Προς το περιεχόμενο

Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

angelk1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σημειώσω πως δεν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.. ισχύει ημερολογιακά για 1 χρονο. Τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε, το αγόρασα πέρυσι 15 Νοεμβρίου και έβλεπα κανονικά και τη φετινή σεζόν μέχρι 15 Νοεμβρίου

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Να σημειώσω πως δεν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.. ισχύει ημερολογιακά για 1 χρονο. Τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε, το αγόρασα πέρυσι 15 Νοεμβρίου και έβλεπα κανονικά και τη φετινή σεζόν μέχρι 15 Νοεμβρίου

Και εγώ βλέπω ακόμα από 10 Δεκεμβρίου πέρυσι. Σε λίγες μέρες ανανεώνω μέσω ερντογαν (όπως και πέρυσι 😂😂

Μέσω ενός προγραμμάτος VPN επιλέγεις Τουρκία και το site νομίζει ότι μπαίνεις από τουρκική IP.

1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε

Για δώστε πληροφορίες βρε παιδιά και σε εμάς, πως το κάνετε αυτό μέσω Τουρκίας που λέτε.

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Για δώστε πληροφορίες βρε παιδιά και σε εμάς, πως το κάνετε αυτό μέσω Τουρκίας που λέτε.

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Δες εδώ, σε μένα έτσι δούλεψε πριν λίγο καιρό με Revolut:

4 λεπτά πριν, pepis είπε

Γίνεται να βάλουμε την εφαρμογή σε Android TV; Με τον νέο τρόπο από smartphone να στείλουμε την εφαρμογή, το έχει κάνει κάποιος; 

Δε ξέρω για Android TV, πάντως σε Android box με sideload δε δούλεψε ποτέ η εφαρμογή οπότε βλέπω μια χαρά μέσω browser.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1

Καλησπέρα σε όλους, ολα οκ με την αγορά μέσω VPN + revolut. Μένει να δοκιμαστεί το streaming.

Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται όταν λήξει το έτος; Κάνει αυτόματη ανανέωση; Μη μας χρεώσει κανονικά σε 1 χρόνο.

3 ώρες πριν, Missionary είπε

Μέσω ενός προγραμμάτος VPN επιλέγεις Τουρκία και το site νομίζει ότι μπαίνεις από τουρκική IP.

Και για την προβολη πρεπει να ειναι ενεργο το vpn ή μονο κατα την αγορα?

Εμένα που λήγει η περσινή συνδρομή σε λίγες μέρες μπορώ να ακυρώσω και να πάρω την προσφορά? 

Γνωρίζουμε αν θα κρατήσει όλο το μήνα ο κωδικός? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βάλει το Hola VPN App, έφτιαξα έναν λογαριασμό, μπαίνω με Τούρκικη ip αλλά μου βγάζει με δολάρια. Τι λάθος κάνω ρε παιδιά;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

insomnia.jpg

Επεξ/σία από Uberalles_gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...