EmptyPromises Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 ξεχασανε την ολοκληροτικη απενεργοποιηση του reccomended apps, αλλα δεν πειραζει ειναι δυσκολο καταλαβαινω θελει αλλα 2 χρονια για να κανουν κατι τοσο απλο..... αρε apple No.2 3
markos9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Απλα, τραγικά, αυτά τα πράγματα, για τα 11. 3
duffyduck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Όταν βγουν τα Windows 12 θα αναβαθμίσω. Γιατί ρε π.....στη πρέπει η Microsoft να βγάζει μια καλή έκδοση Windows, μια χάλια? Τι ρωτάω και '΄γω αφού ξέρω ότι είναι μ...λ...κες 5
neo80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Εμπρός για πίσω γύρισμα στο παρελθόν αυτό είναι πρόοδος 😅😂 Θα γίνω γραφικός αλλά θα το ξανα ποστάρω. Spoiler
petrosfel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλά έκαναν και τα άλλαξαν, χάλια ήταν τα 10, βελτιωμένα 8. Πολύ καλύτερα τα 11, τουλάχιστον για το ui, γιατί πίσω το τι τεχνολογία υπάρχει ο απλός χρήστης δεν το γνωρίζει. Πάντως αν κοιτάξτε το ui σε όλα τα σύγχρονα λειτουργικά (εκδόσεις 2020 και μετά) θα δείτε μεγάλη σύγκλιση. Βοηθάει, είτε δουλεύεις windows, είτε mac, είτε ubuntu, να υπάρχει ομοιότητα στο περιβάλλον εργασίας. Αναφέρομαι πάντα σε καθημερινό απλό χρήστη που τα χρησιμοποιεί στην εργασία και στο σπίτι. Εμείς στην εταιρία μας έχουμε και τους 3 τύπους λειτουργικού και πλέον με τις τελευταίες αλλαγές έχουμε ενθουσιαστεί, "ίδια" τα έχουν κάνει, που λέει ο λόγος. Και από τη στιγμή που και η λειτουργικότητα παραμένει σταθερή και αξιόπιστη, τα προτιμώ έτσι. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες,λέτε μερικοί ότι είναι μια χαρά, μπορεί να μην κάνετε χρήση ή να κάνετε τελείως τυπική χρήση, αλλά το να κόβεις χρήσιμα χαρακτηριστικά που υπήρχαν είναι πισωγυρισμα Τραγικό πισωγυρισμα το task bar στα 11αρια πχ: Πλέον επιτρέπει Μόνο grouped icons, και μόνο σύμβολα, λες και δουλεύουμε σε 11αρες οθόνες. Και ούτε καν δυνατότητα να κατέβουν όλα τα παράθυρα κάτω αν κρατάς ένα αρχείο από έναν φάκελο πχ και θες να το πας επιφάνεια αφού το Σύρεις στην γωνία κάτω δεξιά ( ώστε να κατέβουν όλα τα ανοιχτά παράθυρα και να έχεις την επιφάνεια μπροστά σου) ,όπως μπορούσες με τα 10αρια. Αυτό λέγεται υποβάθμιση Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Nikolas7_7 5
dbrillis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Ρε παίδες,λέτε μερικοί ότι είναι μια χαρά, μπορεί να μην κάνετε χρήση ή να κάνετε τελείως τυπική χρήση, αλλά το να κόβεις χρήσιμα χαρακτηριστικά που υπήρχαν είναι πισωγυρισμα Τραγικό πισωγυρισμα το task bar στα 11αρια πχ: Πλέον επιτρέπει Μόνο grouped icons, και μόνο σύμβολα, λες και δουλεύουμε σε 11αρες οθόνες. Και ούτε καν δυνατότητα να κατέβουν όλα τα παράθυρα κάτω αν κρατάς ένα αρχείο από έναν φάκελο πχ και θες να το πας επιφάνεια αφού το Σύρεις στην γωνία κάτω δεξιά ( ώστε να κατέβουν όλα τα ανοιχτά παράθυρα και να έχεις την επιφάνεια μπροστά σου) ,όπως μπορούσες με τα 10αρια. Αυτό λέγεται υποβάθμιση Αυτο το feature υπάρχει, απλα θελει να το ενεργοποιήσεις ενω στα προηγούμενα ηταν ενεργοποιημενο απο προεπιλογή. Μπορεις να αναταραξεις λιγο το επιλεγμένο παράθυρο και ολα τα υπόλοιπα θα κατεβουν στη μπαρα. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Αυτο το feature υπάρχει, απλα θελει να το ενεργοποιήσεις ενω στα προηγούμενα ηταν ενεργοποιημενο απο προεπιλογή. Μπορεις να αναταραξεις λιγο το επιλεγμένο παράθυρο και ολα τα υπόλοιπα θα κατεβουν στη μπαρα. Θα το δω αλλά δεν περιγράφω αυτό. Εγώ μιλάω για αρχεία, πχ κατέβασες ένα pdf και έχεις 50 παράθυρα ανοιχτά. Θες να φέρεις το pdf στην επιφάνεια, είσαι στο φάκελο με τις λήψεις, και πας με το αρχείο κάτω δεξιά στη γωνία, κατεβάζει όλα τα παράθυρα και στη συνέχεια αφήνεις το αρχείο στην επιφάνεια. Ακούγεται απλό, αλλά το κάνω 50 φορές τη μέρα λόγω δουλειάς και πλέον πρέπει πρώτα να κατεβάσω τα παράθυρα, μετά να ανεβάσω το παράθυρο με τις λήψεις και μετά να τι συρω στην επιφάνεια ( προφανώς δε θέλω οι λήψεις να σκάνε στην επιφάνεια κατευθείαν, αν μου πεις γιατί δεν το κάνω έτσι) Αυτό που μου δείχνεις καταλαβαίνω ότι κάνει άλλο πράγμα ( θα το δοκιμάσω μετά) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Nikolas7_7
freegr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Πειράματα κάνουν αντί να ενισχύσουν τα Windows 10 έστω αισθητά 3
gregory22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Το μεγάλο μενού στα 10 ήταν οτι καλύτερο κάτι σαν Launchpad των mac os . Δεν με βολεύει το μικρό μενού στα 11 που στην ουσία ψάχνεις τις συντομεύσεις των προγραμμάτων και στην ουσία σε αναγκάζει να κάνεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας γυρίζοντας πίσω στο στυλ των 95-98. 1
Pepina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Το σχόλιο μου δεν σχετίζεται με το θέμα, αλλά, στα windows 11 εγω δεν εχω καταφέρει ακόμα να βρω πως κάνουμε καποιο αρχειο μας μετακίνηση σε φάκελο. Έχει μόνο αντιγραφη και επικόληση.Τι στο καλό εγώ δεν το βρίσκω; Το άλλαξαν πολύ. Μου λείπουν κάποιες λειτουργείες των W.10.
andandroul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βαρέθηκα να περιμένω να ενεργοποιήσουν ξανά το drag & drop στο taskbar. Έβαλα την παρακάτω εφαρμογή: https://github.com/HerMajestyDrMona/Windows11DragAndDropToTaskbarFix/releases/ . Ελπίζω να είναι ασφαλές. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από andandroul
Nikolas7_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Pepina είπε Το σχόλιο μου δεν σχετίζεται με το θέμα, αλλά, στα windows 11 εγω δεν εχω καταφέρει ακόμα να βρω πως κάνουμε καποιο αρχειο μας μετακίνηση σε φάκελο. Έχει μόνο αντιγραφη και επικόληση.Τι στο καλό εγώ δεν το βρίσκω; Το άλλαξαν πολύ. Μου λείπουν κάποιες λειτουργείες των W.10. τι εννοεις? δε βρισκεις την αποκοπη? δεξι κλικ, εμφανιση περισσοτερων και τα εχει ολα.
EmptyPromises Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 προσωπικα τα γουσταρω τα 11ρια και δεν θα γυρναγα στα 10 αρχικα γιατι τα συνιθησα και γιατι ειναι κατα πολυ πιο ομορφα! ναι οταν βγαινει κατι νεο εχει θεματα αλλα απο την αρχη μεχρι τωρα εχουν κανει καλη δουλεια...θελουν ακομα ομως... οσο για τις βλακιες που εχει κανει η ΜΣ θελει αλλαγες στο μεγιστο γιατι δεν ειναι πρακτικο αλλα χαζο! οπως αυτη χαζομαρα με το reccomend apps.... εχει την δυναμη να κανει ενα καθαρο και ξεχωριστο start menu αλλα απο οτι βλεπω υπερισχιει η ανικοτητα των παντων! 1
Pepina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Την αποκοπη την βρίσκω. Την μετακίνηση απο φάκελο η αρχείο σε φάκελο δεν βρισκω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα