Jim745 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας! Ξέρει κανείς το επίπεδο της παραπάνω σχολής? Επίσης θεωρείται απαιτητική σχολή (πχ επιπέδου εκπα)? Είναι μια σχολή που σκέφτομαι και λόγω πολύ κοντινής απόστασης
DestinyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα Jim, Χωρίς να είμαι απόφοιτος της παραπάνω σχολής πληροφορικής, απο γνωστούς ξέρω ότι το επίπεδο της σχολής είναι καλό. Οποιαδήποτε σοβαρή σχολή πληροφορικής επιλέξεις σίγουρα θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο λόγο της δυσκολίας των μαθημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σου συνιστώ να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών ή να έρθεις σε επαφή με κάποιον ενεργό φοιτητή μέσω της αντίστοιχης ομάδας στο facebook (σίγουρα θα υπάρχει). 1
Jim745 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, DestinyGR είπε Καλησπέρα Jim, Χωρίς να είμαι απόφοιτος της παραπάνω σχολής πληροφορικής, απο γνωστούς ξέρω ότι το επίπεδο της σχολής είναι καλό. Οποιαδήποτε σοβαρή σχολή πληροφορικής επιλέξεις σίγουρα θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο λόγο της δυσκολίας των μαθημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σου συνιστώ να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών ή να έρθεις σε επαφή με κάποιον ενεργό φοιτητή μέσω της αντίστοιχης ομάδας στο facebook (σίγουρα θα υπάρχει). Οκ ευχαριστώ πολύ !
masteripper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Συνήθως δεν κάνει το εργαλείο τον μάστορα αλλά ο μάστορας το εργαλείο....
Jim745 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2021 στις 10:25 ΠΜ, masteripper είπε Συνήθως δεν κάνει το εργαλείο τον μάστορα αλλά ο μάστορας το εργαλείο.... Ποιο είναι το εργαλείο? XD Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Jim745
DrKo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Jim745 είπε Ποιο είναι το εργαλείο? XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα