xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Icarus Είδος: Survival, open world Single player/online coop (μέχρι 8 παίχτες) Κυκλοφορία 03/12/21 steam Dev: RocketWerk Publisher: RocketWerk Τιμή: 24.99€ Τον Dean Hall (Rocket) θα τον ξέρετε από το Arma 2 DayZ mod και το Dayz (που το παράτησε και έφυγε στα μισά του development) ή και του Project Zomboid. Αυτή τη φορά έφτιαξε καινούργιο survival παιχνίδι που έχει διάφορα τέρατα, άγρια ζώα και την φύση για να σε σκοτώσουν αλλά δεν έχει ζόμπια! Βρισκόμαστε στον πλανήτη Ίκαρο που όλα πήγαν στραβά σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης του εδάφους και συ προσπαθείς να επιβιώσεις ή και να ξεφύγεις. Αναφορά σε κείμενο SURVIVE < ICARUS is a session-based PvE survival game for up to eight co-op players or solo. Confront and conquer a brutal PvE world determined to wear you down or tear you apart. From toxic atmosphere to savage wildlife and game-altering weather events, Icarus is a planet with a temper. Preparation and planning are everything. Whether it’s to find a source of oxygen, stalk your next meal or stock supplies for a long journey into the wilderness. EXPLORE < Immerse yourself in a deceptively familiar, yet alien, world. The First Cohort of prospectors has been granted initial mining licenses for over 64 square kilometers of hand-crafted terrain full of hidden corners and resources to mine and diverse biomes to explore. Use the resources around you to survive – every single tree is harvestable, every rock can be voxel mined. CRAFT < Master two separate tech trees: planet-side and orbital. Use the planet’s resources to craft handmade tools, buildings and machinery to protect yourself and aid your mission. Then return to orbit with your prize – rare exotic materials that you can engineer into advanced tech. As you progress, choose which tech to take on your next drop so you can travel further, gather faster, automate production or survive longer. ESCAPE < Your time on Icarus is limited, so use every second wisely. The orbital space station waits for no one. If you fail to return to your dropship in time, there is no rescue – your character’s progression and tech is lost to planet Icarus. Drop sessions can vary from hours to days long with varied missions and locations. Every drop has a clear goal and time limit, but how you overcome its challenges is up to you. Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 (64-bit versions) Processor: Intel i5 8400 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 70 GB available space RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 (64-bit versions) Processor: Intel i7-9700 Memory: 32 GB RAM Graphics: NVIDIA RTX 3060ti DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 70 GB available space Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 ενδιαφέρον σενάριο, ωραία γραφικά αλλά αυτή η κίνηση που θυμίζει minecraft....γιατί;................
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 lol πως περπατάνε έτσι; χαχαχαχ. Μόνο ο κόσμος είναι ωραία σχεδιασμένος..
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, greekfragma είπε ενδιαφέρον σενάριο, ωραία γραφικά αλλά αυτή η κίνηση που θυμίζει minecraft....γιατί;................ Έχεις παίξει Minecraft? Εντελώς φιλικά το λέω, υποθέτω πως οχι ή αν έχεις παίξει απλώς δε σου άρεσε. Γιατί το παιχνίδι είναι άρτιο και δε βρίσκω την κριτική " θυμίζει Minecraft" ότι χρησιμοποιείτε ως αρνητική ή ότι περιγράφεις κάτι με αυτό, πέρα ότι μπορεί να μην σου αρέσει το mc που δεν έχει καμία σχέση με μια κριτική για ένα άλλο παιχνίδι. ----- Για το icarus τώρα, γίνεται ένας χαμός στα forums/steam ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε ΕΑ φάση και όχι ολοκληρωμένο προϊόν. Θέλει και 32gb ram!
7nisiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 - Θα τρέχει σκ@τα σε performance - Θα το παρατήσει κι αυτό πιθανόν - Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά e.a. for ever? Έχουν κάποιο σίγουρο πλάνο release date or something?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε - Θα το παρατήσει κι αυτό πιθανόν αυτό αυτο, μας έχει κερασει ήδη πιστόλιασμα 2 φορές.. το παιχνίδι έγινε full release προχτές, αλλά το κράζουν ότι απέχει από αυτή την κατάσταση. Στα πλάνα τους είναι να βγάζουν και 2 dlc πληρωτά. Κλαίω με την supporters edition που κάνει 84€... τώρα για 6€ που κάνει από Ινδία το σκέφτομαι ή να περιμένω τον θείο να το δοκιμάσω αν θα παίζει καλά στο μηχάνημα μου. (η supporters edition στην Ινδία 20€ ) Icarus system requirements may be too much for some gaming PCs to survive Icarus: Everything we know about the sci-fi co-op survival game πάντως αυτό εδώ είναι τελείως misleading. Παίζεις και είναι λες και παίζει σε προιστορική εποχή! Κανένα innovation, πάλι πέτρες, fiber, ξύλα μαζεύεις και φτιάχνεις χαμώσπιτα από ξύλο και πέτρα κτλ. και κυνηγάς με primitive όπλα. Αν αυτό είναι scifi επειδηΣ πέφτεις από έναν διαστημικό σταθμό μέσα σε μια κάψουλα και φοράς μια διαστημική στολή ΟΚ, πάσο, είμαι ο πάπας τότε και γω! αν κάποιος το παίζει, ας μας πει και μας τί χάνουμε 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Τώρα είδα το 32GB ram. Έχει χιούμορ το studio δεν μπορώ να πω!
greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Έχεις παίξει Minecraft? Εντελώς φιλικά το λέω, υποθέτω πως οχι ή αν έχεις παίξει απλώς δε σου άρεσε. Γιατί το παιχνίδι είναι άρτιο και δε βρίσκω την κριτική " θυμίζει Minecraft" ότι χρησιμοποιείτε ως αρνητική ή ότι περιγράφεις κάτι με αυτό, πέρα ότι μπορεί να μην σου αρέσει το mc που δεν έχει καμία σχέση με μια κριτική για ένα άλλο παιχνίδι. για την κίνηση και τα animations έγραψα και με κάλυψαν οι 2 επόμενες απαντήσεις στο τι εννοώ. 4 ώρες πριν, ioannis__ είπε lol πως περπατάνε έτσι; χαχαχαχ. Μόνο ο κόσμος είναι ωραία σχεδιασμένος.. 16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εμετικά animations και models.
Bladepoint Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) φιλε αν θελεις να το αγορασεις μπρορεις να το βρεις στα 8 ευρω απο ars με steam και με το support edition ουτε 80 ευρω αλλα ουτε και 20 ευρω 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε αυτό αυτο, μας έχει κερασει ήδη πιστόλιασμα 2 φορές.. το παιχνίδι έγινε full release προχτές, αλλά το κράζουν ότι απέχει από αυτή την κατάσταση. Στα πλάνα τους είναι να βγάζουν και 2 dlc πληρωτά. Κλαίω με την supporters edition που κάνει 84€... τώρα για 6€ που κάνει από Ινδία το σκέφτομαι ή να περιμένω τον θείο να το δοκιμάσω αν θα παίζει καλά στο μηχάνημα μου. (η supporters edition στην Ινδία 20€ ) Icarus system requirements may be too much for some gaming PCs to survive Icarus: Everything we know about the sci-fi co-op survival game πάντως αυτό εδώ είναι τελείως misleading. Παίζεις και είναι λες και παίζει σε προιστορική εποχή! Κανένα innovation, πάλι πέτρες, fiber, ξύλα μαζεύεις και φτιάχνεις χαμώσπιτα από ξύλο και πέτρα κτλ. και κυνηγάς με primitive όπλα. Αν αυτό είναι scifi επειδηΣ πέφτεις από έναν διαστημικό σταθμό μέσα σε μια κάψουλα και φοράς μια διαστημική στολή ΟΚ, πάσο, είμαι ο πάπας τότε και γω! αν κάποιος το παίζει, ας μας πει και μας τί χάνουμε Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Bladepoint είπε φιλε αν θελεις να το αγορασεις μπρορεις να το βρεις στα 8 ευρω απο ars με steam και με το support edition ουτε 80 ευρω αλλα ουτε και 20 ευρω ναι εντάξει είναι γνωστά αυτά, καθόλου σταθερά όμως. Η Αργεντινή για χρόνια είχε φάει block στο steam, επειδή το Αργεντίνικο πέσος είχε πέσει πάρα πολύ. (μην έχει την ίδια τύχη και η Τούρκικη λίρα κιόλας) Και για καιρό δε γινόταν με κανένα τρόπο να αγοράσεις απο εκεί. Και για να έψαχνα να έβρισκα gift cards και να τρώω το φέσι δε χρειάζεται. Οπότε Ινδία 5 χρόνια σταθερά και εγγυημένα με το skrill, να χω το κεφάλι μου ησυχο. Δεν είναι τώρα να αλλάζω region να κλειδωθώ για 3 μήνες εκεί και να γίνει καμία στραβή και να μη μπορώ να αγοράσω τίποτα. 4 ώρες πριν, greekfragma είπε για την κίνηση και τα animations έγραψα και με κάλυψαν οι 2 επόμενες απαντήσεις στο τι εννοώ. που είναι τέρμα άτοπο. Γιατί το mc μια χαρά animations έχει και μια χαρά στέκεται για παιχνίδι. Αλλά τέσπα, περί ορέξεως που λένε.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
Bladepoint Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ναι εντάξει είναι γνωστά αυτά, καθόλου σταθερά όμως. Η Αργεντινή για χρόνια είχε φάει block στο steam, επειδή το Αργεντίνικο πέσος είχε πέσει πάρα πολύ. (μην έχει την ίδια τύχη και η Τούρκικη λίρα κιόλας) Και για καιρό δε γινόταν με κανένα τρόπο να αγοράσεις απο εκεί. Και για να έψαχνα να έβρισκα gift cards και να τρώω το φέσι δε χρειάζεται. Οπότε Ινδία 5 χρόνια σταθερά και εγγυημένα με το skrill, να χω το κεφάλι μου ησυχο. Δεν είναι τώρα να αλλάζω region να κλειδωθώ για 3 μήνες εκεί και να γίνει καμία στραβή και να μη μπορώ να αγοράσω τίποτα. μπορεις να εχεις 2 acounts στο steam.. εναν με αργεντινη και εναν με τουρκια.. τους εχω 3 χρονια ετσι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Bladepoint είπε μπορεις να εχεις 2 acounts στο steam.. εναν με αργεντινη και εναν με τουρκια.. τους εχω 2 χρονια ετσι μα δε θέλω ρε μπρο, με το ζόρι; Σε ένα μέρος θέλω τα παιχνίδια μου. Και μόλις εξήγησα την φάση των 2 χωρών. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
Bladepoint Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε δε θέλω ρε μπρο, με το ζόρι; Σε ένα μέρος θέλω τα παιχνίδια μου. Και μόλις εξήγησα την φάση των 2 χωρών. ενταξει φιλε μου δεν σε πιεσα για κατι. απλα ειπα την γνωμη μου
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Bladepoint είπε ενταξει φιλε μου δεν σε πιεσα για κατι. απλα ειπα την γνωμη μου Αν και εν μέρει το έκανες. Ναι οκ σεβαστή, δε σου είπα κάτι. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα