Προς το περιεχόμενο

VOICE BOX -3€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω αργά το πήρα γραμμή καθώς έβλεπα the office, αλλά για όσο παίζει τρέχει η κλασσική Προσφορά  -3€ 

Κωδικός VOICE

Μίνιμουμ παραγγελίας 8.

Για κρέπα/παγωτάρα είναι ότι πρέπει. Βουρ

• Like 2
Δημοσ.

Και για προγραμματισμό για μια άλλη μέρα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ειχα μια ελπίδα για τα κιλα μου, οτι θα σταματήσουν οι πρόσφερες μετα το στραπάτσο με τα νούμερά της κοσμοτε.

Edit:

Δε λειτουργεί σε μένα.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
22 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Και γω αργά το πήρα γραμμή καθώς έβλεπα the office, αλλά για όσο παίζει τρέχει η κλασσική Προσφορά  -3€ 

Κωδικός VOICE

Μίνιμουμ παραγγελίας 8.

Για κρέπα/παγωτάρα είναι ότι πρέπει. Βουρ

Οπότε τα 8 ευρώ σου βγαίνουν 5; Η κατάλαβα λάθος; ετοιμάζομαι να πατήσω το κουμπί 😁😁😁

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οπότε τα 8 ευρώ σου βγαίνουν 5; Η κατάλαβα λάθος; ετοιμάζομαι να πατήσω το κουμπί 😁😁😁

Σωστά κατάλαβες. Κάνε και εξαργύρωση πόντων για να σου βγεί ακόμα πιο φθηνά.

Δημοσ.

Πέρασα μισή ώρα πριν λίγο στο box για να αποφασίσω τι θα παραγγείλω με ένα προσωπικό κουπόνι 5€ που είχα λάβει και έληγε σήμερα.

Τελικά κατέληξα σε απογευματινή πίτσα 🍕 για να έρθει την Τρίτη. Βλέπω όμως να την βάζω ψυγείο και να την φάω Τετάρτη για πρωινό.

Έχει δυσκολέψει η κατάσταση, ξεκίνησα να ροχαλιζω τα βράδια και θα με διώξει η γυναίκα μου αν συνεχίσουμε έτσι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Πέρασα μισή ώρα πριν λίγο στο box για να αποφασίσω τι θα παραγγείλω με ένα προσωπικό κουπόνι 5€ που είχα λάβει και έληγε σήμερα.

Τελικά κατέληξα σε απογευματινή πίτσα 🍕 για να έρθει την Τρίτη. Βλέπω όμως να την βάζω ψυγείο και να την φάω Τετάρτη για πρωινό.

Έχει δυσκολέψει η κατάσταση, ξεκίνησα να ροχαλιζω τα βράδια και θα με διώξει η γυναίκα μου αν συνεχίσουμε έτσι.

Τελείως άσχετο  αλλά Αν δεν έχετε 20 βαθμούς στο διαμέρισμα/σπίτι καλύτερα εκτός ψυγείου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...