opcast Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα, επειδη το εκανε φιλος χθες: μπηκε στον περσινό λογαριασμο χωρίς vpn χωρις τιποτα, εκανε reactivation και παρολο που οι τιμες φαινοταν σε ευρω (89 ευρω) εγινε η ανανεωση με 7,92 ευρω(πληρωμη με revolut). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savealekos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μπήκα και εγώ μεσω urbanvpn extension απο firefox, και με τον κωδικο ELBIRD αγόρασα νεα συνδρομη με 480λίρες (~ 16,86€) με ρεβολουτ. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Το ίδιο έκανε και εγώ αλλά πήγα να με χρεώσει κανονικά σε ευρω 45 λεπτά πριν, opcast είπε Καλησπερα, επειδη το εκανε φιλος χθες: μπηκε στον περσινό λογαριασμο χωρίς vpn χωρις τιποτα, εκανε reactivation και παρολο που οι τιμες φαινοταν σε ευρω (89 ευρω) εγινε η ανανεωση με 7,92 ευρω(πληρωμη με revolut). Το ίδιο έκανα και εγώ αλλα πήγε να με χρεώσει σε ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 σου ηρθε ειδοποιηση για χρεωση στην καρτα και ηταν σε ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naxioths1979 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 παιδιακρατησα ενεργη την περυσινή συνδρομή που έληγε 16/09 περασα τον κωδικο αποτελεσμα 7 ευρώ με εφαρμογη turkey vpn στο playstore τα εκανα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, opcast είπε σου ηρθε ειδοποιηση για χρεωση στην καρτα και ηταν σε ευρώ; Ναι στην revo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Περίεργο.επειδη αρκετοί πλέον με την περσινή συνδρομή χρεώνονται με λίρες τουρκιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, opcast είπε Περίεργο.επειδη αρκετοί πλέον με την περσινή συνδρομή χρεώνονται με λίρες τουρκιας Έπρεπε να αναφέρω ότι εμένα έληξε αλλά είχα βγάλει την αυτόματη ανανέωση από πέρσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Ίσως αυτό να φταίει τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν μπήκα αυτή στην στιγμή με VPN.lat και συγκεκριμένα στον σέρβερ Τουρκίας tr2-udp.vpn.lat και με άφησε το πάρω με 600 λίρες Τουρκίας - τον κωδικό ELBIRD σύνολο 480 λίρες δηλαδή χρέωση στην Revo 16,70 ευρώ. Χρησιμοποίησα Firefox σε Android με ανώνυμη περιήγηση. Όποιος είναι τυχερός ας προσπαθησει τώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα εγώ έκανα ανανέωση 27 Αυγούστου και μου πήρε 300 λίρες Τουρκίας περίπου 10 ευρώ. Πολλές διαφορετικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις ανανέωσα και εγώ τη συνδρομή χρησιμοποιώντας το Turkey VPN (από το play store). Πλήρωσα 16,78€ (480 λίρες Τουρκίας με το κουπόνι) συν 1,67€ μου κράτησε η Εθνική Τράπεζα προφανως για την μετατροπή του συναλλάγματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, naxioths1979 είπε παιδιακρατησα ενεργη την περυσινή συνδρομή που έληγε 16/09 περασα τον κωδικο αποτελεσμα 7 ευρώ με εφαρμογη turkey vpn στο playstore τα εκανα ολα Όταν έχετε ενεργή παλαιότερη συνδρομη δεν χρειάζεται το vpn. Μπαίνετε κανονικά, περνάτε τον κωδικό και σας χρεώνει στο ίδιο νόμισμα με την περσινή συνδρομή. Η διαφορά στις τιμές οφείλεται στο χρονικό διάστημα που κάνατε την ανανέωση. Η συνδρομή ήταν 300 λίρες και οταν έβαζες τον κωδικο γινόταν 240. Είχαν ανακοινώσει διπλασιασμο του κόστους από 22/09 (άρα 600 ή 480 με την έκπτωση), αλλά τελικά η αύξηση έγινε κάποιες μέρες νωρίτερα (μάλλον από 17/09). Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από nk9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Έπρεπε να αναφέρω ότι εμένα έληξε αλλά είχα βγάλει την αυτόματη ανανέωση από πέρσι Ε αυτο ειναι αλλο case ρε man. Δεν πηγε να κανει ανανεωση αλλα πηγες φτου και απο την αρχη και χωρις vpn σε επιασε στην ουσια για νεο χρηστη και σε χρεωνε Ελλλαδα. 2 ώρες πριν, nk9 είπε Όταν έχετε ενεργή παλαιότερη συνδρομη δεν χρειάζεται το vpn. Μπαίνετε κανονικά, περνάτε τον κωδικό και σας χρεώνει στο ίδιο νόμισμα με την περσινή συνδρομή. Η διαφορά στις τιμές οφείλεται στο χρονικό διάστημα που κάνατε την ανανέωση. Η συνδρομή ήταν 300 λίρες και οταν έβαζες τον κωδικο γινόταν 240. Είχαν ανακοινώσει διπλασιασμο του κόστους από 22/09 (άρα 600 ή 480 με την έκπτωση), αλλά τελικά η αύξηση έγινε κάποιες μέρες νωρίτερα (μάλλον από 17/09). 280 λίρες ηταν και πηγε 224. Ωστοσο οπως ξαναεγραψα ειχαν κανει αυξηση και το ειχαν παει 365 απο περισυ αλλα δεν κρατησε αυτη την τιμη. Θα δειξει οσους πανε να ανενωσουν μετα τις 22/9 ποσο θα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lancias1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Λοιπόν μπήκα αυτή στην στιγμή με VPN.lat και συγκεκριμένα στον σέρβερ Τουρκίας tr2-udp.vpn.lat και με άφησε το πάρω με 600 λίρες Τουρκίας - τον κωδικό ELBIRD σύνολο 480 λίρες δηλαδή χρέωση στην Revo 16,70 ευρώ. Χρησιμοποίησα Firefox σε Android με ανώνυμη περιήγηση. Όποιος είναι τυχερός ας προσπαθησει τώρα. τελικα το εκανα κ εγω σημερα με τις οδηγίες που εδωσες...16,60 για μια σεζον...μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα