HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Αν η πληρωμη γινει με χρεωστικη καρτα Αlpha η Πειραιως ποσο χρεωνει την μετατροπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 0.43 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Αν η πληρωμη γινει με χρεωστικη καρτα Αlpha η Πειραιως ποσο χρεωνει την μετατροπη? 9,41 τελική τιμή με χρεωστική της Άλφα σήμερα το μεσημερι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Όταν λήξει η συνδρομή σε ένα χρόνο ανανεώνεται αυτόματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Έχω βάλει το Hola VPN App, έφτιαξα έναν λογαριασμό, μπαίνω με Τούρκικη ip αλλά μου βγάζει με δολάρια. Τι λάθος κάνω ρε παιδιά; Ευχαριστώ, Βασίλης. Τα ίδια και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ametanoitos είπε Όταν λήξει η συνδρομή σε ένα χρόνο ανανεώνεται αυτόματα ? ναι γιατι μου ετυχε φετος και ζητησα refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Everest είπε ναι γιατι μου ετυχε φετος και ζητησα refund Αν ανανεωθει αυτοματα ειναι στην ιδια τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KymcoAK550 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αν ανανεωθει αυτοματα ειναι στην ιδια τιμη? Όχι γι αυτό πρέπει με το που γραφτείς να πατήσεις ακύρωση συνδρομής. Αυτό έκανα πέρσι, λήγει μεθαύριο και ξαναβάζω vpn κλπ για ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, KymcoAK550 είπε Όχι γι αυτό πρέπει με το που γραφτείς να πατήσεις ακύρωση συνδρομής. Για να καταλαβω...πες οτι κανω τωρα την συνδρομη και πληρωνω.Μετα θα κανω κατευθειαν ακυρωση συνδρομης? H μηπως κανω καποια ακυρωση αυτοματης ανανεωση. Το ρωταω μην πληρωσω και μου ακυρωσει την συνδρομη γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Αν ανανεωθει αυτοματα ειναι στην ιδια τιμη? οχι, περυσι ειχα πληρωσει 27 και φετος 34 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, simaras είπε Τα ίδια και εδώ. δοκιμαστε tunnel bear απο βουλγαρια. βγαινει λιγο πιο ακριβο απο το τουρκικο αλλα και παλι αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KymcoAK550 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Για να καταλαβω...πες οτι κανω τωρα την συνδρομη και πληρωνω.Μετα θα κανω κατευθειαν ακυρωση συνδρομης? H μηπως κανω καποια ακυρωση αυτοματης ανανεωση. Το ρωταω μην πληρωσω και μου ακυρωσει την συνδρομη γι'αυτο. Όχι δεν ακυρώνεται η συνδρομή, ακυρώνεται η ανανέωση της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, KymcoAK550 είπε Όχι δεν ακυρώνεται η συνδρομή, ακυρώνεται η ανανέωση της. ok σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αδερφε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Απο το app παιζει απροβληματιστα με cast στην τηλεοραση? Δεν διαβαζω και τα καλυτερα σχολια για το app βεβαια. Αν καποιος το χρησιμοποιει να μας το πει για να μην πεταξουμε τσαμπα 9 ευρω και σπασουμε κινητο και tv μαζι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoMes78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να έχω 1 χρόνο για €16? Δεν υπάρχει κάποιο link στο αρχικό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα