mary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μην τρελαθούμε ότι οι virtual τράπεζες σου κλείνουν λογαριασμό για πάνω από χιλιάρικο, σίγουρα μπορείς να βάλεις τόσα άνετα, τώρα για το πόσα ακριβώς μπορείς να έχεις με ασφάλεια δίχως να σου ζητήσουν αποδεικτικά, τότε καλύτερα να ρωτησεις ο ίδιος την κάθε τράπεζα μέσω email. [...] Δεν είπα κλείνουν. Είπα μπλοκάρουν. Και για να σου ξανανοίξουν θα θελήσουν αποδεικτικά που τα βρήκες. Και προφανώς δεν αναφέρομαι για μια φορά στο τόσο, που μπορεί πχ να πας διακοπές και να θες να ξοδέψεις. Αλλά αν ξαφνικά αρχίσει και βλέπει κίνηση σεβαστων ποσών θα χτυπήσει καμπανάκι. Και γνώμη μου, καλά κάνουν. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από mary
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mary είπε Δεν είπα κλείνουν. Είπα μπλοκάρουν. Και για να σου ξανανοίξουν θα θελήσουν αποδεικτικά που τα βρήκες. Και προφανώς δεν αναφέρομαι για μια φορά στο τόσο, που μπορεί πχ να πας διακοπές και να θες να ξοδέψεις. Αλλά αν ξαφνικά αρχίσει και βλέπει κίνηση σεβαστων ποσών θα χτυπήσει καμπανάκι. Και γνώμη μου, καλά κάνουν. OK, κατανοητό αυτό που λες, συμβαίνει και με το paypal αν δεν έχεις επαγγελματικό λογαριασμό και βρουν τέτοια συνεχή κίνηση στο μπλοκάρουν. Ο ts ας ρωτήσει καλύτερα σε κάθε τράπεζα, όπως και με ποιον τρόπο μπορεί να το αποδείξει εκτός φορολογικών δηλώσεων. 1
Geotronbr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 12:40 ΜΜ, tonkpils είπε Τώρα εμένα αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις scum στο spam folder όπου κάποιος, από κάπου, έχει κληρονομήσει μια περιουσία και θέλει να την κάνει giveaway για το yolo. αν ηταν scum δεν θα ασχολιουμουν καθολου για να ρωταω κατι σημαινει οτι δεν γνωριζω το τροπο τεσπα και οπως ανεφερα ειναι θεια μου σε λιγες μερες θα εχω απαντησεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα