tsigpan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, afentiko είπε Πέρνα του την Xiaomi EU ROM να ησυχάσεις Οταν εμφανιστηκε το πρόβλημα ειχα περασμενη την Ελληνική xtrv η οποια αν δεν κανω λάθος βασιζεται στην EU.
afentiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsigpan είπε Οταν εμφανιστηκε το πρόβλημα ειχα περασμενη την Ελληνική xtrv η οποια αν δεν κανω λάθος βασιζεται στην EU. Ισχύει. Τι να σου πω, μπορεί να είναι κ αστοχία υλικού. Υπάρχουν τρόποι να δεις αν όλα τα "κομμάτια" του κινητού λειτουργούν όπως πρέπει, googlαρε το. Πληκτρολογείς μια συγκεκριμένη αλληλουχία αριθμών στο τηλέφωνο και σε βάζει σε μια εφαρμογή για check όλων των λειτουργειών του τηλεφώνου(μικρόφωνο,modem,κεραία κλπ) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από afentiko
chios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, tsigpan είπε Οταν εμφανιστηκε το πρόβλημα ειχα περασμενη την Ελληνική xtrv η οποια αν δεν κανω λάθος βασιζεται στην EU. Η xtrv δεν βασίζεται στην eu αλλά στην China rom
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 24/6/2022 στις 1:29 ΠΜ, chios είπε Η xtrv δεν βασίζεται στην eu αλλά στην China rom Που θα βρω την τελευταια eu fastboot να φλασαρω για μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω πίσω;
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, tsigpan είπε Που θα βρω την τελευταια eu fastboot να φλασαρω για μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω πίσω; https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/alioth/stable/V13.0.6.0.SKHEUXM/ Εδώ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από chios
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, chios είπε https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/alioth/stable/V13.0.6.0.SKHEUXM/ Εδώ Αυτή ειχα και την ξαναπερασα . Στις ρυθμισεις σχετικά με το τηλεφωνο παλι σαν global αναφερεται. Εκανα κατι λάθος;
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Αυτή είναι η τελευταία eu rom όπως βλέπεις από τον κωδικό της ρομ , αν θες global να δοκιμάσεις είναι άλλη.
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Αυτή εβαλα. Το οτι αναφερεται ως global στις ρυθμισεις τηλεφωνου ειναι σωστό;
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ναι σωστό είναι, υπάρχει η global EU, και η global mi , από τα γράμματα της ρομ ξεχωρίζεις ποια φοράς.
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Αρα δεν υπαρχει σωτηρία για το Poco μου. Πλεον δεν κανει ουτε δεχεται κλησεις αλλά τα data λειτουργουν. Του ξαναπερναω την global το κλειδώνω και θα το στειλω πισω banggood, αν και ο κινεζος μου το παιζει λιγο δυσκολος. μου λεει αν μπορω να βρω εδώ service και να με πληρώσουν. Οταν του ειπα πως η αλλαγη μητρικής θα στοιχισει 200+ ευρω μου ειπε να βρω φθηνοτερα αν μπορω.
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν μπορείς να του περάσεις miui 12.5 rom για να δεις πως πάει, διαβάζω γενικά πολλά προβλήματα με την 13. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/alioth/stable/V12.5.8.0.RKHEUXM/
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Λες να θεωρειται downgrade και να μπρικάρει; Antirolback 1 εχει η συσκευή που νομιζω δεν ειναι απαγορευτικό.
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, tsigpan είπε Λες να θεωρειται downgrade και να μπρικάρει; Antirolback 1 εχει η συσκευή που νομιζω δεν ειναι απαγορευτικό. Διασταυρωσε το αυτό γιατί δεν το γνωρίζω μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αν μπορείς να πας πίσω κάνε μία δοκιμή για να αποκλείσουμε το software - hardware πρόβλημα. 1
GATE123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Προτού κάνεις οτιδήποτε εάν έχεις Cosmote άλλαξε την κάρτα με κάποιον που έχει Vodafone ή Wind. Επίσης κλείσε Volte και Wifi Calling. 1
chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, tsigpan είπε Λες να θεωρειται downgrade και να μπρικάρει; Antirolback 1 εχει η συσκευή που νομιζω δεν ειναι απαγορευτικό. Τελικά έβγαλες άκρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα