Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα απενεργοποιήσει πέρσι την αυτόματη ανανέωση. Έληγε σήμερα και μπήκα και την έκανα reactivation χωρίς VPN. Παρόλο που έγραφε τη τιμή στα 90€ τράβηξε 280 TRY που ήταν η περσινή. 

IMG_6736.jpeg

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, bill_viper said:

Είχα απενεργοποιήσει πέρσι την αυτόματη ανανέωση. Έληγε σήμερα και μπήκα και την έκανα reactivation χωρίς VPN. Παρόλο που έγραφε τη τιμή στα 90€ τράβηξε 280 TRY που ήταν η περσινή

Ακριβώς ίδια περίπτωση και εγώ. Έκανα reactivation (αφού καταχώρισα τον κωδικό ELBIRD στο σχετικό πεδίο) και αναμένω χρέωση στις 30/9. Ελπίζω σε TRY. 😁

Καλού-κακού έβαλα spending limit 12€ στην κάρτα μου. Ίδωμεν. Ευχαριστώ για το feedback.

Υ.Γ.: Ο κωδικός ELBIRD λήγει στις 27/9.

Επεξ/σία από dim_plo

Για όσους δεν είχαν καταφέρει να κάνουν συνδρομή με χρήση vpn τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρω πως σήμερα τα κατάφερα με χρήση vpn lat από το android κινητό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το είχα ξαναδοκιμάσει προχθές και δεν είχε πετύχει , μαζί με κάποια άλλα vpn (σίγουρα το free windscribe και άλλα που δε θυμάμαι). Είχα ήδη λογαριασμό και παλαιότερη συνδρομή που όμως είχε λήξει, και χρησιμοποίησα ξανά τον ίδιο.

vpn lat -> τυχαίος σερβερ τουρκίας -> ανώνυμη περιήγηση στον chrome.

600 λίρες η σεζόν, μαζί με τον κωδικό που πέρασε κανονικά, 480 ή γύρω στα 16,80 ευρω το σύνολο.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα συνδρομή 2 χρονιές σερί σε Τούρκικες λίρες. Έληγε σήμερα και πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση (που την είχα βγάλει παλαιότερα) χωρίς να μπω με VPN.

Στη Revolut χρέωσε 7,80€ περίπου (224 λίρες δηλαδή) αντί για 480 που περίμενα.

Επεξ/σία από Despotas

1 ώρα πριν, Despotas είπε

Είχα συνδρομή 2 χρονιές σερί σε Τούρκικες λίρες. Έληγε σήμερα και πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση (που την είχα βγάλει παλαιότερα) χωρίς να μπω με VPN.

Στη Revolut χρέωσε 7,80€ περίπου (224 λίρες δηλαδή) αντί για 480 που περίμενα.

Πώς κατάφερες και έκανες επανενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης; Δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή :-(

Απορία για όσους έχουν συνδρομές Τουρκίας, Ινδίας κλπ

Για ποιο λόγο κάνετε cancel την συνδρομή και δεν την αφήνετε ενεργή, ώστε την επόμενη χρονιά να σας την ανανεώσει με τις αντίστοιχες χαμηλές τιμές;

1 ώρα πριν, nk9 είπε

Για ποιο λόγο κάνετε cancel την συνδρομή και δεν την αφήνετε ενεργή, ώστε την επόμενη χρονιά να σας την ανανεώσει με τις αντίστοιχες χαμηλές τιμές;

Γιατί πάντα κυνηγάμε τις προσφορές και προσπαθούμε να γλιτώσουμε όσα περισσότερα γίνεται!
Αλλιώς δε θα ψαχνόμασταν ινσομνια και θα πληρώναμε 80άρια! 😉

• Like 2

34 λεπτά πριν, greatony είπε

Γιατί πάντα κυνηγάμε τις προσφορές και προσπαθούμε να γλιτώσουμε όσα περισσότερα γίνεται!
Αλλιώς δε θα ψαχνόμασταν ινσομνια και θα πληρώναμε 80άρια! 😉

Μαζί σου.

Αλλά.ποσο φθηνότερα μπορεί να πάρει κάποιος την συνδρομή του Euroleague tv από ότι με τιμές Τουρκίας και 20% έκπτωση.

Θέλω να καταλήξω πως είναι άδικος κόπος, που μάλιστα στοίχισε σε κάποιους και τελικά την πλήρωσαν διπλή σε τιμή.

10 λεπτά πριν, nk9 είπε

Μαζί σου.

Αλλά.ποσο φθηνότερα μπορεί να πάρει κάποιος την συνδρομή του Euroleague tv από ότι με τιμές Τουρκίας και 20% έκπτωση.

Θέλω να καταλήξω πως είναι άδικος κόπος, που μάλιστα στοίχισε σε κάποιους και τελικά την πλήρωσαν διπλή σε τιμή.

Αν αφήσουμε την ανανέωση χρεώνει την ετήσια τιμή χωρίς έκπτωση 20%.
Για 4€ έτσι όπως το έκαναν φέτος δεν αξίζει τον κόπο όπως λες.
Μέχρι πέρσι πάντως που έμπαινες αέρα, εγώ προσωπικά είχα ένα δεύτερο account και τα ενεργοποιούσα εν'αλλάξ χρονιά παρά χρονιά για να κερδίζω το μάξιμουμ.
Όπως το δει κανείς.

• Like 2

3 ώρες πριν, nk9 είπε

Προσωπικα δεν ηξερα οτι θα ανανεωσει στην τουρικη τιμη. Το ειχα ακυρωσει γιατι πιστευα οτι θα ανανεωσει στα 90€ και δεν ειμαι διατεθειμενος να τα δωσω.

Φετος το ειδα πρωτη φορα να αναγραφεται οτι ανανεωνει στην παλια τουρκικη τιμη.

• Like 1

Και εγώ το αφήσα να ανανεώσει εχόντας περάσει τον κώδικο για το 20% . Τελικά μου κράτησε 600 λίρες. 20.89 . Είναι random μου φαινεται τι κρατάει. Αλλά για ενα χρόνο eurloleague μια χαρα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...