APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Έχω αλλάξει από ολική σε μερική εξόφληση. Αυτόν τον μήνα αντί για 25 ευρώ ελάχιστη καταβολή ,έδωσα 400 ευρώ +. Όμως το συνολικό χρέος ήταν 1100. Θα χρεωθω εφόσον έχω δώσει το ελάχιστο απαιτούμενο 25 ευρώ έλεγε στον λογαριασμό, με τόκους ξέρει κάνει σας ; Ρωτάω γιατί βλέπω σαν να πέφτει το διαθέσιμο υπόλοιπο κάθε μέρα. Ευχαριστώ
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Θα χρεωθείς τόκους για (1100-400) ευρώ, επί το επιτόκιο που έχεις, δια 12. Π.χ. με 20% επιτόκιο (ενδεικτικά) και με τα 700 ευρώ που έχεις πλέον υπόλοιπο, θα χρεωθείς 700 * 20% / 12 = ~11,65 ευρώ τόκοι.
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Θα χρεωθείς τόκους για (1100-400) ευρώ, επί το επιτόκιο που έχεις, δια 12. Π.χ. με 20% επιτόκιο (ενδεικτικά) και με τα 700 ευρώ που έχεις πλέον υπόλοιπο, θα χρεωθείς 700 * 20% / 12 = ~11,65 ευρώ τόκοι. Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρεις τι τόκους παίζουν με Εθνική; Επίσης η τόκοι είναι ανά μήνα η ανά μέρα ;
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρεις τι τόκους παίζουν με Εθνική; Επίσης η τόκοι είναι ανά μήνα η ανά μέρα ; Τα γράφει όλα στη σύμβαση της κάρτας σου. Εγώ δε μπορώ να ξέρω τι σύμβαση έχεις. Οι τόκοι --γενικά- είναι ετήσιοι (π.χ. το 18,90% που μπορεί να δεις είναι ετήσιο) αλλά υπολογίζονται σε κάθε εκκαθάριση της κάρτας (κάθε μήνα). Οπότε (χοντροκομμένα) κάθε μήνα το υπόλοιπο που αφήνεις ανεξόφλητο, τοκίζεται με το ετήσιο επιτόκιο που έχεις, δια 12. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Haldol είπε Τα γράφει όλα στη σύμβαση της κάρτας σου. Εγώ δε μπορώ να ξέρω τι σύμβαση έχεις. Οι τόκοι --γενικά- είναι ετήσιοι (π.χ. το 18,90% που μπορεί να δεις είναι ετήσιο) αλλά υπολογίζονται σε κάθε εκκαθάριση της κάρτας (κάθε μήνα). Οπότε (χοντροκομμένα) κάθε μήνα το υπόλοιπο που αφήνεις ανεξόφλητο, τοκίζεται με το ετήσιο επιτόκιο που έχεις, δια 12. Σε ευχαριστώ. Θα το δω άμεσα. Νασε καλά για τον χρόνο σου.
soundou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Τελικό επιτόκιο * ποσό συναλλαγής * τις ημέρες που έχει μείνει ανεξόφλητη 365 1
panostza Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Το επιτόκιό σου φαίνεται στο statement. Στην 1η σελίδα κάτω από το Συνοπτική εικόνα του λογαριασμού σας. Επίσης αν και έχουν δίκιο οι από πάνω, για να είμαστε ακριβείς, εφόσον δεν πληρώσεις το σύνολο των αγορών σου, αυτές τοκίζονται από την ημέρα της αγοράς συνήθως (λεπτομέρειες στη σύμβασή σου αν αλλάζει για εσένα) και επίσης διαιρείς με το 360 για τις μέρες σχεδόν στο σύνολο των δανείων στην Ελλάδα (επίσης λεπτομέρειες στη σύμβαση που υπέγραψες αν αλλάζει για εσένα).
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, panostza είπε Το επιτόκιό σου φαίνεται στο statement. Στην 1η σελίδα κάτω από το Συνοπτική εικόνα του λογαριασμού σας. Επίσης αν και έχουν δίκιο οι από πάνω, για να είμαστε ακριβείς, εφόσον δεν πληρώσεις το σύνολο των αγορών σου, αυτές τοκίζονται από την ημέρα της αγοράς συνήθως (λεπτομέρειες στη σύμβασή σου αν αλλάζει για εσένα) και επίσης διαιρείς με το 360 για τις μέρες σχεδόν στο σύνολο των δανείων στην Ελλάδα (επίσης λεπτομέρειες στη σύμβαση που υπέγραψες αν αλλάζει για εσένα). Ευχαριστώ 14.63%> αυτό είναι ανά ημέρα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Ευχαριστώ 14.63%> αυτό είναι ανά ημέρα ; Ουτε τοκογλύφος δεν το βάζει ανα μέρα.Εκεί που το βρηκες δεν εγραφε ετήσιο δίπλα;
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε τοκογλύφος δεν το βάζει ανα μέρα.Εκεί που το βρηκες δεν εγραφε ετήσιο δίπλα;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Στην συμβαση το γράφει,και πάντα; είναι ετήσιο. Επεσε ή ανέβηκε απο πριν;Ετσι ενημερωτικά ρωτάω. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Ukforthemoment
panostza Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Έτσι το γράφει κάθε μήνα και όταν δεν αλλάζει. Εννοεί από πότε "μετράει" αυτή η εκτοκιστική περίοδος. Πάντως εννοείται ότι είναι ετήσιο το 14,63%. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω την συμβαση μαζι μου - ειμαι εξωτερικο - αλλα θα τους καλεσω. σας ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από APPLEGEEK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα