Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, afentiko είπε

Πέρνα του την Xiaomi EU ROM να ησυχάσεις 

Οταν εμφανιστηκε το πρόβλημα ειχα περασμενη την Ελληνική xtrv η οποια αν δεν κανω λάθος βασιζεται στην EU.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsigpan είπε

Οταν εμφανιστηκε το πρόβλημα ειχα περασμενη την Ελληνική xtrv η οποια αν δεν κανω λάθος βασιζεται στην EU.

Ισχύει. Τι να σου πω, μπορεί να είναι κ αστοχία υλικού. Υπάρχουν τρόποι να δεις αν όλα τα "κομμάτια" του κινητού λειτουργούν όπως πρέπει, googlαρε το. Πληκτρολογείς μια συγκεκριμένη αλληλουχία αριθμών στο τηλέφωνο και σε βάζει σε μια εφαρμογή για check όλων των λειτουργειών του τηλεφώνου(μικρόφωνο,modem,κεραία κλπ)

Επεξ/σία από afentiko
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsigpan είπε

Η xtrv δεν βασίζεται στην eu  αλλά στην  China rom 

Δημοσ.
Στις 24/6/2022 στις 1:29 ΠΜ, chios είπε

Η xtrv δεν βασίζεται στην eu  αλλά στην  China rom 

Που θα βρω την τελευταια  eu fastboot να φλασαρω για μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω πίσω;

Δημοσ.

Αρα δεν υπαρχει σωτηρία για το Poco μου. Πλεον δεν κανει ουτε δεχεται κλησεις αλλά τα data λειτουργουν. Του ξαναπερναω την global το κλειδώνω και θα το στειλω πισω banggood, αν και ο κινεζος μου το παιζει λιγο δυσκολος. μου λεει  αν μπορω να βρω εδώ service και να με πληρώσουν. Οταν του ειπα πως η αλλαγη μητρικής θα στοιχισει 200+ ευρω μου ειπε να βρω φθηνοτερα αν μπορω.

Δημοσ.

Λες να θεωρειται downgrade και να μπρικάρει; Antirolback 1 εχει η συσκευή που νομιζω δεν ειναι απαγορευτικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsigpan είπε

Λες να θεωρειται downgrade και να μπρικάρει; Antirolback 1 εχει η συσκευή που νομιζω δεν ειναι απαγορευτικό.

Διασταυρωσε το αυτό γιατί δεν το γνωρίζω μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αν μπορείς να πας πίσω κάνε μία δοκιμή για να αποκλείσουμε το software - hardware  πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Προτού κάνεις οτιδήποτε εάν έχεις Cosmote άλλαξε την κάρτα με κάποιον που έχει Vodafone ή Wind.

Επίσης κλείσε Volte και Wifi Calling.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, tsigpan είπε

Τελικά έβγαλες άκρη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...