angelk1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Έκπτωση ΕuroleagueTV 50% με την χρήση του κωδικού DEC50 . Με vpn μεσω Βουλγαρίας κόστος 16 ευρώ το Annual Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billathens! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Προτιμάμε Ερντογάν που το ρίχνει στα 9😂,revolut το ιδανικό,σε γειτονικό φορουμ δεν προχωρούσε με paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Να σημειώσω πως δεν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.. ισχύει ημερολογιακά για 1 χρονο. Τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε, το αγόρασα πέρυσι 15 Νοεμβρίου και έβλεπα κανονικά και τη φετινή σεζόν μέχρι 15 Νοεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, dimis_pj είπε Να σημειώσω πως δεν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.. ισχύει ημερολογιακά για 1 χρονο. Τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε, το αγόρασα πέρυσι 15 Νοεμβρίου και έβλεπα κανονικά και τη φετινή σεζόν μέχρι 15 Νοεμβρίου Και εγώ βλέπω ακόμα από 10 Δεκεμβρίου πέρυσι. Σε λίγες μέρες ανανεώνω μέσω ερντογαν (όπως και πέρυσι 😂😂) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Για δώστε πληροφορίες βρε παιδιά και σε εμάς, πως το κάνετε αυτό μέσω Τουρκίας που λέτε. Ευχαριστώ, Βασίλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέσω ενός προγραμμάτος VPN επιλέγεις Τουρκία και το site νομίζει ότι μπαίνεις από τουρκική IP. 1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε Για δώστε πληροφορίες βρε παιδιά και σε εμάς, πως το κάνετε αυτό μέσω Τουρκίας που λέτε. Ευχαριστώ, Βασίλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pepis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Γίνεται να βάλουμε την εφαρμογή σε Android TV; Με τον νέο τρόπο από smartphone να στείλουμε την εφαρμογή, το έχει κάνει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Για δώστε πληροφορίες βρε παιδιά και σε εμάς, πως το κάνετε αυτό μέσω Τουρκίας που λέτε. Ευχαριστώ, Βασίλης. Δες εδώ, σε μένα έτσι δούλεψε πριν λίγο καιρό με Revolut: 4 λεπτά πριν, pepis είπε Γίνεται να βάλουμε την εφαρμογή σε Android TV; Με τον νέο τρόπο από smartphone να στείλουμε την εφαρμογή, το έχει κάνει κάποιος; Δε ξέρω για Android TV, πάντως σε Android box με sideload δε δούλεψε ποτέ η εφαρμογή οπότε βλέπω μια χαρά μέσω browser. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giampoul Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, ολα οκ με την αγορά μέσω VPN + revolut. Μένει να δοκιμαστεί το streaming. Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται όταν λήξει το έτος; Κάνει αυτόματη ανανέωση; Μη μας χρεώσει κανονικά σε 1 χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ακριβώς, κάνει αυτόματη ανανέωση οπότε το ακυρώνεις λίγο πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Missionary είπε Μέσω ενός προγραμμάτος VPN επιλέγεις Τουρκία και το site νομίζει ότι μπαίνεις από τουρκική IP. Και για την προβολη πρεπει να ειναι ενεργο το vpn ή μονο κατα την αγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pepis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο Κατά την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, VasKag είπε Και για την προβολη πρεπει να ειναι ενεργο το vpn ή μονο κατα την αγορα? Μόνο για την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα που λήγει η περσινή συνδρομή σε λίγες μέρες μπορώ να ακυρώσω και να πάρω την προσφορά? Γνωρίζουμε αν θα κρατήσει όλο το μήνα ο κωδικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω βάλει το Hola VPN App, έφτιαξα έναν λογαριασμό, μπαίνω με Τούρκικη ip αλλά μου βγάζει με δολάρια. Τι λάθος κάνω ρε παιδιά; Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Uberalles_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα