Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

επειδη το εκανε φιλος χθες:

μπηκε στον περσινό λογαριασμο χωρίς vpn χωρις τιποτα, εκανε reactivation και παρολο που οι τιμες φαινοταν σε ευρω (89 ευρω) εγινε η ανανεωση με 7,92 ευρω(πληρωμη με revolut).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο έκανε και εγώ αλλά πήγα να με χρεώσει κανονικά σε ευρω

45 λεπτά πριν, opcast είπε

Καλησπερα,

επειδη το εκανε φιλος χθες:

μπηκε στον περσινό λογαριασμο χωρίς vpn χωρις τιποτα, εκανε reactivation και παρολο που οι τιμες φαινοταν σε ευρω (89 ευρω) εγινε η ανανεωση με 7,92 ευρω(πληρωμη με revolut).

Το ίδιο έκανα και εγώ αλλα πήγε να με χρεώσει σε ευρω

παιδιακρατησα ενεργη την περυσινή συνδρομή που έληγε 16/09 περασα τον κωδικο αποτελεσμα 7 ευρώ

με εφαρμογη turkey vpn στο playstore τα εκανα ολα

41 λεπτά πριν, opcast είπε

Περίεργο.επειδη αρκετοί πλέον με την περσινή συνδρομή χρεώνονται με λίρες τουρκιας

Έπρεπε να αναφέρω ότι εμένα έληξε αλλά είχα βγάλει την αυτόματη ανανέωση από πέρσι 

Λοιπόν μπήκα αυτή στην στιγμή με VPN.lat και συγκεκριμένα στον σέρβερ Τουρκίας tr2-udp.vpn.lat και με άφησε το πάρω με 600 λίρες Τουρκίας - τον κωδικό ELBIRD σύνολο 480 λίρες δηλαδή χρέωση στην Revo 16,70 ευρώ. Χρησιμοποίησα Firefox σε Android με ανώνυμη περιήγηση.

Όποιος είναι τυχερός ας προσπαθησει τώρα.

• Like 3

Μόλις ανανέωσα και εγώ τη συνδρομή χρησιμοποιώντας το Turkey VPN (από το play store).

Πλήρωσα 16,78€ (480 λίρες Τουρκίας με το κουπόνι) συν 1,67€ μου κράτησε η Εθνική Τράπεζα προφανως για την μετατροπή του συναλλάγματος.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, naxioths1979 είπε

παιδιακρατησα ενεργη την περυσινή συνδρομή που έληγε 16/09 περασα τον κωδικο αποτελεσμα 7 ευρώ

με εφαρμογη turkey vpn στο playstore τα εκανα ολα

Όταν έχετε ενεργή παλαιότερη συνδρομη δεν χρειάζεται το vpn.

Μπαίνετε κανονικά, περνάτε τον κωδικό και σας χρεώνει στο ίδιο νόμισμα με την περσινή συνδρομή.

Η διαφορά στις τιμές οφείλεται στο χρονικό διάστημα που κάνατε την ανανέωση.

Η συνδρομή ήταν 300 λίρες και οταν έβαζες τον κωδικο γινόταν 240. Είχαν ανακοινώσει διπλασιασμο του κόστους από 22/09 (άρα 600 ή 480 με την έκπτωση), αλλά τελικά η αύξηση έγινε κάποιες μέρες νωρίτερα (μάλλον από 17/09).

Επεξ/σία από nk9

4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Έπρεπε να αναφέρω ότι εμένα έληξε αλλά είχα βγάλει την αυτόματη ανανέωση από πέρσι 

Ε αυτο ειναι αλλο case ρε man. Δεν πηγε να κανει ανανεωση αλλα πηγες φτου και απο την αρχη και χωρις vpn σε επιασε στην ουσια για νεο χρηστη και σε χρεωνε Ελλλαδα.

2 ώρες πριν, nk9 είπε

Όταν έχετε ενεργή παλαιότερη συνδρομη δεν χρειάζεται το vpn.

Μπαίνετε κανονικά, περνάτε τον κωδικό και σας χρεώνει στο ίδιο νόμισμα με την περσινή συνδρομή.

Η διαφορά στις τιμές οφείλεται στο χρονικό διάστημα που κάνατε την ανανέωση.

Η συνδρομή ήταν 300 λίρες και οταν έβαζες τον κωδικο γινόταν 240. Είχαν ανακοινώσει διπλασιασμο του κόστους από 22/09 (άρα 600 ή 480 με την έκπτωση), αλλά τελικά η αύξηση έγινε κάποιες μέρες νωρίτερα (μάλλον από 17/09).

280 λίρες ηταν και πηγε 224. Ωστοσο οπως ξαναεγραψα ειχαν κανει αυξηση και το ειχαν παει 365 απο περισυ αλλα δεν κρατησε αυτη την τιμη. Θα δειξει οσους πανε να ανενωσουν μετα τις 22/9 ποσο θα εχει.

10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Λοιπόν μπήκα αυτή στην στιγμή με VPN.lat και συγκεκριμένα στον σέρβερ Τουρκίας tr2-udp.vpn.lat και με άφησε το πάρω με 600 λίρες Τουρκίας - τον κωδικό ELBIRD σύνολο 480 λίρες δηλαδή χρέωση στην Revo 16,70 ευρώ. Χρησιμοποίησα Firefox σε Android με ανώνυμη περιήγηση.

Όποιος είναι τυχερός ας προσπαθησει τώρα.

τελικα το εκανα κ εγω σημερα με τις οδηγίες που εδωσες...16,60 για μια σεζον...μια χαρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...