11.43 και εμένα μόλις έκανα εγγραφή. Μέσω βέβαια vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Ο κωδικός από το f4 είναι μοναδικός για κάθε χρήστη ή γενικής χρήσης σαν αυτόν του -20%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 27 minutes ago, nk9 said: Ο κωδικός από το f4 είναι μοναδικός για κάθε χρήστη ή γενικής χρήσης σαν αυτόν του -20%; Είναι για 30% έκπτωση και εικάζω οτι είναι προσωπικός (ο καθένας τον λαμβάνει στο email του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Είναι για 30% έκπτωση και εικάζω οτι είναι προσωπικός (ο καθένας τον λαμβάνει στο email του). Τι κωδικός είναι αυτός? Που μπορώ να βρω; Έστω και νέο λογαριασμό κωδικό με έκπτωση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazing_inferno Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, ALXIOA είπε Τι κωδικός είναι αυτός? Που μπορώ να βρω; Έστω και νέο λογαριασμό κωδικό με έκπτωση;; Aν είναι ειχες πάρει το πακέτο final four φέτος η euro league θα σου έστελνε ενα κωδικό για 30 τις εκατό έκπτωση .έτσι το πήρα και εγω 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε Τι κωδικός είναι αυτός? Που μπορώ να βρω; Έστω και νέο λογαριασμό κωδικό με έκπτωση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parker Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Πάντως παιδιά εγώ που έκανα REACTIVATE PLAN μου έβγαλε να πληρώσω 375 λίρες. Το ξαναακύρωσα βεβαία μήπως και εμφανίσει την προσφορά μέχρι τότε. Αλλά πιστεύω ότι θα χρεώσει 375 λίρες και όχι 600 και 1050 που λέτε Πέρσι το πήρα με early bird στα 300 από 375 στις 26/08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Καλημέρα εμένα μου βγάζει 599,99 λίρες. Αλλά λήγει 15/9/24. Αν θέλω να ανανεώσω στη τιμή αυτή πρέπει να έχω τα χρήματα στη κάρτα; Η να ακυρώσω και να πληρώσω; νεα σύνδεση ποσό κοστίζει πλέον με von Τουρκίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parker Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Μπορεί και να έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω που λέει ότι θα μας χρεώσει με 600λίρες. Θα περιμένω να λήξει και θα δούμε τι θα βγάλει στο ποσό. Υπάρχει κάποιος που έληξε τώρα στα κοντά? Το δικό μου λήγει 28 και όχι 26 που έγραψα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Εγώ απο την αλλη, βγάζω μετά την ανανέωση την κάρτα μην τυχόν και πέσει καμιά περίεργη χρέωση σε αυτόματη ανανέωση. Τώρα δεν μπορώ να προσθεσω τροπο πληρωμής. Πατάω add card αλλά δεν έχει πεδίο για να την προσθέσω. Μου ειχε ξανατυχει μια φορά, ισως ήταν και πέρυσι. Αυτό στον εναν λογαριασμό. Στον άλλο δεν μπορω καν να πατήσω το add card, αν και αυτός λήγει 18/9 και ίσως γι αυτό. Ο πρωτος υποτίθεται ότι ανανεωνεται 1/10 αλλά έχω να το χρησιμοποιησω 2 χρόνια και μου κανει εντύπωση που δεν μπορώ να προσθέσω κάρτα. Έχει τύχει και σε αλλον αυτό ή όλοι αφήνετε την κάρτα σας μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, alxnt είπε Εγώ απο την αλλη, βγάζω μετά την ανανέωση την κάρτα μην τυχόν και πέσει καμιά περίεργη χρέωση σε αυτόματη ανανέωση. Τώρα δεν μπορώ να προσθεσω τροπο πληρωμής. Πατάω add card αλλά δεν έχει πεδίο για να την προσθέσω. Μου ειχε ξανατυχει μια φορά, ισως ήταν και πέρυσι. Αυτό στον εναν λογαριασμό. Στον άλλο δεν μπορω καν να πατήσω το add card, αν και αυτός λήγει 18/9 και ίσως γι αυτό. Ο πρωτος υποτίθεται ότι ανανεωνεται 1/10 αλλά έχω να το χρησιμοποιησω 2 χρόνια και μου κανει εντύπωση που δεν μπορώ να προσθέσω κάρτα. Έχει τύχει και σε αλλον αυτό ή όλοι αφήνετε την κάρτα σας μέσα; εγώ την έχω βγάλει κ μετά την ξανά έβαλα,σε 2 λογαριασμούς κ δεν είχα πρόβλημα,δοκιμασε από υπολογιστή αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα