Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Παντως οσοι εχουμε cosmote tv και με τον διαμοιρασμο που θα γινει δε συμφερει πλεον  και η Euroleague...

Ειχα 2 συνδρομες Euroleague TV για εμενα και τον φοιτητη γιο μου...

Τωρα και οι δυο cosmote tv + nova  με + 36€....

Αν καποιος βεβαια θελει να βλεπει βεβαια τα παιχνιδια αργοτερα (να δουμε το Replay TV) και με πιο αντικειμενικη περιγραφη ...παω πασο

Για εμένα και ενα ευρώ να έκανε τον χρόνο η nova και 15 το euroleague tv πάλι το δεύτερο θα διάλεγα δεν παλεύεται η ελληνική περιγραφή χαλάει όλο το feeling του αγώνα.

• Like 15
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, modechristo_13 said:

Για εμένα και ενα ευρώ να έκανε τον χρόνο η nova και 15 το euroleague tv πάλι το δεύτερο θα διάλεγα δεν παλεύεται η ελληνική περιγραφή χαλάει όλο το feeling του αγώνα.

Ετσιιι, αυτο παθαινω στο τεννις, εχω διαθεσιμα cosmote/nova και ψαχνω σαιτ και αλλες λυσεις για τους ιδιους αγωνες απο Αγγλια/Αμερικη, για τους καλυτερους σχολιαστες.
Με τους Ελληνες σχολιαστες, κοιμασαι ορθιος, με τους ξενους, διασκεδαζεις και απολαμβανεις τα ευστοχα σχολια και τον τροπο τους.
(Τεννις, big problem λογω δικαιωματων τουρνουα, δεν υπαρχει μια λυση να αγορασεις σαν ανθρωπος να τα βλεπεις ολα, πρεπει να εχεις πολλες διαφορετικες συνδρομες...)

• Like 2

12 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

που φαίνεται ότι η αυτόματη ανανέωση θα σου είναι στις 300 λίρες.?

εννόεις μήπως στο screenshot που έχω ανεβάσει λίγο πιο πάνω.?

Ναι το ίδιο με τη φωτογραφία που έχεις δείχνει και στο δικό μου λογαριασμό 

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, 

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ή να με παραπέμψει στο τι χρειάζεται για να έχουμε φθηνοτερη συνδρομή? Είδα κάτι για τουρκικό site. Είμαι νέος συνδρομητης.

7 ώρες πριν, DioSemi είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ή να με παραπέμψει στο τι χρειάζεται για να έχουμε φθηνοτερη συνδρομή? Είδα κάτι για τουρκικό site. Είμαι νέος συνδρομητης.

μπες στο euroleague.tv

https://tv.euroleague.net/ και ανοιξε λογαριασμο.....

κατεβασε αυτο το vpn στο κινητο σου....

https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.turkey&hl=en

ενεργοποιησε το , συνδεσου και μετα μπες ξανα στην σελιδα της Euroleague , οι τιμες θα ειναι σε τουρκικες λιρες.

ολοκληρωσε την αγορα !

καλο θα ήταν να περιμενεις λιγο , σε λιγες μερες πιθανον να βγει και η καθιερωμενη έκπτωση...

• Like 3
  • Thanks 2

12 ώρες πριν, alan boy είπε

πότε λήγει η δικιά σου ? για να μου πείς σίγουρουρα πόσο θα πληρώσω  😅

Μετα από 5 χρόνια με euroleague.tv δεν μπαινω καν στη διαδικασια να δω αποελληνικο καναλι ακομα και τζαμπα. Οποιος σκαμπαζει λιγο απο το αθλημα και καταλαβαινει αγγλικα η ποιοτητα της περιγραφης ειναι η μερα με τη νυχτα. Στην αρχη μπορει να ξενισει λιγο η γλωσσα το παθαινα με φιλους που ερχοντουσαν να δουμε και μου ελεγαν βαλε ελληνικα, αλλα μετα απο μερικα ματς το απολαμβανεις. 

• Like 3

1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Μετα από 5 χρόνια με euroleague.tv δεν μπαινω καν στη διαδικασια να δω αποελληνικο καναλι ακομα και τζαμπα. Οποιος σκαμπαζει λιγο απο το αθλημα και καταλαβαινει αγγλικα η ποιοτητα της περιγραφης ειναι η μερα με τη νυχτα. Στην αρχη μπορει να ξενισει λιγο η γλωσσα το παθαινα με φιλους που ερχοντουσαν να δουμε και μου ελεγαν βαλε ελληνικα, αλλα μετα απο μερικα ματς το απολαμβανεις. 

Αλλαζει ολη η εμπειρια με το euroleague tv και την ξενη αντικειμενικη περιγραφη. Επισης δεν εχει διαφημισεις καθολου.

• Like 3
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, alan boy είπε

Σας το έγραψα πιο πίσω.

Αυτό που βλέπετε είναι το κόστος της συνδρομης την ΠΡΩΤΗ χρονιά που το ενεργοποιησατε και όχι η ΤΡΕΧΟΥΣΑ τιμή του.

Πάντως και εμένα πέρσι παρόλο η συνδρομή  είχε πάρει ήδη αύξηση στις 600 λίρες , η συνδρομή μου ανανεώθηκε αυτόματα πιο μετά στην αρχική τιμή που την είχα πάρει την πρώτη χρόνια ( δηλαδή 224 λίρες). και αυτή την τιμή μου δείχνει και τώρα. 

• Like 2

7 ώρες πριν, anergos13 είπε

μπες στο euroleague.tv

https://tv.euroleague.net/ και ανοιξε λογαριασμο.....

κατεβασε αυτο το vpn στο κινητο σου....

https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.turkey&hl=en

ενεργοποιησε το , συνδεσου και μετα μπες ξανα στην σελιδα της Euroleague , οι τιμες θα ειναι σε τουρκικες λιρες.

ολοκληρωσε την αγορα !

καλο θα ήταν να περιμενεις λιγο , σε λιγες μερες πιθανον να βγει και η καθιερωμενη έκπτωση...

Ευχαριστώ πολύ, θα έχω το νου μου στο thread για να ενημερωθώ για την έκπτωση. Τι τιμή βγαίνει με την έκπτωση ?

Εκανα reactivate. 300 λιρες ειχα δωσει. Στις 27 μου τα τραβαει. Με ρεβολουτ ειχα πληρωσει. Αν ζητησει πιο πολλα, δε θα τα τραβηξει. 14 ευρω εχω μεσα. Και θα κανω νεα συνσρομη. Ο περισυνος κωδθκος εκπτωσης, ποιος ηταν; ευχαριστω

6 ώρες πριν, ilias87 είπε

Πάντως και εμένα πέρσι παρόλο η συνδρομή  είχε πάρει ήδη αύξηση στις 600 λίρες , η συνδρομή μου ανανεώθηκε αυτόματα πιο μετά στην αρχική τιμή που την είχα πάρει την πρώτη χρόνια ( δηλαδή 224 λίρες). και αυτή την τιμή μου δείχνει και τώρα. 

Ποια ημερομηνία έγινε η αυτόματη ανανέωση;

Γιατί η αύξηση σε 600 λίρες μπήκε στις 22/09.

14 hours ago, nk9 said:

Ποια ημερομηνία έγινε η αυτόματη ανανέωση;

Γιατί η αύξηση σε 600 λίρες μπήκε στις 22/09.

Έκανα λάθος η αυτόματη ανανέωση είχε γίνει 13/09/23 πριν την αύξηση των 600λιρων. Αλλά ενω ήδη από τον 11/22 είχε αυξηθει στις 375 λίρες , εμένα  η ανανέωση εγινε στην τιμή των 280λιρων (224 με τον κωδικό early bird) και όχι στην τιμή των 375( 300 με τον κωδικό early bird). Και αυτή την τιμή μου δείχνει και τώρα στο subscription μου (224 λίρες).

2 ώρες πριν, ilias87 είπε

Έκανα λάθος η αυτόματη ανανέωση είχε γίνει 13/09/23 πριν την αύξηση των 600λιρων. Αλλά ενω ήδη από τον 11/22 είχε αυξηθει στις 375 λίρες , εμένα  η ανανέωση εγινε στην τιμή των 280λιρων (224 με τον κωδικό early bird) και όχι στην τιμή των 375( 300 με τον κωδικό early bird). Και αυτή την τιμή μου δείχνει και τώρα στο subscription μου (224 λίρες).

Χρόνια πολλά σε όλους!

Για να δεις τι έχεις πληρώσει κάθε χρόνο, μπες στο payment details του account σου. Εκεί αναφέρει αναλυτικά ημερομηνία χρέωσης και πόσο.

Όσον αφορά αυτό που γράφει στο subscription, όπως είπα και νωρίτερα, είναι το ποσό που χρεώθηκε κατά την πρώτη πληρωμή και αρχική ενεργοποίηση του λογαριασμού. Δεν έχει σχέση με τις μετέπειτα χρεώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...