HatTrick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, antnatal είπε επιβεβαιώνω, μέσω κινητού με vpn.lat και voucher PV15 με Revolut στα 17,50€ εγω χθες το βραδυ δοκίμασα και αυτό τον κωδικό που τον ειδα εδω και μου έγραφε ότι έληξε (απο κινητό).Δεν σκεφτηκα να τον βαλω και στο pc.Τελικα φαίνεται ότι PC+Windscribe εχει τα λιγότερα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 19 minutes ago, HatTrick said: εγω χθες το βραδυ δοκίμασα και αυτό τον κωδικό που τον ειδα εδω και μου έγραφε ότι έληξε (απο κινητό).Δεν σκεφτηκα να τον βαλω και στο pc.Τελικα φαίνεται ότι PC+Windscribe εχει τα λιγότερα θέματα. κάποιος πιο πάνω τον έγραψε VP15, ορθογραφικό??? εμένα με PV15 το πήρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Μου σκασε ιμειλ πως ανεβαινει η τιμη στις 1050 λιρες... Ηρθε σε κανεναν αλλον; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Ναι ηρθε σε εμενα και σε εναν φιλο, νομιζω σε ολους στείλανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Maktheo είπε 33 λεπτά πριν, burnin είπε Μου σκασε ιμειλ πως ανεβαινει η τιμη στις 1050 λιρες... Ηρθε σε κανεναν αλλον; 4 λεπτά πριν, Maktheo είπε Ναι ηρθε σε εμενα και σε εναν φιλο, νομιζω σε ολους στείλανε Τώρα πλέον σχεδόν ίδια τιμή με Βουλγαρία, Ουκρανία κλπ. στα 31,99.Αν και νομίζω ότι όσοι έχουν αθλητικό πακέτο Cosmote θα προτιμήσουν να δίνουν τα 3 ευρώ το μήνα για Novasports και να βλέπουν από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Να υποθέσω εμείς που αγοράσαμε ήδη , δε θα μας μειώσει τη διάρκεια της συνδρομής αναλογικά με το ποσό που πληρώσαμε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, sheldon said: Να υποθέσω εμείς που αγοράσαμε ήδη , δε θα μας μειώσει τη διάρκεια της συνδρομής αναλογικά με το ποσό που πληρώσαμε?! Ασφαλώς και όχι. Η όποια αναπροσαρμογή θα γίνει βάσει του τιμοκαταλόγου που θα ισχύει κατά το πέρας της δικής σου συνδρομής. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από dim_plo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Αν και νομίζω ότι όσοι έχουν αθλητικό πακέτο Cosmote θα προτιμήσουν να δίνουν τα 3 ευρώ το μήνα για Novasports και να βλέπουν από εκεί. Χαχα ουτε καν! πρωτη φορα περσι γουσταρα να βλεπω μπασκετ τοσο πολυ γιατι δεν ειχα τους Ελληνες σχολιαστες. 30€ για ενα χρονο παλι ειναι μια χαρα παντως. 1 ώρα πριν, burnin είπε Μου σκασε ιμειλ πως ανεβαινει η τιμη στις 1050 λιρες... Ηρθε σε κανεναν αλλον; και σε μενα ηρθε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 28.63 ευρω βλεπω παει με την ισοτιμια. Ποση εκπτωση εχουμε με το ερλι μπερντ θυμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 20% https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/get-your-early-bird-discount-on-the-euroleague-tv-annual-pass/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Αρα 22.9, χοντρικα 23 ευρώ θα μας βγει. Ιτ ιζ γουοτ ιτ ιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Εγώ περιμένω να δω τις βελτιώσεις που λένε που έκαναν στην πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Αν εξαιρέσω πως το app στην τηλεόραση γενικά έτρωγε καμία φορά φρίκες, τα αξίζει τα χρήματα. Κλάσεις καλύτερη ατμόσφαιρα , και αναλύσεις. Προσωπικά έχω και Νόβα, αλλά δεν άντεχα αυτά που άκουγα ώρες ώρες και προτιμούσα αυτό! Είναι μία γενναία αύξηση στην τιμή, ωστόσο με την παρούσα ισοτιμία δεν μεταφράστηκε ευτυχώς σε μεγάλη διαφορά σε ευρώ. Αν γνωρίζει κανείς, συνδιάζει και έξτρα έκπτωση απο early bird; Το δοκίμασε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Και σε μένα ήρθε email δυστυχώς Άρα ακυρώνω και περίμενω να βγει το ερλι μπερντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Γενικότερα ξέρουμε με τι συχνότητα ή κάθε πότε βγαίνει early bird; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα