perpetas Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 18 hours ago, ALXIOA said: Γιατί έκανες νέο λογαριασμό;;; Πρέπει να κάνω κ εγώ ..; Περισυ είχα κάνει κ εβλεπα μια χαρά. Κάθε χρόνο κάνω νέο λογαριασμό γιατί πάντα πριν την ανανέωση μου εμφάνιζε ότι αυτή θα γίνει σε ευρώ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και έτσι έκανα cancel την ανανέωση και με νέο λογαριασμό έκανα νέα συνδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_boss Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Η συνδρομή αυτή τη στιγμή αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ή να περιμένω τον επόμενο μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birbou Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 23 ώρες πριν, madboy είπε Εχουμε 1 μηνα ακόμα μέχρι να γίνει η αυξηση. Αν μέχρι τότε έχει εμφανισθεί ο κωδικός τότε τον χρησιμοποιούμε και λογικά θα ισχύει και στις 600 λίρες. Το θέμα είναι να κάνεις την διαδικασία μέχρι τις 08 Σεπτεμβρίου. Ακριβώς αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, perpetas είπε Κάθε χρόνο κάνω νέο λογαριασμό γιατί πάντα πριν την ανανέωση μου εμφάνιζε ότι αυτή θα γίνει σε ευρώ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και έτσι έκανα cancel την ανανέωση και με νέο λογαριασμό έκανα νέα συνδρομή. Η αυτόματη ανανέωση (μέχρι και πέρυσι που ξέρω σίγουρα) γινόταν στο νομισμα που έκανες την αρχική συνδρομή. Εάν, μάλιστα, προλαβαίνεις και εβαζες και το promo code πριν γίνει η ανανεωση, τότε είχες και -20%. Τσεκαρισμενο. Επίσης και πέρυσι τέτοια εποχή είχε έρθει mail για αύξηση στο 600 λίρες, αλλά όσοι είχαν activated την συνδρομη χρεώθηκαν παλιότερη (και φθηνότερη) τιμή. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από nk9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλησπερα παιδες. Βλεπω στη συνδρομη μου το παρακατω : Υπαρχει λογος να το διακοψω για να κανω νεα? Αν καταλαβαινω καλα θα χρεωθω 300TL αν δεν προλαβω να βαλω το 20% του early bird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ashaman είπε Καλησπερα παιδες. Βλεπω στη συνδρομη μου το παρακατω : Υπαρχει λογος να το διακοψω για να κανω νεα? Αν καταλαβαινω καλα θα χρεωθω 300TL αν δεν προλαβω να βαλω το 20% του early bird. Κατά 99% θα χρεωθείς την τιμή που βλέπεις. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 10 minutes ago, nk9 said: Κατά 99% θα χρεωθείς την τιμή που βλέπεις. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή. Κι εγω αυτό φαντάστηκα αλλά μου έλεγαν αλλού (και είδα κι εδώ ανάλογα σχόλια) ότι θέλει ακύρωση και δημιουργία νέου λογαριασμού για να πάρεις το early bird Και οτι αυτο που βλέπεις εκεί δε θα ισχύσει. Και μου έκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια να μην ισχύει αυτό που λέει εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ashaman είπε Κι εγω αυτό φαντάστηκα αλλά μου έλεγαν αλλού (και είδα κι εδώ ανάλογα σχόλια) ότι θέλει ακύρωση και δημιουργία νέου λογαριασμού για να πάρεις το early bird Και οτι αυτο που βλέπεις εκεί δε θα ισχύσει. Και μου έκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια να μην ισχύει αυτό που λέει εκει Update: Πέρυσι η αύξηση εφαρμόστηκε στις 22/09 Άρα όσοι είχαν συνδρομή με αυτόματη ανανέωση, η οποία έληγε πριν από 22/09, ανανέωσαν με την παλιά τιμή (400 λίρες). Φέτος, όμως, η αύξηση (1050 λίρες) θα εφαρμοστεί 09/09. Άρα, θα την γλιτώσουν μόνο όσοι κάνουν αυτόματη ανανέωση πριν απο αυτή την ημερομηνία. Οποτε λάθος τα έγραψα νωρίτερα. Εσένα δεν σε απασχολεί. Η συνδρομή σου λήγει 28/08. Δεν θα πληρώσεις 1050, αλλα λογικά 600 (δηλαδή την τιμή που ισχύει από 22/09/2023). Επεξ/σία 8 Αυγούστου από nk9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, nk9 είπε Update: Πέρυσι η αύξηση εφαρμόστηκε στις 22/09 Άρα όσοι είχαν συνδρομή με αυτόματη ανανέωση, η οποία έληγε πριν από 22/09, ανανέωσαν με την παλιά τιμή (400 λίρες). Φέτος, όμως, η αύξηση (1050 λίρες) θα εφαρμοστεί 09/09. Άρα, θα την γλιτώσουν μόνο όσοι κάνουν αυτόματη ανανέωση πριν απο αυτή την ημερομηνία. Οποτε λάθος τα έγραψα νωρίτερα. Εσένα δεν σε απασχολεί. Η συνδρομή σου λήγει 28/08. Δεν θα πληρώσεις 1050, αλλα λογικά 600 (δηλαδή την τιμή που ισχύει από 22/09/2023). Άρα για όσους η ανανέωση είναι μετά τις 9/9 καλύτερα να κάνουν νέο λογαριασμό τώρα και συνδρομή πριν τις 9/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Άρα για όσους η ανανέωση είναι μετά τις 9/9 καλύτερα να κάνουν νέο λογαριασμό τώρα και συνδρομή πριν τις 9/9. Διαλέγεις: 1) Νέα συνδρομή σήμερα με 600 λίρες (16,5€) 2) Νέα συνδρομή μέχρι και 08/09, ποντάροντας ότι θα δώσει το 20% νωρίς, ώστε να πληρώσεις 480 λίρες (13,10€) 3) Αφήνεις την περσινή συνδρομή και πονταρεις στο 20% που είπαμε, άρα είσαι στις 840 λίρες (23,15€) 4) Δεν ασχολείσαι καθόλου, διοτι θεωρείς πως ακόμα και με την αύξηση είναι χαμηλή η τιμή και πληρώνεις 1050 λίρες (28,67€) Επεξ/σία 9 Αυγούστου από nk9 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damianrag Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, και σε μένα ήρθε mail για αύξηση σε 1049 λίρες από 9/9.Το πρόγραμμα μου ανανεώνεται αυτόματα στις 26/9 με 480 λίρες (το εκανα πέρυσι πρώτη φορά). Αρα εάν καταλαβαίνω καλά θα χρεωθώ 1.049 λίρες και όχι 480, οπότε να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση? Υπάρχει τρόπος να το ανανεώσω από τώρα με 480 λίρες πριν την αύξηση? Επεξ/σία 9 Αυγούστου από damianrag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 34 λεπτά πριν, damianrag είπε Καλημέρα, και σε μένα ήρθε mail για αύξηση σε 1049 λίρες από 9/9.Το πρόγραμμα μου ανανεώνεται αυτόματα στις 26/9 με 480 λίρες (το εκανα πέρυσι πρώτη φορά). Αρα εάν καταλαβαίνω καλά θα χρεωθώ 1.049 λίρες και όχι 480, οπότε να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση? Υπάρχει τρόπος να το ανανεώσω από τώρα με 480 λίρες πριν την αύξηση? Με 480 όχι. Διάβασε προηγουμενο ποστ μου. Τα γράφω αναλυτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damianrag Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Νομίζω η καλύτερη λύση αναμονή μέχρι 8/9 εάν προκύψει κωδικός έκπτωσης, ειδάλλως νέα συνδρομή με 600 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nk9 είπε Με 480 όχι. Διάβασε προηγουμενο ποστ μου. Τα γράφω αναλυτικά. Παντως εδω που τα λεμε στο παρελθον εχουν υπαρξει και τα 2 σεναρια αλλα μαλλον απο περσι τον Σεπτεμβρη το αλλαξαν και στην ανανεωση εφαρμοζουν την νεα τιμη εφοσον πεφτεις σε αυτη την περιοδο. Παλιοτερα ομως δεν την εφαρμοζαν και πληρωνες την αρχικη σου τιμη. Κοινως ο,τι κάτσει. 1) cases που κρατησαν την παλια τιμη https://www.insomnia.gr/forums/topic/782792-έκπτωση-εuroleaguetv-50/page/12/#comment-59962941 και περιπτωσεις που κρατησαν τη νεα τιμη Επεξ/σία 9 Αυγούστου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alidali Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παντως περισυ οταν θελησα να κανω νεα συνδρομή ως νεος χρηστης (και έχοντας ακυρωσει την παλια) μεσω Τουρκίας παιδεύτηκα αρκετα, μου εβγαζε διαρκως error (οπως και σε αλλους χρηστες), τελικα ομως το καταφερα. Οποτε φτιαξτε πρωτα τον νεο λογαριασμό Τουρκιας και μετα καντε cancel τον παλιο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από alidali 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα