archi Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) έστειλα mail στο support της Euroleague κ τους ρωτησα σε τι τιμη θα ανανεωθει το ετησιο πακετο μου,τους ειπα οτι περυσι εδωσα 300 λιρες,ελαβα mail που λεει 1050 λιρες κ αμα παω να ανανεωσω τωρα μου γραφει 600 λιρες,ποιο απο τα 3 δλδ ισχυει?μου απαντησαν οτι η ανανεωση μου θα ειναι 375 λιρες(περυσι ειχα βαλει εκπτωτικο κωδικο κ ειχα εκπτωση 75 λιρες) κ οτι τα 1050 ειναι για νεους subscribers. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από archi 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου On 09/08/2024 at 00:14, nk9 said: Διαλέγεις: 1) Νέα συνδρομή σήμερα με 600 λίρες (16,5€) 2) Νέα συνδρομή μέχρι και 08/09, ποντάροντας ότι θα δώσει το 20% νωρίς, ώστε να πληρώσεις 480 λίρες (13,10€) 3) Αφήνεις την περσινή συνδρομή και πονταρεις στο 20% που είπαμε, άρα είσαι στις 840 λίρες (23,15€) 4) Δεν ασχολείσαι καθόλου, διοτι θεωρείς πως ακόμα και με την αύξηση είναι χαμηλή η τιμή και πληρώνεις 1050 λίρες (28,67€) Η νεα συνδρομή θέλει καινουριο ακαουντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 9 ώρες πριν, archi είπε έστειλα mail στο support της Euroleague κ τους ρωτησα σε τι τιμη θα ανανεωθει το ετησιο πακετο μου,τους ειπα οτι περυσι εδωσα 300 λιρες,ελαβα mail που λεει 1050 λιρες κ αμα παω να ανανεωσω τωρα μου γραφει 600 λιρες,ποιο απο τα 3 δλδ ισχυει?μου απαντησαν οτι η ανανεωση μου θα ειναι 375 λιρες(περυσι ειχα βαλει εκπτωτικο κωδικο κ ειχα εκπτωση 75 λιρες) κ οτι τα 1050 ειναι για νεους subscribers. Ευχάριστα νέα για όσους είναι ήδη συνδρομητές με χαμηλή ετήσια συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οπότε εμάς που η περυσινή μας συνδρομή λήγει μετά την ημερομηνία αύξησης της τιμής απλά αφήνουμε να κάνει την ανανέωση; 480 έδωσα πέρυσι 12/9/23. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από Sherlock_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Η νεα συνδρομή θέλει καινουριο ακαουντ; Δεν το γνωρίζω. Υποθέτω πως μπορείς και με παλιό account, που όμως είναι ανενεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Παιδιά καλημέρα , Επειδή μπερδεύτικα λίγο για εμένα σύμφωνα με το παρακάτω που η συνδρομή μου λήγει στις 2/9 Τι είναι προτιμότερο να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ευχάριστα νέα για όσους είναι ήδη συνδρομητές με χαμηλή ετήσια συνδρομή Η απάντηση τους είναι αυτή: Thank you for contacting EuroLeague TV Support. Your subscription will renew at the original license price from the time of purchase, which is ₺375.00. The new price applies to new subscribers. Please let us know if you have any questions. Best regards, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Μου ήρθε email για αύξηση 1050 λίρες αλλά στις 26 Αυγούστου δίχνει ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση με 300 λιρες Οποτε το αφήνω έτσι κ βλέπω τι θα χρεώσει στις 26 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, alan boy είπε Μου ήρθε email για αύξηση 1050 λίρες αλλά στις 26 Αυγούστου δίχνει ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση με 300 λιρες Οποτε το αφήνω έτσι κ βλέπω τι θα χρεώσει στις 26 Αυγούστου Μακαρι να είναι έτσι, αλλά προσωπικά δεν νομιζω ότι θα ισχύσει αυτό... Λογικά θα χρεωθεί κανονικά η νεα τιμή σε όλους. Και για να μην μπερδευεστε, η τιμή που δείχνει είναι αυτή που ίσχυε την πρώτη χρονιά της συνδρομής σας. ΥΓ: Άραγε, εάν κανεί κάποιος cancel την αυτόματη ανανέωση και ενεργοποιήσει μετά την ετήσια συνδρομή, αυτή θα ξεκινήσει άμεσα και άρα θα πληρώσει τις 600 λίρες;... Επεξ/σία 12 Αυγούστου από nk9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Εγω εχω την εξης απλη απορία Εφοαον δεν εχουν σκοπό να χρεωσουν την νεα τιμη σε παλιούς συνδρομητές όπως λενε στην απαντηση τους στον φιλο παραπάνω και οτι οι 1050 λιρες θα ισχύσουν μόνο σε νεες εγγραφες τότε γιατι στέλνουν mail ειδοποίησης σε ολους μας (αφου αφορα μονο νεους;) Εγω νομιζω οτι θα την φαμε ολοι κανονικα (οσοι ειμαστε για ανανέωση μετα την ισχύ της νεας τιμης) Εγω μάλλον θα κανω νεα εγγραφή για να προλαβω την τιμή στις 600 λιρες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, Maktheo είπε Εγω εχω την εξης απλη απορία Εφοαον δεν εχουν σκοπό να χρεωσουν την νεα τιμη σε παλιούς συνδρομητές όπως λενε στην απαντηση τους στον φιλο παραπάνω και οτι οι 1050 λιρες θα ισχύσουν μόνο σε νεες εγγραφες τότε γιατι στέλνουν mail ειδοποίησης σε ολους μας (αφου αφορα μονο νεους;) Εγω νομιζω οτι θα την φαμε ολοι κανονικα (οσοι ειμαστε για ανανέωση μετα την ισχύ της νεας τιμης) Εγω μάλλον θα κανω νεα εγγραφή για να προλαβω την τιμή στις 600 λιρες επειδή ειναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα έτσι όπως το έκαναν γιαυτο τους έστειλα mail,ξεκαθαρα μου λένε ποσό θα πληρώσω,αρα αν γίνει κάποια άλλη χρέωση έχω την συνομιλία μαζί τους για να το διορθώσουν.αν θέλει κάποιος άλλος ας δοκιμάσει να στείλει στο support να δουμε αν θα του πουν τα ιδια με εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 11 ώρες πριν, Maktheo είπε Εγω εχω την εξης απλη απορία Εφοαον δεν εχουν σκοπό να χρεωσουν την νεα τιμη σε παλιούς συνδρομητές όπως λενε στην απαντηση τους στον φιλο παραπάνω και οτι οι 1050 λιρες θα ισχύσουν μόνο σε νεες εγγραφες τότε γιατι στέλνουν mail ειδοποίησης σε ολους μας (αφου αφορα μονο νεους;) Εγω νομιζω οτι θα την φαμε ολοι κανονικα (οσοι ειμαστε για ανανέωση μετα την ισχύ της νεας τιμης) Εγω μάλλον θα κανω νεα εγγραφή για να προλαβω την τιμή στις 600 λιρες Εγώ είμαι παλιός συνδρομητής και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει email για αύξηση συνδρομής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Παιδια, μιλαμε για 300 τουρκικες λιρες, περιπου 8 ευρω, με πιθανοτητα ανανεωσης 420 τουρκικες λιρες, περιπου 12 ευρω, με πιθανοτητα ανανεωσης 600 τουρκικες λιρες, περιπου 16 ευρω, με νεο λογαριασμο αμεσα για συνδρομη ΕΤΗΣΙΑ!! Γιατι να μην παρει καποιος τωρα που μπορει σιγουρα την 600αρα (16ευρω) και να περιμενει να δει σε τι τιμη θα ανανεωθει μετα απο 1 μηνα κλπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 16 ώρες πριν, alan boy είπε Μου ήρθε email για αύξηση 1050 λίρες αλλά στις 26 Αυγούστου δίχνει ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση με 300 λιρες Οποτε το αφήνω έτσι κ βλέπω τι θα χρεώσει στις 26 Αυγούστου που φαίνεται ότι η αυτόματη ανανέωση θα σου είναι στις 300 λίρες.? εννόεις μήπως στο screenshot που έχω ανεβάσει λίγο πιο πάνω.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Παντως οσοι εχουμε cosmote tv και με τον διαμοιρασμο που θα γινει δε συμφερει πλεον και η Euroleague... Ειχα 2 συνδρομες Euroleague TV για εμενα και τον φοιτητη γιο μου... Τωρα και οι δυο cosmote tv + nova με + 36€.... Αν καποιος βεβαια θελει να βλεπει βεβαια τα παιχνιδια αργοτερα (να δουμε το Replay TV) και με πιο αντικειμενικη περιγραφη ...παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα