runner69 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, madboy είπε Εχουμε 1 μηνα ακόμα μέχρι να γίνει η αυξηση. Αν μέχρι τότε έχει εμφανισθεί ο κωδικός τότε τον χρησιμοποιούμε και λογικά θα ισχύει και στις 600 λίρες. Το θέμα είναι να κάνεις την διαδικασία μέχρι τις 08 Σεπτεμβρίου. Αυτο ακριβως , να ειμαστε ενημεροι μηπως εμφανιστει κωδικος έως τις 8/Σεπτ . Κραταω μικρο καλαθι γιατι συνηθως εμφανιζεται αργοτερα. Αν δεν εμφανιστει , ανανεωνουμε με την τρεχουσα τιμη 600 λίρες αντι για 1050. ΥΓ. απορω πως θα την πληρωνουν οι γειτονες 24 λεπτά πριν, perpetas είπε Μου πέρασε τη main κάρτα. Τη single use μου την απέρριψε ναι κανει επιβεβαιωση πριν την κανονικη χρεωση συνεπως η single δεν θα μπορεσει να δουλεψει γιατι με την επιβεβαιωση θα αλλαξει αριθμο. Offtopic καλο θα ηταν να υλοποιουσε η revolut επιλογη να μην αλλαζει η single για χρεωσεις 0 ή 0,01€. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 55 λεπτά πριν, perpetas είπε Μου πέρασε τη main κάρτα. Τη single use μου την απέρριψε Thanks για το Feedback, αν και έχω την εντύπωση πως μου έχει κάνει το ίδιο και με τη βασική. Θα το δοκιμάσω βέβαια ξανά και ας ελπίσω να είμαι τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Με βασικη revolut πληρωσα και γω κανονικα και windscribe vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 3 ώρες πριν, madboy είπε Εχουμε 1 μηνα ακόμα μέχρι να γίνει η αυξηση. Αν μέχρι τότε έχει εμφανισθεί ο κωδικός τότε τον χρησιμοποιούμε και λογικά θα ισχύει και στις 600 λίρες. Το θέμα είναι να κάνεις την διαδικασία μέχρι τις 08 Σεπτεμβρίου. Προσοχή μόνο με αυτό γιατί αν θυμάμαι καλά πέρσι η αύξηση εφαρμόστηκε πιο νωρίς από την ημερομηνία που είχαν δώσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 ώρες πριν, perpetas είπε Με Τουρκία Ναι, με νέο λογαριασμό Δε νομίζω η έκπτωση να παίξει από τις 600 λίρες αλλά μάλλον από τις 1000. Γιατί έκανες νέο λογαριασμό;;; Πρέπει να κάνω κ εγώ ..; Περισυ είχα κάνει κ εβλεπα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Τελικά έκανα και εγώ νέο email και βγήκε 599, είναι ήδη -4,40€ σε σχέση με την περσινή ίδια τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μου λέει ότι η συνδρομή λήγει το Σεπτέμβρη και θα ανανεωθεί στην ίδια τιμή με πέρσι, άρα δε χρειάζεται να κάνω κάτι σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Weiss είπε Μου λέει ότι η συνδρομή λήγει το Σεπτέμβρη και θα ανανεωθεί στην ίδια τιμή με πέρσι, άρα δε χρειάζεται να κάνω κάτι σωστά? εμένα στο site έλεγε το ίδιο 599, αλλά πως μπορει να ανανεωθεί 5/10 που λήγει,στο email ωστόσο έγραφε πως θα έδινα 1050.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, mitch.dask είπε εμένα στο site έλεγε το ίδιο 599, αλλά πως μπορει να ανανεωθεί 5/10 που λήγει,στο email ωστόσο έγραφε πως θα έδινα 1050.😂 Δεν μου έχει έρθει κάποιο email ακόμα για αύξηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου έχει ψάξει κάποιος αν της τουρκιας είναι η πιο φτηνή συνδρομη η' παίζει κ κάποια άλλη χώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 10 minutes ago, archi said: έχει ψάξει κάποιος αν της τουρκιας είναι η πιο φτηνή συνδρομη η' παίζει κ κάποια άλλη χώρα? 16 euro βγαινει για ολο το χρονο. δεν το λες και καμια απαγορευτικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου πολύ φτηνά είναι όχι απλά απαγορευτικά αλλά δεν το λέω τόσο για τα χρήματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis777 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εμενα μου εχει επιλογη για reactivate στις 300 τουρκικες λιρες, οσα πληρωσα δλδ περυσι, και δεν μου εχει ερθει καποιο email. Αρα τοσο θα με χρεωσει λογικα? Επεξ/σία 7 Αυγούστου από dionisis777 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirparis Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 22 ώρες πριν, actorgr είπε Με παλιό μαιλ και VPN.lat στο κινητό μου εβγαλε την τιμή 599. 99 λίρες. Γύρω στα 17 € Ε αυτό τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Παλιο mail Που ειχα τις σεζον 2020 και 2021 και με χρεωσε 16,82€. Μια χαρα και φετος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα