Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, nk9 said:

Χρόνια πολλά σε όλους!

Για να δεις τι έχεις πληρώσει κάθε χρόνο, μπες στο payment details του account σου. Εκεί αναφέρει αναλυτικά ημερομηνία χρέωσης και πόσο.

Όσον αφορά αυτό που γράφει στο subscription, όπως είπα και νωρίτερα, είναι το ποσό που χρεώθηκε κατά την πρώτη πληρωμή και αρχική ενεργοποίηση του λογαριασμού. Δεν έχει σχέση με τις μετέπειτα χρεώσεις.

Ναι από την κάρτα μου το τσέκαρα βασικά , αλλά φαίνεται και στο payment details. Πρόσθεσα την εικόνα.

euroleague_tv.jpg

Επεξ/σία από ilias87
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, πέρα από το 30% μέσω εκπτωτικού κωδικού, που δόθηκε σε όλους όσους αγόρασαν πακέτο Φ4 π.χ., ενδέχεται να εμφανιστεί (βάσει και των προηγούμενων προσφορών που είχαν δοθεί) και κάτι καλύτερο (π.χ. 40-50%); 

Έχει νόημα να κάνω χρήση αυτού τώρα ή να περιμένω κάτι καλύτερο; 

Στις 14/8/2024 στις 12:25 ΜΜ, modechristo_13 είπε

πότε λήγει η δικιά σου ? για να μου πείς σίγουρουρα πόσο θα πληρώσω  😅

26 Αυγούστου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To VPN πρέπει να είναι συνεχώς στο on όταν streamαρουμε; Βλέπω ότι και με ελληνική ip (και αγορά ετήσιας συνδρομής από τους γείτονες, σε λίρα) παίζει κανονικά κάτι επαναλήψεις.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

To VPN πρέπει να είναι συνεχώς στο on όταν streamαρουμε; Βλέπω ότι και με ελληνική ip (και αγορά ετήσιας συνδρομής από τους γείτονες, σε λίρα) παίζει κανονικά κάτι επαναλήψεις.

Όχι, έβλεπα κανονικά με ελληνική ΙΡ. 

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Όχι, πήγαινε βάλε το app στην τηλεόραση, πάρκαρε και τον λογαριασμό σου,και είσαι μια χαρά. Ίσως μία φορά στο τόσο να σου ζητήσει απλά να κάνεις ένα login στο site (χωρίς καν vpn),και συνεχίζεις απροβλημάτιστα 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, mitch.dask said:

Όχι, πήγαινε βάλε το app στην τηλεόραση, πάρκαρε και τον λογαριασμό σου,και είσαι μια χαρά

Αυτό έχω κάνει 😉

Για την ιστορία, χρησιμοποίησα και τον εκπτωτικο κωδικό από το Φ4 του Βερολίνου και η ετήσια βγήκε κάτι τύπου 11,0€ (420£). Η αγορά του πακέτου Φ4  είχε γίνει τον Μάιο από Ελλάδα (14€ αν θυμάμαι καλά, για τους δύο ημιτελικούς και τους δύο τελικούς).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

Σε εμάς που αγοράσαμε το τηλεοπτικό πακέτο του F4 της Euroleague tv, μας εστάλη εκπτωτικός κωδικός 30% για τη φετινή ετήσια συνδρομή. Εσείς που ήσασταν Βερολίνο, δεν έχω ιδέα...

• Like 1

Καλημέρα, είχα κάνει νέα συνδρομή το Δεκέμβριο του 23 με promo 50% στις 300 λίρες ΚΑΙ μου εστάλη ενημέρωση ότι από 9/9/24 θα ανανεωθεί με 1049.99 λίρες (28.29€) !!!.

Βέβαια, πάλι ο μήνας βγαίνει 2.4€ ο οποίος είναι ένας καφές, για όποιον πίνει καφέ !

9 ώρες πριν, rigelias είπε

Καλημέρα, είχα κάνει νέα συνδρομή το Δεκέμβριο του 23 με promo 50% στις 300 λίρες ΚΑΙ μου εστάλη ενημέρωση ότι από 9/9/24 θα ανανεωθεί με 1049.99 λίρες (28.29€) !!!.

Βέβαια, πάλι ο μήνας βγαίνει 2.4€ ο οποίος είναι ένας καφές, για όποιον πίνει καφέ !

Πότε σου ήρθε αυτό το mail?

Έγω είχα κάνει συνδρομή 23/09/23 για όλη τη σαιζόν με 480 λίρες και δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο mail για αλλαγή.

Ακόμα μου βγάζει για 480 λίρες

Screenshot 2024-08-18 183334.png

11 hours ago, rigelias said:

Κάντο 3,54€ και θα είσαι μέσα (οκτώ μήνες η Ευρωλιγκα, από Οκτώβρη μέχρι και Μάιο, άρα 28,29€/8=3,54€) 😉

Εκτός και αν βάζεις μέσα, γενικώς την υπηρεσία (να κάτσεις να δεις κανέναν αγώνα μετά τη λήξη της λιγκας κ.λπ.).

Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με ότι συμβαίνει κάθε χρόνο η ανανέωση γίνεται με την αρχική σου τιμή με τη διαφορά αν έχεις προλάβει να ενεργοποιήσεις το earlybird ή όχι. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και φέτος.

image.png.6f4dfc375765af58cf4a8a337ca8d5e0.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...