Phoenix7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 5/10/2023 στις 4:29 ΜΜ, axxon είπε Δοκίμασε με VPN.lat μέσω Android συσκευής. Επιβεβαιώνω με τον τρόπο αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
water97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Επιβεβαιώνω με τον τρόπο αυτό Και εμένα το πήρε έτσι. 600 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εχω ενα θεμα όταν μπαινω στην εφαρμογη απο το σπιτι μου με βγαζει εκτος, μη αφηνοντας με να δω, ενω εχω συνδρομη. Οταν βαζω δεδομενα στο κινητο με αφηνει. Γνωριζει κανεις το λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Mε κωδικό VP15 από τουρκικό σήμερα στις 510 λίρες με revolut 17,32 € Για 90 δεν αξίζει σίγουρα γιατί σε σχέση με nba πολύ ψόφιες οι ομάδες...στα 17€ super deal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μου ειπε φιλος που έχει και αυτος euroleague tv οτι υπάρχει δυνατότητα να βλεπεις πχ 4 αγωνες μαζι (σε παραθυρα), ισχύει; απο την εφαρμογή της euroleague σε android tv πάντως δεν βλεπω κατι ανάλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, Maktheo είπε Μου ειπε φιλος που έχει και αυτος euroleague tv οτι υπάρχει δυνατότητα να βλεπεις πχ 4 αγωνες μαζι (σε παραθυρα), ισχύει; απο την εφαρμογή της euroleague σε android tv πάντως δεν βλεπω κατι ανάλογο Σε pc γίνεται κανονικά. Το κάνω πολλές φορές. Στην εφαρμογή δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Maktheo είπε Μου ειπε φιλος που έχει και αυτος euroleague tv οτι υπάρχει δυνατότητα να βλεπεις πχ 4 αγωνες μαζι (σε παραθυρα), ισχύει; απο την εφαρμογή της euroleague σε android tv πάντως δεν βλεπω κατι ανάλογο Με το multiview γίνεται ,στο βγάζει και η εφαρμογή και από browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonpro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Βάλτε windscribe και Τουρκία και θα πληρώσετε κοντα 20 ευρω, δεν χρησιμοποίησα καμια εξτρα έκπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/10/2023 στις 2:02 ΜΜ, Justelene235 είπε Εχω ενα θεμα όταν μπαινω στην εφαρμογη απο το σπιτι μου με βγαζει εκτος, μη αφηνοντας με να δω, ενω εχω συνδρομη. Οταν βαζω δεδομενα στο κινητο με αφηνει. Γνωριζει κανεις το λογο? Καλημέρα,επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει και φίλος,μήπως έχεις καταφέρει να το λύσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, gatoulis είπε Με το multiview γίνεται ,στο βγάζει και η εφαρμογή και από browser. Στην εφαρμογή δεν βλεπω κατι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, opcast είπε Καλημέρα,επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει και φίλος,μήπως έχεις καταφέρει να το λύσεις; Σε εμενα το εκανε μονο μια φορα, οταν ανοιξα την εφαρμογη ενω ειχα ξεχασει το vpn ανοιχτο. Με ειχε αποσυνδεσει και δεν ξαναεμπαινε ενω εβαζα τα σωστα στοιχεια. Εκλεισα την εφαρμογη, εκλεισα το vpn, ανοιξα ξανα την εφαρμογη και εκανα login κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 On 17/10/2023 at 14:02, Justelene235 said: Εχω ενα θεμα όταν μπαινω στην εφαρμογη απο το σπιτι μου με βγαζει εκτος, μη αφηνοντας με να δω, ενω εχω συνδρομη. Οταν βαζω δεδομενα στο κινητο με αφηνει. Γνωριζει κανεις το λογο? Το παθαίνω στη δουλειά και όταν ανοίγω 4g ή συνδέομαι με vpn στο δίκτυο του σπιτιού, μπαίνει. Στο σπίτι το έπαθα μόνο μια φορά και έκανα reboot το ρουτερ και έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alxnt είπε Το παθαίνω στη δουλειά και όταν ανοίγω 4g ή συνδέομαι με vpn στο δίκτυο του σπιτιού, μπαίνει. Στο σπίτι το έπαθα μόνο μια φορά και έκανα reboot το ρουτερ και έστρωσε. οκ, ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 με windscribe απο PC δούλεψε κανονικα η συνδρομη απο Τουρκία.Με κινητό (android & iOS) δεν δούλευε με τίποτα.Αγορά στις 599 Τούρκικες λίρες το ετήσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 επιβεβαιώνω, μέσω κινητού με vpn.lat και voucher PV15 με Revolut στα 17,50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα